- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 28
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
Frikik verMerhaba Arkadaşlar;
Evli olanlar için, evliliğiniz nasıl gidiyor bilmiyorum ancak bende özellikle son zamanlarda daha yoğunlaşan bir kandırılıyorum hissi söz konusu.. Özellikle çok güvendiğim eşimin youtube'dan frikik videoları izlediğini gördüğümden beri evliliğimin bir düzmece olduğunu ve çoğu erkeğin böyle olduğunu madem çoğu erkek böyleyse neden evleniyoruz ve evli kalıyoruz sorusunu sorgulamaya başladım.. Yani evlilik dediğimiz kuruma ve eşlerimize güvenemeyeceksek neden bu kadar emek sarfediyoruz diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizde böyle hissiyatlar olmuyorsa ya da evli değilseniz sorumu cevaplamayabilirsiniz, ben sadece bu hissi tecrübe edenlere sormak istedim, bu his nasıl aşılabilir?
Anlaşamıyoruz o da kıskanç bende kıskancım ama bu aramızda ten uyumu olmadığı anlamına gelmez, zaten sorunlar olduğu için buraya yazıyorum herşey çok güzel güllük gülistanlık desem hiçbiriniz bu kadar oralı olmazdınız sanırım ..
yaa işte böyle halden anlayan cevaplar lazım bana, gündem yaratmaya çalışan, benim sorumdan nemalanmaya çalışan kinayene konuşmuş olmak için konuşan tipler değil..
neyse.. nasıl aşacağız bu kandırılmışlığı_?
eşinizin bu şekilde davranmasının sebebi neymiş ki? evlenmeden önce de böyle miydi?Ben alisamiyoeum psikolojim çöktü...
Eşim izdirap olucam sana dedi.
Anca kole gibi onu temizle bunu yika bunu getir gotur yapıyorum kayinvalidemlerde.
OK !Frikik ver
bunu nerede yazmıs merak ettimOfis arkadasina bacak show yapmasaydin mantikli bisey soyleyebilirdim ancak sen evligi devam ettirmen bile hata
Yok ben olsam yerinizde okadar yazılanlardan sonra utanırdım biraz..sizde o da yokYa evet ben oyum, bunu söylemem için mi cevap yazıyorsunuz?
Peki neden bu eziyete sessiz kalıyorsunuz ?Ben alisamiyoeum psikolojim çöktü...
Eşim izdirap olucam sana dedi.
Anca kole gibi onu temizle bunu yika bunu getir gotur yapıyorum kayinvalidemlerde.
YA size mi sorucam ben utanıp utanmamayı, herkes kendi hayatına baksın size mi kalmış beni yargılamak?Yok ben olsam yerinizde okadar yazılanlardan sonra utanırdım biraz..sizde o da yok
Yo hiç yok bende ...Merhaba Arkadaşlar;
Evli olanlar için, evliliğiniz nasıl gidiyor bilmiyorum ancak bende özellikle son zamanlarda daha yoğunlaşan bir kandırılıyorum hissi söz konusu.. Özellikle çok güvendiğim eşimin youtube'dan frikik videoları izlediğini gördüğümden beri evliliğimin bir düzmece olduğunu ve çoğu erkeğin böyle olduğunu madem çoğu erkek böyleyse neden evleniyoruz ve evli kalıyoruz sorusunu sorgulamaya başladım.. Yani evlilik dediğimiz kuruma ve eşlerimize güvenemeyeceksek neden bu kadar emek sarfediyoruz diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizde böyle hissiyatlar olmuyorsa ya da evli değilseniz sorumu cevaplamayabilirsiniz, ben sadece bu hissi tecrübe edenlere sormak istedim, bu his nasıl aşılabilir?
nasıl ben anlamadımAsil aldatilan kocan yasen degil misin is arkadaşlarına bacagini acan? Birak da adam hissetsin kaldirilmis hissini
nasıl ben anlamadım
konu sahibi işyerinde iş arkadasına bacaklarını mı göstermiş özellikle
Değildi.eşinizin bu şekilde davranmasının sebebi neymiş ki? evlenmeden önce de böyle miydi?
Peki neden bu eziyete sessiz kalıyorsunuz ?
Ailenizle konuştunuz mu ?
Oh oh masallahKocasinin frikik videolari izledigini ogrenince intikam almak için is yerinde bacaklarini gormek isteyen bir arkadaşına etegini sıyırmak suretiyle bacaklarini gösterdiğini ifade etmisti önceki konusunda