- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
yok erkekmişim yok trolmüşüm.. buradaki yetkililer sizin saçma şikayetlerinize istinaden arayıp benim erkek ya da troll olmadığımı öğrendiler, kimse de size zorla cevap yazın demiyor.. rahatsız oluyorsanız sorularımı okumazsınız hatta beni engelleyebilirsiniz ancak bu şekilde hadsizce hareket etmeye gerek yok!bence bu sitedeki troller seni ornek almali. Basarilisin.
yok erkekmişim yok trolmüşüm.. buradaki yetkililer sizin saçma şikayetlerinize istinaden arayıp benim erkek ya da troll olmadığımı öğrendiler, kimse de size zorla cevap yazın demiyor.. rahatsız oluyorsanız sorularımı okumazsınız hatta beni engelleyebilirsiniz ancak bu şekilde hadsizce hareket etmeye gerek yok!
Sapmaya müsait yada bilerek böyle bir konu açıp siz saptırmaya çabalıyorsunuz. Yahu el insaf eşiniz sadece frikik videosu izlemiş 24 saat bir çok kanal mağazin programı yapıyor ortalık frikik den geçilmiyor yani hepimiz izleyebiliyoruz. Ama siz eşim o videoları izledi diye bacağımı ofis arkadaşıma gösterdim diyorsunuz. Bu haraketle bırak eşini kandırmayı başka şeylere teşebbüs ediyorsun farkında değil misin? Yada siz hem eşinizle hemde böyle konular açarak burdaki insanlarla alay ediyorsunuz. Hadi hayırlı işler :)ya konuyu neden saptırıyorsunuz acaba?
konuyla hiçbir alakası olmasa da- cevaplayayım; onunla olan tüm iletişimimi kestim, selam dahi vermiyoruz birbirimize..Iş yerinizde ki arkadaşınızla aranız nasıl ? Hala rahatsız ediyor mu sizi ?
Aaa öyle miydi ?Ben geçmiş konuları bilmiyorum demek ki...Kişi kendinden bilir işi ;ondan güvenmiyor demek ki...Ofis arkadasina bacak show yapmasaydin mantikli bisey soyleyebilirdim ancak sen evligi devam ettirmen bile hata
aynenAaa öyle miydi ?Ben geçmiş konuları bilmiyorum demek ki...Kişi kendinden bilir işi ;ondan güvenmiyor demek ki...
Anlaşamıyoruz o da kıskanç bende kıskancım ama bu aramızda ten uyumu olmadığı anlamına gelmez, zaten sorunlar olduğu için buraya yazıyorum herşey çok güzel güllük gülistanlık desem hiçbiriniz bu kadar oralı olmazdınız sanırım ..konu sahibesi sizde bir gariplik var.
1.konu: eşim benim kıyafetlerimi kısıtlıyor, kıskançlıktan kafayı yedi
2. konu: ben inanılmaz kıskanç bir kadınım. frikik video izledim çıldırıcam
3.konu: eşimle her şey iyi ten uyumumuz var
4. konu: eşimle anlaşamıyoruz
tam olarak mevzu nedir?
Her gün kaç tane soru soracağımın limitini siz mi belirliyorsunuz ?Bu frikik videoları daha çok konu götürür Ayşegül kitap serisi gibi her güne bir hikaye
Bence frikik konusunda en son konuşacak kişisiniz
Ya evet ben oyum, bunu söylemem için mi cevap yazıyorsunuz?Siz ofiste bacagınızı gösteriyodunuz adamın tekine dimi?
Keşke ben belirleyebilsem burayı günlük gibi kullanan sen ve senin gibi bir kaç kişiyi engellerdimHer gün kaç tane soru soracağımın limitini siz mi belirliyorsunuz ?
şimdi durmayıp derhal beni engelleyin ki bende alakasız cevaplarınızdan kurtulmuş olayım..Keşke ben belirleyebilsem burayı günlük gibi kullanan sen ve senin gibi bir kaç kişiyi engellerdim
Yok ben kimseyi engellemiyorum o kadar önem vermiyorum kimseye ama doğru yorum yapmak zorunda değilim :)şimdi durmayıp derhal beni engelleyin ki bende alakasız cevaplarınızdan kurtulmuş olayım..
yaa işte böyle halden anlayan cevaplar lazım bana, gündem yaratmaya çalışan, benim sorumdan nemalanmaya çalışan kinayene konuşmuş olmak için konuşan tipler değil..Ben kandiriliyorum asıl.. .
Eşimin sözünü dinlerden her seye boyunboyun eegersem evliliğinin iyi gideceğini söylediğine inanmam..
Kayinvalidemin gorumcemin laflarını cekmem..
Eşimden bir damla olsun destek goremem.
Sabahın köründe oraya gidip
Gece 1 de eve dönmem.
Ben karısı degilim.. . Ücretsiz hizmetisiyim...