- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
- Konu Sahibi yasemin010103
-
İyi olmuşValla burada dedende tüm suç. Bende benzer bir olaya şahit oldum. Adam kızlarına mal kalmasın diye tüm evleri dükkanları daha 18 yaşındayken oğlunun üstüne yapmış, oğlunun çocuğu yoktu. Oğluda garanti olsun diye evlendikten sonra malları göstermelik icralarla önce kayınbiraderinin üstüne geçirmiş, o da gelin olan kız kardeşine bağış göstermiş. Mal dediğimde evler dükkanlar birden fazla. Sonra oğlu bir kazada vefat etti,çocuğu yoktu, gelini o kadar malı mülkü kocasından bir sene sonra evlendiği yeni eşi ve ailesi ile bir güzel yedi. Var öyle insanlar biliyorum ama önemli olan kendinden önce mala mülke bakan , onun hesabını yapan insanları hayatına sokmamak.
Bende araba alırken notere gitmeye üşenmiştimSubat ayında aldığımız evimizi sırf üşenip tapuya gitmeyeyim diye kocamın üstüne yaptım arkadaşlar. Demek ki forumdaki en salak benim:) neyse hepimiz genc genc insanlariz inşallah oluvermeyiz :)
Seni de 2.siraya yazalım arkadaşım:)Bende araba alırken notere gitmeye üşenmiştim
2.sıraya beni yazın
Subat ayında aldığımız evimizi sırf üşenip tapuya gitmeyeyim diye kocamın üstüne yaptım arkadaşlar. Demek ki forumdaki en salak benim:) neyse hepimiz genc genc insanlariz inşallah oluvermeyiz :)t
bizim Evde eşimin üstüne tek değilsin. Zaten kredi kim çekerse tapu onun adına olmuyor muSubat ayında aldığımız evimizi sırf üşenip tapuya gitmeyeyim diye kocamın üstüne yaptım arkadaşlar. Demek ki forumdaki en salak benim:) neyse hepimiz genc genc insanlariz inşallah oluvermeyiz :)
Kırk bin lirami ode diyeceksiniz.Günaydın arkadaşlarım
19 haziranda düğünum olacak allahin izniyle. Son bir ay zaten zehir oldu zaten neredeyse hergun kavgamız var. Kavgalardan biride ev yüzünden oldu merkezi olmayan biryerde evleri vardı ve ev annesinin üzerindeydi ben o evde oturmak istemedim ev ulaşıma ve işimize ters diye nişanlım satıp daha merkezi daha benim işime yakın bir yerde ev aldı fakat evi aldıklarında evi tekrar annesinin üzerine yapmak istediler ve yapmak istemelerini sebebi güya zamanında nişanlım biriyle kavga etmiş o kavgadan tazminat davası devam ediyor tazminat ödemesi çıkarsa evi alabilirler diye fakat ben ve babamla evi annesinin üzerine olacağını emlakcidan öğrendik babam bunu duyunca tabiki çok kızdı kızımdan malmi kaçırıyorlar diye neyse sorun oldu diye nişanlım evi üstüne aldı hatta ev alınırken 40 binlira bende evin üstüne ekledim. Şimdi tüm bunlardan sonra gizli gizli evi tekrar annesinin üstüne aldığından şüpheleniyorum evimiz dizildi tapu ortada yok ve bana ettiği Bi cümleden bu şüphe girdi içime ben şimdi napmaliyim bilmiyorum sürekli başka sebeplerden yüzünden kavgamiz var düğünümüze 2 hafta kala ayrılma konumuna geldi yeni barıştık benim tapuyu öğrenmem lazım benden gizli annesinin üzerine aldıysa tavrım nasıl olmadı
bu supheyke sakın imza atma al anneni babanı yanına git nisanlının evine hic söylemeden kahveye gelirmis gibi git yoksa katakullu yaparlar evde degilliz iste baska yerde falan diye ve de ben böyle bi yalanla imza atamam deGünaydın arkadaşlarım
