Kuma getirse gocamdır hakkıdır derYani kadınsa eğer var olma sebebini sadece sekse bağlamış. Yazık valla kadınsa.
Ay kuma getirse kocasini yolar. Adam seks yasakken masturbasyon yapacak diye ödü patliyorKuma getirse gocamdır hakkıdır der
Sevişmek istemeyen kadın da evlenmesin diyecek az sonra gelip.Bir de tecavuze tecavuz diyenlere domestik ev kadini demis
Kendisi bir kadinin sevismek istememesine ihtimal veremiyor zaar, istemese bile kocasi oldugu icin acmak zorunda bacaklarini.
Bakire olmayanlara tecavuz edilmesi sorun değildir. Aciversin bacaklarini iste nolacak.Sevişmek istemeyen kadın da evlenmesin diyecek az sonra gelip.
Hayır bir yerde de niye tecavüz diyorsunuz duyan da bakiresiniz sanacak gibi bir şey demiş. Yani sadece bakirelere tecavüz ediliyor sanıyor öğretmen hanım.
Sonucta her şey gocası için öyle demeAy kuma getirse kocasini yolar. Adam seks yasakken masturbasyon yapacak diye ödü patliyor
Gerçekten bir kadında öyle üslup görmedim ya şaşkınlıkla okudum. Umarım kadın değildir.Bakire olmayanlara tecavuz edilmesi sorun değildir. Aciversin bacaklarini iste nolacak.
Sizin bu verdiğiniz örneklerde bile bir şekilde rızanız var yine. Sizin için tecavüz değil o sebeple. Rızası olmayan kadına nolacak yapsın demeniz çok anlamsız. İstemiyorsa istemiyordur.Zorla yaşamak ne? Bırakın adam istedigini alsın doysun. Direniyormus gibi yapmak belki tahrık edıyordur. Belkı sadece bir fantezıdır. Uyum sagla geç. Sanki kızolankız da kızlık bozmus adamtecavüx ederek. Kac yıllık karısı. Nolacak
Tespit edilsin ya Mahmut amca benceGerçekten bir kadında öyle üslup görmedim ya şaşkınlıkla okudum. Umarım kadın değildir.
Ben şikayet ettim ama kadınsa saskinligim devam edecek bir süre.Tespit edilsin ya Mahmut amca bence
Biz yine tavanı izliyoruz, sen hepten uyuyormuşsunSeks tavanı seyredip esinin girip cıkmasını beklemek değil. Benım mutlu bir evliliğim var. Sıkıntı sizlerde domestik evhanımı kafasından cıkabilmeniz dileğiyle… gercekten ugrasamıcam
istiyorum der acarım girer cıkar bosalır.
Zorla yaşamak ne? Bırakın adam istedigini alsın doysun. Direniyormus gibi yapmak belki tahrık edıyordur. Belkı sadece bir fantezıdır. Uyum sagla geç. Sanki kızolankız da kızlık bozmus adamtecavüx ederek. Kac yıllık karısı. Nolacak
Benim hayvani isteklerimin arasında kol bacak koparmak varsa eşime yapabilirim demekki bana aitmişya….Eşim bana tecavüz edebilir. İstedigini istedigi an alabilir. Ben de oyle. Birbirimizeaidiz. Tüm hayvani isteklerımızı de giderebilmeliyiz. Bence abartıyorsunuz. Aklıma bihterle adnan bey geldi
Biberin bir kocası olduğuna inanasım gelmiyor.Ne kadar igrenc bir uslup oyle ya Of erkek alsam Karim boyle konusuyorsa koynuma almam Bence bu biber kocasina tecavuz ediyor
Aslında çok doğru ifade ediyor kendini. Çünkü anlattığı şey seks değil, tam anlamıyla girip çıkmaÖğretmen olan bir insan eşim girip çıkıyor demez. Vahh ki ne Vahh sizin okuttuğunuz nesile
Ağzınıza sağlık aynen öyle.Aslında çok doğru ifade ediyor kendini. Çünkü anlattığı şey seks değil, tam anlamıyla girip çıkma