- 29 Aralık 2020
- 329
- 94
- 27
Hayır şey diyecektin, ben kadınsam bu ney diye düşün dur anca.
Dış mekan deyince benim aklıma fotoğraf çekimi geliyor ancak.
Demistimde müjde ar intikam alıyor yazıyor başlıkta. Benim bu sahne akla geldi
Teşekkür ederim, insanca cevap vermenin zor olmadığının kanıtısınızSeişlausteldişdum diye okudum heceleyerek.
Arkadaş Almanca bilenlerle Almanca yazisiyor da o sebepten bilmeyenleri kaale almıyor pek. Takılmayın siz.Teşekkür ederim, insanca cevap vermenin zor olmadığının kanıtısınız
Öff kesin hamile karısı vardır bir de bunun, burda fantazilerini kusuyorAaa yine mi kandırıldık
Nezaketiniz için tekrar teşekkür ediyorumArkadaş Almanca bilenlerle Almanca yazisiyor da o sebepten bilmeyenleri kaale almıyor pek. Takılmayın siz.
Rica ederim, asıl sizin nezaketiniz bir hoş hissettirdi.Nezaketiniz için tekrar teşekkür ediyorum
Giriyor çıkıyor istiyor veriyorum her yerde istiyor açıyorum veriyorum tobe tobe
Zihniyeteydi aslında sana değil, sen zihniyetin tercumanı olduğun için arada kaynadın
Şu kelimenin tercümesini de yapın hele çok merak ettimTeşekkür ederim, insanca cevap vermenin zor olmadığının kanıtısınız
Hangi kelime?Şu kelimenin tercümesini de yapın hele çok merak ettim
Bende ismi yabancı olan şahıs niye ban yedi onu merak ettimŞu kelimenin tercümesini de yapın hele çok merak ettim
Şu okumaya çalıştığınız almanca kullanıcı adı, geriye dönüp mesajı bulmaya üşendim, heceleyen siz değil miydinizHangi kelime?
Türkçe olmayan birşey yazmadımki tercüme edeyim
Amacınız ne?
Sana senin üslubunla cevap vermek isterim: AT YALANI… AGSJAHJSHAJA SALAK Ergene bak bunları yazıp yazıp tahrik oluyordur klavye başında.Evet. Ikıncı hamılelıgımı yasıyorum. Bu hafta kanama gecirdim. Zor zamanlaryasıyorum. Ben eşime cok bagımlıyım. Esımle bir cok fantezımızı gerceklestırdık. Farklı dusunuyorum hormonlarım farklı calısıyor. Eşim bunu sans olarak gorur her zaman
Ben ılk dogumumda kırkımın cıkmasını bekleyemedım 12.gunu adama saldırdım. Suan kanamam var. Napsam nasıl bosaltsam diye dusunuyorum. Kesınlıkle kadınlıgımı ve esımı cok seviyorum Tabi seksi de
Ben heceledim. Tercüman olduğumu ya da Almanca bildiğimi yazmamıştım ama yanlış anlamışsınız sanırım.Şu okumaya çalıştığınız almanca kullanıcı adı, geriye dönüp mesajı bulmaya üşendim, heceleyen siz değil miydiniz
Yabancı dil de değil ki kelimenin okunuşunu söylüyordu. Bence özelden birilerini dürtüp şikayet almıştır. Genelde öyle oluyor çünküBende ismi yabancı olan şahıs niye ban yedi onu merak ettimüst üste yabancı dil konuşmuş ondan mi acaba
Hayır ben değilimŞu okumaya çalıştığınız almanca kullanıcı adı, geriye dönüp mesajı bulmaya üşendim, heceleyen siz değil miydiniz
Hecelemeyi başarınca belki anlamını da biliyorsunuzdur diye düşündüm, çok pardonBen heceledim. Tercüman olduğumu ya da Almanca bildiğimi yazmamıştım ama yanlış anlamışsınız sanırım.