- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 33
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Ben de böyle düşünüyordum ama konu sahibi de 40 bin lira katmış.Satilan ev annesinin ustuneymis zaten, satip yeni alıyorsaniz annesinin uzerine olacak tabi?
Evet birde bu var satılan mal benimse yenisi alınınca tapuyu yine ben alırım mal kaçırma ile ilgisi yok ama gelinde 40 milyar para koymuş oda az para değil keşke hiç para vermeseydi gelin tarafıSatilan ev annesinin ustuneymis zaten, satip yeni alıyorsaniz annesinin uzerine olacak tabi?
Ben de ona şaşırdımSatilan ev annesinin ustuneymis zaten, satip yeni alıyorsaniz annesinin uzerine olacak tabi?
40 bin tl ye ev alinir miEvet birde bu var satılan mal benimse yenisi alınınca tapuyu yine ben alırım mal kaçırma ile ilgisi yok ama gelinde 40 milyar para koymuş oda az para değil keşke hiç para vermeseydi gelin tarafı
Hayır tabiki ama ben üstüne para kattım ayrıca çocuk avutur kendi üstüne alıp sonra gizli gizli tekrar annesinin üstüne yaptıysa göstermelik bu duruma ben napmaliyim bunun için yazdım bu forumaEv kv ‘nin değil mi zaten?Yine onun üzerine olacak tabii..Beklentiniz neydi?Sizin üzerinize mi yapmaları?
Giggles konu sahibi evli degilki henüz .Ayrıca sıfırdan ev borcuna girilmiyor anneye ait olan ev oturulmak için veriliyor gelin hanım beğenmiyor.Siz dişinizden tırnağınızdan arttirsanız alsanız çocuğunuza otursun diye verseniz beğenmeyip satsalar tapuyu da isteseler boşanma durumda sizin bunca yıl didinmeniz boşa gitse ne düşünürsünüz.Başka çocuğunuzda varsa peki onun hakkı nerede.40 bini bu devirde peşinat saymazlar. Evlendikten sonra tüm borcu karı koca ödese borca girseler birlikte tamam gelin hanım haklı derim.Ben de ona şaşırdım
Eşimin annesinin üstünde olan bi evde ben hak iddia edemezdim
Eşim babamın evini üstüme alayım diye kavga etse ondan da bi huylanırdım
Sizin konuda rahatsız edici olan konu şu bana göre
Bu konuları en baştan konuşmak yerine nişanlınızın gizli kapaklı yapmaya çalışması
Evi boşverin de asıl bu duruma odaklanın
Ev annesinin üstüneyse sizin paranızı da size geri ödesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?