- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
O olaydan sonra benimde selam vermeye yüzüm olmazdikonuyla hiçbir alakası olmasa da- cevaplayayım; onunla olan tüm iletişimimi kestim, selam dahi vermiyoruz birbirimize..
Konu sahibi arkadaş , eşinin bu youtube macerasına çok içerlemiş....Olay neydi biri anlatabilir mi???
Saol bilgiler icin.. :) sacma olmus ama neyse.. hadi baskasindan sen hoslansan yapsan anlarim genede sirf inat icin igrencKonu sahibi arkadaş , eşinin bu youtube macerasına çok içerlemiş....
Hırs ve , sen yaparsan bende yaparım mantığı ile bir rehavete kapılıp,işyerinde hoşLandığı bir adammış, pardon adam hoşlanıyomuş.... Ona bacak frikiki vermiş...
konu bu ...
Merhaba Arkadaşlar;
Evli olanlar için, evliliğiniz nasıl gidiyor bilmiyorum ancak bende özellikle son zamanlarda daha yoğunlaşan bir kandırılıyorum hissi söz konusu.. Özellikle çok güvendiğim eşimin youtube'dan frikik videoları izlediğini gördüğümden beri evliliğimin bir düzmece olduğunu ve çoğu erkeğin böyle olduğunu madem çoğu erkek böyleyse neden evleniyoruz ve evli kalıyoruz sorusunu sorgulamaya başladım.. Yani evlilik dediğimiz kuruma ve eşlerimize güvenemeyeceksek neden bu kadar emek sarfediyoruz diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizde böyle hissiyatlar olmuyorsa ya da evli değilseniz sorumu cevaplamayabilirsiniz, ben sadece bu hissi tecrübe edenlere sormak istedim, bu his nasıl aşılabilir?
1)bildiğimi biliyor, herkes izliyor vs gibi saçma açıklamalar yaptı sonra özür diledi ve birdaha olmayacak dediİki sorum var
1. Kocan bu videoları gördüğünü biliyor mu? Biliyorsa kendini nasıl savundu?
2. Kocan iş yerinde iş arkadaşına bile isteye frikik verdiğini biliyor mu?
Mune Hanım Günaydınlar;Hanımlar,
konuda laf sokma, tartışma vb olmasın lütfen.
Şu konuya da açıklık getirelim, troll vs deniyor, üyeyle telefon görüşmesi yapıldı, bu da yönetimce yeterli.
Bu sebeple konulara fake vb yazmazsanız sevinirim.
bu içimizdeki şüpheleri oluşturmasalar, huzurlu hayatımıza devam etsek ne olurdu ki sanki.. şimdi bu şüphelerle sürekli boşanma fikrini düşünüyorum..4 senedir hayatimda esim ve 3 senelik evliyiz...
Ona cok guveniyor her dedigine inaniyordum. Sevgiliyken eski sevgilisini aradigini ogrenip aldatilmanin dibini gorunce ona olan guvenim tamamiyle bitmisti ama yinede icimde hep ona inanma durtusu vardi. Evliligimiz boyunca defalarca kez yalanini yakaladim ( aldtma ile alakali degil ) her ogrendigim seyde daha cok yikiliyordum cunku ben kendisine asla yalan soylemem ve kandirmam arkasindan da iş yapmam... daha sonra kafasina saksimi dustu bilmiyorum. Her seyi oturdu anlatti benden sakladigi gizli seyleride anlatti ozur dileddi ( genelde hep ben yakaliyordum durup dururken anlatti ) bundan sonra bisey saklamayacagini guvenmem gerektigini soyledi sana guveniyorum dedim o gunden sonra bi yanlisi olmadi. