Evlilikte zorla ilişki boşanma nedeni mi

Yabancı dil de değil ki kelimenin okunuşunu söylüyordu. Bence özelden birilerini dürtüp şikayet almıştır. Genelde öyle oluyor çünkü
Bende biraz baktım acaba neden ban yedi neden diye bı sebeb bulamadım şaşırdım da

En son bir gebeye yardım etmiş. Türk doktorları kötü ben hayatta Türkiye'de doktora gitmem hep Almanyada gidiyorum demişti. Kendisi Alman aşığı.
Yaa anlamadığım için çeviride yapmadim usenip teşekkür ederim tercüman olduğunuz için

Yaa anlamadığım için çeviride yapmadim usenip teşekkür ederim tercüman olduğunuz için
Çeviri yapmadım kız Türkçe yazmıştı bunu, ben mi yanlış anladım acaba? Yanlış anlamış da olabilirim ama o gebe hanım Doktorumu degistirdim, Türkiye'de benim doktorum deyince neden öyle bir şey ben güvenmiyorum iki senedir Almanya'da doktora gidiyorum gibi bir şey demişti.

Bende biraz sayfasına baktım son yazılanlar almancaydi ondan senin söylediğin dikkatimi çekmedi onlardan biri herhalde dedim

Bende biraz sayfasına baktım son yazılanlar almancaydi ondan senin söylediğin dikkatimi çekmedi onlardan biri herhalde dedim
Almanca Türkçe karışık yazmış işte çoğunlukla. Almanca cümlenin icine Türkçe kelimeler sıkıştırmış. Yaşı küçüktü herhalde.

Bir de kudranın ismi var sürekli kurtlar diye algılıyordum ben onu hatta ne demek diye netten taradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…