19 haziranda düğünum olacak allahin izniyle. Son bir ay zaten zehir oldu zaten neredeyse hergun kavgamız var. Kavgalardan biride ev yüzünden oldu merkezi olmayan biryerde evleri vardı ve ev annesinin üzerindeydi ben o evde oturmak istemedim ev ulaşıma ve işimize ters diye nişanlım satıp daha merkezi daha benim işime yakın bir yerde ev aldı fakat evi aldıklarında evi tekrar annesinin üzerine yapmak istediler ve yapmak istemelerini sebebi güya zamanında nişanlım biriyle kavga etmiş o kavgadan tazminat davası devam ediyor tazminat ödemesi çıkarsa evi alabilirler diye fakat ben ve babamla evi annesinin üzerine olacağını emlakcidan öğrendik babam bunu duyunca tabiki çok kızdı kızımdan malmi kaçırıyorlar diye neyse sorun oldu diye nişanlım evi üstüne aldı hatta ev alınırken 40 binlira bende evin üstüne ekledim. Şimdi tüm bunlardan sonra gizli gizli evi tekrar annesinin üstüne aldığından şüpheleniyorum evimiz dizildi tapu ortada yok ve bana ettiği Bi cümleden bu şüphe girdi içime ben şimdi napmaliyim bilmiyorum sürekli başka sebeplerden yüzünden kavgamiz var düğünümüze 2 hafta kala ayrılma konumuna geldi yeni barıştık benim tapuyu öğrenmem lazım benden gizli annesinin üzerine aldıysa tavrım nasıl olmadı
bu supheyke sakın imza atma al anneni babanı yanına git nisanlının evine hic söylemeden kahveye gelirmis gibi git yoksa katakullu yaparlar evde degilliz iste baska yerde falan diye ve de ben böyle bi yalanla imza atamam de
++ Hatta bence gitmişken kayınvalidenin şimdi oturdukları evlerini de kendi üstlerine yapsınlar. Sonuçta evlenecek kadının hakkı demi(!)bu supheyke sakın imza atma al anneni babanı yanına git nisanlının evine hic söylemeden kahveye gelirmis gibi git yoksa katakullu yaparlar evde degilliz iste baska yerde falan diye ve de ben böyle bi yalanla imza atamam de
konu sahibi feyz alsın da kızın ailesi manyak cıktı usta kızın konularına bakıyım dedim milley yazmıs biseuler oooo kız dayak yıyo bırak dedim 40 bini kiraya olsada o cocugu kacırma evlen hemenAy limoncu hoşgeldin bu konu sensiz olmazdı
İşin içinde erkek ailesi var, ev var, mal mülk var
Daha detaylı yorum yap, konu sahibi feyz alsın
40 bine ev sahibi olduğunu zannetmek mi? Nirvanaaa, bu sitede daha komiğini görmedimAyy ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm. Baba kız ne kadar uyanıksınız. Babanız çok biliyorsa ev alsaydı size bu kadar başkasının malına karışacağınaAnnesinin evini sattırıp başka yerden aldırıp üstüne yaptırmak istediniz dimi sizi uyanıklar. Kadının malı size ne be diğer evladınında hakkını niye çok değerli gelinine versin pardon Mirasa ölüme kadar girmişsiniz madem çalışın alın. Öyle ev almak kolaysa karı koca çalışın alın. Hani sözde nişanlınızda evin alınmasında yardımcı olmuş ya e demek ki kolaymış alırsınız. Bir de bu çıktı elin kızı gelip alınan evlerde ama nişanlım sevgilimde yardımcı oldu demezler mi yahu insanları salak mı sanıyorsunuz. Kaç yaşında işe girdi de yardım etti ne ettı en fazla 10 20 etmiştir o da tapu masrafı değerinde resmen. Sizden önce alınan ve ya başkalarının malına yorum yapma cesaretini nasıl alıyorsunuz. Kafalara gel. 40 bini verıp koca eve ortakçı olmak istemişsiniz ama öyle bir dünya yok. Tabi ki annenin üstüne olacak mal onun. Sizde 40 bini geri alın ya da üstüne soğuk su içip 2 yıllık kiraya sayarsınız malum ava giderken avlanmışsınız
konu sahibi feyz alsın da kızın ailesi manyak cıktı usta kızın konularına bakıyım dedim milley yazmıs biseuler oooo kız dayak yıyo bırak dedim 40 bini kiraya olsada o cocugu kacırma evlen hemen
Akıllarınca uyanıklık yapmak istemişlerde sıvayıp tüy dikmişler40 bine ev sahibi olduğunu zannetmek mi? Nirvanaaa, bu sitede daha komiğini görmedim
Bdvye git, filtrelere tıkla, kullanıcının adını yaz ve bütün konularına bak :))Eski konuları nasıl okuyorsunuz? Profili gizli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?