Evlilikte Sürekli Kandırılıyorum Hissi.. Sizde de Oluyor mu?

:KK70: :KK70: bence bu sitedeki troller seni ornek almali. Basarilisin.
yok erkekmişim yok trolmüşüm.. buradaki yetkililer sizin saçma şikayetlerinize istinaden arayıp benim erkek ya da troll olmadığımı öğrendiler, kimse de size zorla cevap yazın demiyor.. rahatsız oluyorsanız sorularımı okumazsınız hatta beni engelleyebilirsiniz ancak bu şekilde hadsizce hareket etmeye gerek yok!

Alt tarafı ufak bir frikik videosu. Sanki adam swinger falan izlemis tovbe ya. Songul Karlı sutyensiz falan izlemis adam. Onlar da youtube da bisey izle illa altta cikiyor zaten.

yok erkekmişim yok trolmüşüm.. buradaki yetkililer sizin saçma şikayetlerinize istinaden arayıp benim erkek ya da troll olmadığımı öğrendiler, kimse de size zorla cevap yazın demiyor.. rahatsız oluyorsanız sorularımı okumazsınız hatta beni engelleyebilirsiniz ancak bu şekilde hadsizce hareket etmeye gerek yok!

Sakin ol.

ya konuyu neden saptırıyorsunuz acaba?
Sapmaya müsait yada bilerek böyle bir konu açıp siz saptırmaya çabalıyorsunuz. Yahu el insaf eşiniz sadece frikik videosu izlemiş 24 saat bir çok kanal mağazin programı yapıyor ortalık frikik den geçilmiyor yani hepimiz izleyebiliyoruz. Ama siz eşim o videoları izledi diye bacağımı ofis arkadaşıma gösterdim diyorsunuz. Bu haraketle bırak eşini kandırmayı başka şeylere teşebbüs ediyorsun farkında değil misin? Yada siz hem eşinizle hemde böyle konular açarak burdaki insanlarla alay ediyorsunuz. Hadi hayırlı işler :)

konu sahibesi sizde bir gariplik var.
1.konu: eşim benim kıyafetlerimi kısıtlıyor, kıskançlıktan kafayı yedi
2. konu: ben inanılmaz kıskanç bir kadınım. frikik video izledim çıldırıcam
3.konu: eşimle her şey iyi ten uyumumuz var
4. konu: eşimle anlaşamıyoruz

tam olarak mevzu nedir?
Anlaşamıyoruz o da kıskanç bende kıskancım ama bu aramızda ten uyumu olmadığı anlamına gelmez, zaten sorunlar olduğu için buraya yazıyorum herşey çok güzel güllük gülistanlık desem hiçbiriniz bu kadar oralı olmazdınız sanırım ..

Ben kandiriliyorum asıl.. .
Eşimin sözünü dinlerden her seye boyunboyun eegersem evliliğinin iyi gideceğini söylediğine inanmam..
Kayinvalidemin gorumcemin laflarını cekmem..
Eşimden bir damla olsun destek goremem.
Sabahın köründe oraya gidip
Gece 1 de eve dönmem.

Ben karısı degilim.. . Ücretsiz hizmetisiyim...

şimdi durmayıp derhal beni engelleyin ki bende alakasız cevaplarınızdan kurtulmuş olayım..
Yok ben kimseyi engellemiyorum o kadar önem vermiyorum kimseye ama doğru yorum yapmak zorunda değilim :)

Keşke sende aynı konuyu sırf sinir bozmak ve olay yapmak için ısıtıp ısıtıp açmasan

Frikik 1 frikik 2 frikik 3 bu böyle gider tek meziyet bu çünkü frikik :KK70:

Ben kandiriliyorum asıl.. .
Eşimin sözünü dinlerden her seye boyunboyun eegersem evliliğinin iyi gideceğini söylediğine inanmam..
Kayinvalidemin gorumcemin laflarını cekmem..
Eşimden bir damla olsun destek goremem.
Sabahın köründe oraya gidip
Gece 1 de eve dönmem.

Ben karısı degilim.. . Ücretsiz hizmetisiyim...
yaa işte böyle halden anlayan cevaplar lazım bana, gündem yaratmaya çalışan, benim sorumdan nemalanmaya çalışan kinayene konuşmuş olmak için konuşan tipler değil..

neyse.. nasıl aşacağız bu kandırılmışlığı_?

X