Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Niye bozduracakmissin canim bozdurma bizde dugunde dernekte takilir de daha kac aylik gelinsin. Esine kendini anlatmaya calisma bir sure uzak dur bakalim uzerine dusme belki toparlanir. Ha bozduracaksan da illa kendi adina birseyler yap mesela ne bileyim arabaniz yoksa araba alin.

Tabikide Hayır adam onları bozdurdu kart borcunu odedi elimde annemin taktığı bilezik kaldı
bende elimde kalanlarin bir kismiyla 7 bin lira kadar kredi karti borcu kapattim cunku artik dayanamiyordum her ay ekstreyi gorunce cinnet gecirecek gibi oluyodum odedim ama kartlarada el koydum bu ise bi dur demeniz lazim

tek çözüm altınları bozdurup ortak hesap yatırmak yoksa baya uzar
daha da devam edeceğini olursa bu evlilik para için kurulmadı
dış etkenler içinde kurulmadı bu takılarımız geleceğimiz için hibede etmiyoruz de sus
bu konular yüzünden evliliğimiz yüzünden sarsılıyorsa iler ki olaylarda atlatabileceğimizi düşünmüyorum
diyebilirsin

Bazen kiziyorum ediyorum evlenirken ne yaptiniz ki diye ama bunlari duyunca sukrediyorum. Dugunum olmadi nikah yaptik biz kvlemlerde 5 bilezik taktilar. Hic bir zaman ne altin isteme ne birsey olmadi bizim aramizda nisanda esim direk cikardi kurdeleyi anneme birakti. Nisan da ne takilirsa kizindir. Dugunde de bilezikler haric yakamda ne varsa eltim topladi nikah cikisindada bize teslim etti. Bazi insanlarin ahlaki cok degisik valla. Evlenirken borcla evlendik bizde hala kredi oduyo esim. Balayina gitmedende nakit kredi kartina ceyreklerin yarisida yine kredi borcuna gitti. Bazen soylenirim esime esim mahcup olur bunlari duyunca cok pisman oldum. Allah hayirli es hayirli akraba versin. Borc her sekilde odenir ama boyle es akraba atsan atilmaz satsan satilmaz. Allah hidayet versin.

Bazen kiziyorum ediyorum evlenirken ne yaptiniz ki diye ama bunlari duyunca sukrediyorum. Dugunum olmadi nikah yaptik biz kvlemlerde 5 bilezik taktilar. Hic bir zaman ne altin isteme ne birsey olmadi bizim aramizda nisanda esim direk cikardi kurdeleyi anneme birakti. Nisan da ne takilirsa kizindir. Dugunde de bilezikler haric yakamda ne varsa eltim topladi nikah cikisindada bize teslim etti. Bazi insanlarin ahlaki cok degisik valla. Evlenirken borcla evlendik bizde hala kredi oduyo esim. Balayina gitmedende nakit kredi kartina ceyreklerin yarisida yine kredi borcuna gitti. Bazen soylenirim esime esim mahcup olur bunlari duyunca cok pisman oldum. Allah hayirli es hayirli akraba versin. Borc her sekilde odenir ama boyle es akraba atsan atilmaz satsan satilmaz. Allah hidayet versin.
Aynen öyle birlik olduktan sonra elbette borç ta kapanır her türlü sorun atlatılır Allah'ın izni ile atsan atilmaz satsan satılmaz benden uzak olsunlar yeterr

Kesinlikle katılıyorum size fakat eşim çok anneci düğünden sonra bunu gördüm sanki ne yaparsam yapayım bişey değişmicek
şunu söyleyim eşim avukat ve geçen bir dava konusu vardı ailecek ok üzüldük kız ve kendisi öğretmen 3 yılık evliler çocuk hep annesinden yana kızı hiç umursayan yok .kızın babası da yok.Oğluna köyden bir kızı bulmuş gelinden boşayıp bu kızı alacakmış eşim 5 saat evlilikleri bitmesin diye konuştu ikna etti fakat gelgelelim birleşip evlerine gidince kv bayılmış hastaneye kaldırmışlar eşime de adamın annesi arayıp bunları boşa avukatt diye bağırarak söyledi.Neyse çocuk annem hastanelik oldu bize zaman ver dedi fakat kızda ipler koptu artık şimdi boşanıcaklar ortada hiçbirşey yok sırf annesinin ağzına baktığından ve annesi olacak fena kadın yüzünden kız eşinden ayrılmak zorunda kalıyor.Yazık böyle annelik olmaz !annesinin ağzıyla hareket eden innsandan diyeceğim o ki hiçbirşey olmaz!takı mevzusuna gelince al annenden takılarını koluna tak ve asla kimseye de verme

bazi insanlar inanin baslarini sokacak bir evi zor buluyorlar yasam sartlari cok zor yokluktan okula gidememis bir meslek sahibi olamamis iyi bir maas alamayan okadar insan varki ve bundan sonra bu kaynanayla yasama durumlari dahada artacak gecim cok zorlasti cunku gecen sene ayni paraya 1 kg ispanak aliyoduk busene 750 gr alabiliyoruz bazen mecbur kalabiliyor insanlar yanlis anlamayin ama hepsi icin sacmalik demek bir insafsizca degilmi ?[/QUO

değil tabiki. şu erkeklere bu kadar anlayıştagereksiz yani. bi zahmet evini geçindiremeyecek aciz adamlar evlenmesin.kaldı ki kadınlarda çalışıyor artık. gündeliğe gitmek kapıcılık pazarcılık vs. eğitim gerektirmiyor

Barışmak mı benim ailem haklı olduğu halde bayramda gittiler bayramlaşmaya ama insan olsalar zaten bunları yaşatmazlardı ne konuştular nede unutturdular
Ozamn kaynananlar biraz fena sende eşine şöyle benim ailem bayramda geldi adım atıyorlar ama senin ailen yanaşmıyor daha fazla ne yapabiliriz sürekli hatayı bende vr ailemde arama de

Anlıyorum seni benimde ilk eşim ve ailesi aynıydı. eşim hiç benden yana olmadı. Hiç.sevmemiş. Zaten hissedersin.sonra kavga ayrıldık. gençlik bir de. Herşey dert ediliyor. Beş yıl sonra tekrar evlendim. şimdi daha olgun davranıyorum. yaş 32 oldu tabi de. birbirinizi seviyor ve saygın duyuyorsanız mücadele edin. ama eşin de sevgi saygı yoksa malesef çaresi yok bence.

Anlıyorum seni benimde ilk eşim ve ailesi aynıydı. eşim hiç benden yana olmadı. Hiç.sevmemiş. Zaten hissedersin.sonra kavga ayrıldık. gençlik bir de. Herşey dert ediliyor. Beş yıl sonra tekrar evlendim. şimdi daha olgun davranıyorum. yaş 32 oldu tabi de. birbirinizi seviyor ve saygın duyuyorsanız mücadele edin. ama eşin de sevgi saygı yoksa malesef çaresi yok bence.
Bunun içinde gözlemliyorum eşim bana karşı nasıl davranır en azından bir süre ...

Yorumları okumadım ama düğün ve eşya masraflarını onlar yaptıysa altinlari da alabilirler diye düşünüyorum . .Cevremde o kadar çok var ki.Büyükler borç ödüyor yeni evliler bankada kasa tutmuş.O insanlar yaşlı değiller mi ?Ha durumları iyiyse , borc vs yoksa ona rağmen altınlar isteniyorsa o başka tabi.

bazi insanlar inanin baslarini sokacak bir evi zor buluyorlar yasam sartlari cok zor yokluktan okula gidememis bir meslek sahibi olamamis iyi bir maas alamayan okadar insan varki ve bundan sonra bu kaynanayla yasama durumlari dahada artacak gecim cok zorlasti cunku gecen sene ayni paraya 1 kg ispanak aliyoduk busene 750 gr alabiliyoruz bazen mecbur kalabiliyor insanlar yanlis anlamayin ama hepsi icin sacmalik demek bir insafsizca degilmi ?
ozaman evlenmıceksın. tabıkı herkesın şartları aynı değil. evini gecindiremıyen bir erkekle evlenmıcen net. karı koca calısıp tek göz odada kalırım asla kvdeyke oturmam.

bende elimde kalanlarin bir kismiyla 7 bin lira kadar kredi karti borcu kapattim cunku artik dayanamiyordum her ay ekstreyi gorunce cinnet gecirecek gibi oluyodum odedim ama kartlarada el koydum bu ise bi dur demeniz lazim
Kendimi yirtim parcaladim ortaya attım tabiri caizse adam bu defa gizli gondermeye başladı o yetmedi benim maaşı alıp borç odeyecem deyip annesine yolladı kardeşine yolladı kısacası bir insanı kolay kolay degistiremezsin bende artık takmıyorum çalışmıyorum bol bol harciyorum oh canıma degsin

Kendimi yirtim parcaladim ortaya attım tabiri caizse adam bu defa gizli gondermeye başladı o yetmedi benim maaşı alıp borç odeyecem deyip annesine yolladı kardeşine yolladı kısacası bir insanı kolay kolay degistiremezsin bende artık takmıyorum çalışmıyorum bol bol harciyorum oh canıma degsin
enguzeli onlar seni yiyecegine sen onlari ye diyecegim ama bosanirsanda arada bir kac yil sigorta kaybin olacak buda sana zarar

ozaman evlenmıceksın. tabıkı herkesın şartları aynı değil. evini gecindiremıyen bir erkekle evlenmıcen net. karı koca calısıp tek göz odada kalırım asla kvdeyke oturmam.
ilerde ne yapacak peki evlenmeyip ? hepimizin evlenme sebebi birazda cocuk sahibi olmak icin degilmi paran yok evlat sahibi olamazsin mi diyecegiz insanlara

X