EVLİLİKTE TAPU SORUNU

İyi olmuş

Ben de kayınpederimin evinde oturuyorum. Ödemesinde yıllarca eşim de destek olmuş ama onların verdiğinin yanında hiç bir şey değil. Üzerimize almayı aklımızdan bile geçirmedik. Onlar ev bizimmiş gibi konuşuyor ve davranıyorlar ama bana göre onların. Biz yıllardır kira vermeden oturup birikimimizi yapabiliyorsak ancak onlara teşekkür ederim

Gerçekten hayret ediyorum. Daha düğün olmamış, kavga çıkan konuya bak.
yahu siz nasıl sizin hatta onu geçtim, kocanızın bile olmayan ev için kavga edebiliryorsunuz. Babanız nasıl kızımdan mal mı kaçırıyorlar diye sorabiliyor? Erkek tarafı yine iyiymiş, bu rezillikten sonra düğünü iptal etmemiş.

Kırk bin lirami ode diyeceksiniz.

bu supheyke sakın imza atma al anneni babanı yanına git nisanlının evine hic söylemeden kahveye gelirmis gibi git yoksa katakullu yaparlar evde degilliz iste baska yerde falan diye ve de ben böyle bi yalanla imza atamam de

Tüm yorumları okuyamadım ,belki benden önce yazan olmuştur ama EVLENMEDEN ÖNCE EDİNILEN BIR MAL BU. EVDE SİZİN HİÇ BİR ŞEKİLDE HAKKINIZ YOK Kİ...Annesinin üstüne olmuş,nısanlinizin üstüne olmuş ,size ne.Olası bir anlaşmazlık halinde size her türlü faydası yok bu evin.

bu supheyke sakın imza atma al anneni babanı yanına git nisanlının evine hic söylemeden kahveye gelirmis gibi git yoksa katakullu yaparlar evde degilliz iste baska yerde falan diye ve de ben böyle bi yalanla imza atamam de

Ay limoncu hoşgeldin bu konu sensiz olmazdı
İşin içinde erkek ailesi var, ev var, mal mülk var

Daha detaylı yorum yap, konu sahibi feyz alsın

Ayy ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm. Baba kız ne kadar uyanıksınız. Babanız çok biliyorsa ev alsaydı size bu kadar başkasının malına karışacağına Annesinin evini sattırıp başka yerden aldırıp üstüne yaptırmak istediniz dimi sizi uyanıklar. Kadının malı size ne be diğer evladınında hakkını niye çok değerli gelinine versin pardon Mirasa ölüme kadar girmişsiniz madem çalışın alın. Öyle ev almak kolaysa karı koca çalışın alın. Hani sözde nişanlınızda evin alınmasında yardımcı olmuş ya e demek ki kolaymış alırsınız. Bir de bu çıktı elin kızı gelip alınan evlerde ama nişanlım sevgilimde yardımcı oldu demezler mi yahu insanları salak mı sanıyorsunuz. Kaç yaşında işe girdi de yardım etti ne ettı en fazla 10 20 etmiştir o da tapu masrafı değerinde resmen. Sizden önce alınan ve ya başkalarının malına yorum yapma cesaretini nasıl alıyorsunuz. Kafalara gel. 40 bini verıp koca eve ortakçı olmak istemişsiniz ama öyle bir dünya yok. Tabi ki annenin üstüne olacak mal onun. Sizde 40 bini geri alın ya da üstüne soğuk su içip 2 yıllık kiraya sayarsınız malum ava giderken avlanmışsınız

Son düzenleme:
++ Hatta bence gitmişken kayınvalidenin şimdi oturdukları evlerini de kendi üstlerine yapsınlar. Sonuçta evlenecek kadının hakkı demi(!)

Ay limoncu hoşgeldin bu konu sensiz olmazdı
İşin içinde erkek ailesi var, ev var, mal mülk var

Daha detaylı yorum yap, konu sahibi feyz alsın
konu sahibi feyz alsın da kızın ailesi manyak cıktı usta kızın konularına bakıyım dedim milley yazmıs biseuler oooo kız dayak yıyo bırak dedim 40 bini kiraya olsada o cocugu kacırma evlen hemen

40 bine ev sahibi olduğunu zannetmek mi? Nirvanaaa, bu sitede daha komiğini görmedim

Konu sahibi 40bin lira verip ev sahibi olduğunuzu zannetmeniz çok komik ayrıca şöyle birşey var.
Bu ev evlenmeden alınan bir ev olduğu için nişanlınızın üzerine dahi olsa bu evde sizin hakkınız yok. O yüzden ha annesinin ha nişanlınızın üzerine hiçbir fark yok yani.
Vermeseydiniz paranızı. Karşı tarafın yerinde olsam babanızın lafından sonra sizinle akraba olmak istemezdim, ne demek kızımdan mı kaçırıyorlar?! Kızının malı değil ki o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…