Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Dugunde altinlari annenizle is birligi yaparak al ver yapmaniz hos degil. Madem kv dusuncesini sezdin esine soyleyecektin bak ben boyle hissediyorum ya da boyle yapacagim diye. Kendi basina altinlar hakkinda karar vermen ne kadar dogru?

Altinlar sizin geleceginimis. O zaman buna ikinizin karar vermesi korumasi gerekirdi.

Balayi tabi iyi gecer ne diyim de donunce esiniz 180 derece donmemis sadece gercek dusuncelerini ort cikarmak icin beklemis.

Geleceginizi iki altin degil siz belirleyeceksiniz. Tamam altinlar evlenen cifte verilir ama vermiyorlarsada en guzel mutlu gunleri iki uc altin icin kavga kiyamet gecirmeye deger mi?

Bizde misafirlerin takilarini vermediler yerleri var geri gidecek vs dendi. Dugun masrafini biz yaptigimiz halde. Umurum olmaz dedim cop istemedim. Bizde bazi sorunlar yasadik evliligi otutturana kadar ama ailesi asla karisamaz bize. Bir sey soyleyecek olsalar kv ne yaptiniz ki derim susar. Belki hatri sayilir bi miktar biraktik onlara ama hayatımin ipi bizim elimizde. Tabi uzak olmaninda etkisi var.

enguzeli onlar seni yiyecegine sen onlari ye diyecegim ama bosanirsanda arada bir kac yil sigorta kaybin olacak buda sana zarar
Hani onlar bi konuda yardım etseler amenna biz herseyi eşimle beraber yaptık herseyden kısip borç ödedik iki yıl maddi sıkıntılarımiz oldu ben hastalandim düşüklerim oldu yine tinlamadilar bende çalışmayı bıraktım olan sigorta ya olsun ne yapayim

Takıydı düğündü ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir diye düşünüyorum bu dönemde. Daha çok yeni ve taze. Zamanla oturabilir,bir şans vermekten sıkıntı olmaz bence sizin durumunuzda.

Yani halledilmeyecek şeyler değil bunlar yahu.. Evlenince illa ki ananın babanın evi özleniyor,zamanla geçer.
Fazla nazlısın hanım kız. :)

Kanunen ve dinen; kadına takılan para altın çeyrek her ne varsa kadına aittir.
Bunu söyle araştırsınlar.
Hakkını gasp etmek istiyorlar resmen.
O huzursuzluk veren kv lerin varyaaaaa yatacak yeri yok.

3 ay icerisinde her seyi tuketecek zorluklar yasamissiniz. Kv oglunu kendi cephesine cektigine gore oncesinde sizin cephenizdeymis ve bir savas varmis konusmussunuz.
Demek ki esiniz evlenene kadar bir seyleri gozardi etmis sonrasinda evlilik oldu artik biz ne dersek o dusuncesine girmisler. 180 derece donmustur yoksa yine yaninizda olurdu.

Altinlar, takilar bizde evlenen cifte verilir. Kv ne kadar kotu olursa olsun esiniz dengeyi kuramadikca evlilik yurumez.
Esiniz duzelmiyorsa yolunuza bakin.
180 derece dönmüştür yoksa yanınızda olurdu :KK70:

Ya Allah aşkına ne biçim insanlar tınma bildiğini yap takılar senin takıların vermek zorunda değilsin eşinde bırak konuşşmasın annesine çok yardım edesi varsa evlenmeyip aylığını verseymiş

Valla bu taki konusunda sonlar pek ic acici olmuyor. Cogu bildigim kisi ayrildi bu konudan dolayi. Tabi taraflari dinlemekte fayda var ama taki taki diye tutturanlar bos tutturuyor. Hersey taki degil dunyada. Size bi oneride bulunamam cunku cok yenisiniz ve aileyle aranizda halletmeniz gereken bisey. Yani kocanizla.. yoksa her turlu bi tarafin icinde kaliyor yapamadiklari yuzunden patliyorlar sonrada sonu kotu oluyor acik soylemek gerekirse.

Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
sakın alttan alma alttan aldıkça ezilirsin

Bu malesef Türkiye'de birçok evliliğin durumu ve kv deniz her zaman baskın olacak çünkü eşiniz o yönde davranıyor o yüzden ya bunu kabullenip etkilenmeden işinize yolunuza bakın paraniza ne olursa olsun sahip çıkın eşinizin parasına da ev ya da araba aldırarak sahip çıkın eşiniz değişmeyecek malesef ama kendinizi koruyup durumdan mümkün olduğunca az etkilenebilirsiniz eşiniz hep öyleydi sadece bu durumu evlenene kadar sakladı her zaman ailesi sizden önce gelecek malesef duygusal bi kadın iseniz bunun hep böyle olacağını değerlendirip ona göre karar alın çevremdeki 3-4 tane böyle evlilik var malesef ve yıllar geçse de sonuç değişmiyor

Kocan sizin paranızı senden kaçırıyor
Ortak hesap değil kendi üstüne hesap açtırarak seni sanki para kaçıracak hırsız yerine koyuyor
3-5 bileziği sana çok görüyor
Bütün bunları da annesinin sözüyle yapıyor
Kısaca o evlilikte,o aikede ne değerin ne söz hakkın var
Ve bu tarz sorunlar değişmiyor,düzelmiyor
Aklın varsa çocuk yapma ve bu evliliğe çok şüpheli yaklaş

Eşine takıları verirsen eger ve eşinin sana tavrı iyi yönde değişirse o adamdan hayır bekleme. Paracı insanları oldum olası hiç sevmem. Karaktersizler

ilerde ne yapacak peki evlenmeyip ? hepimizin evlenme sebebi birazda cocuk sahibi olmak icin degilmi paran yok evlat sahibi olamazsin mi diyecegiz insanlara
paran yoksa evt evlat sahıbı olmıyacaksın .o cocugu nasıl bır gelecek verecen? ev yok para yok. üstelık kvdeyle yaşayıp nasıl cinsel ilişkiye gırılıyor anlamış degılım. sesiz sinema gibi. evını kuramıyan evlenmesın bir zahmet

canım tren rayına zamanla oturur derler ya , o tren oturmaz düzelmezde . Şimdi annesinden yana olup sana cephe alan adam üç sene sonra da aynı olacak 30 yıl sonra da hiç kusura bakma vallahi geçmiş olsun :KK43:

X