Evet o kişiKocam masturbasyon yapıyor hamileyim ben yapamıyorum kıskanıyorum diye konu acanla aynı kisi bu.
Şey demişti kocamın mastürbasyon yapmasını istemiyorum kocalariniza mastürbasyon yaptırmayin gibisinden bisiler yazmıştıKocam masturbasyon yapıyor hamileyim ben yapamıyorum kıskanıyorum diye konu acanla aynı kisi bu.
Olmayan kadınlığı ölmüş gibi hissediyordu.Şey demişti kocamın mastürbasyon yapmasını istemiyorum kocalariniza mastürbasyon yaptırmayin gibisinden bisiler yazmıştı
Ya kırkım çıkmadan yaptım dedi yaaa daha ne beklersinOlmayan kadınlığı ölmüş gibi hissediyordu.
Senin buraya yazman bile bana gösteriyorki hic rahat olmadigini. Yazmana gerek yokki, belliki canin Cok sikkin.. Allah yardimcin olsunMerhaba evlilikte zorla yapılan istemediğimiz türde bir ilişki boşanma nedeni olurmu? Bu anal sex veya tecavüz değil.
Şu şekilde yazayım bir ilişki yaşandığı sırada diyelim olmasını istemediğimiz olayı eşimiz zorla yapıyor.
Bu nedenle aramızda sorunlar oldu. . Ortam bayağı gerildi sanırım eskisi gibi olamayız. Benmmi çok abarttım yoksa haklımıyım . Aslında o konuda da emin değilim.
Adamın fantezilerini dinledik resmen.Ya kırkım çıkmadan yaptım dedi yaaa daha ne beklersin
Deliriyorum. Kadınlığım devredışı kalmış gibi. Eliyle mi yapıyor sadece erkekler bu işi?kim bilir hangi kadın vücutlarını izlerler hayal ederler
AnaaaaEşini şeyinden kıskanan üyeymiş bu karabiber.
O konuyu da şöyle yap böyle yap diye tavsiye verilsin, cinsellik konusulsun diye açtı büyük ihtimalle yine ihtiyaç halindeydi amca.
İsminiz nasıl okunuyor çok merak ettim yaAnaaa
Anaaaa
Pöffff birde uyanık geçinirim. Mahmut amca olduğunu anlamadımO konuyu da şöyle yap böyle yap diye tavsiye verilsin, cinsellik konusulsun diye açtı büyük ihtimalle yine ihtiyaç halindeydi amca.
almanca öğrenmelisin o zamanİsminiz nasıl okunuyor çok merak ettim ya
Çikita muzMerhaba evlilikte zorla yapılan istemediğimiz türde bir ilişki boşanma nedeni olurmu? Bu anal sex veya tecavüz değil.
Şu şekilde yazayım bir ilişki yaşandığı sırada diyelim olmasını istemediğimiz olayı eşimiz zorla yapıyor.
Bu nedenle aramızda sorunlar oldu. . Ortam bayağı gerildi sanırım eskisi gibi olamayız. Benmmi çok abarttım yoksa haklımıyım . Aslında o konuda da emin değilim.
Siz anlamazsiniz, kadin misiniz siz ya? Domestik ev kadinisiniz. Kocanin saaptigi yerde gul biterOlmayan kadınlığı ölmüş gibi hissediyordu.
Seişlausteldişdum diye okudum heceleyerek.İsminiz nasıl okunuyor çok merak ettim ya
Amaaa yemin ediyorum yalan yok daha 5 dakika önce benimde aklımdan geçti bu üyeler acaba nasıl okumaya çalışıyor adımıL
almanca öğrenmelisin o zaman
Zeişlauştelldişdum ama Iyi okuduuunSeişlausteldişdum diye okudum heceleyerek.
Hayır şey diyecektin, ben kadınsam bu ney diye düşün dur anca.Siz anlamazsiniz, kadin misiniz siz ya? Domestik ev kadinisiniz. Kocanin saaptigi yerde gul biter
Liseden kalan bu kadar maalesef.Zeişlauştelldişdum ama Iyi okuduuun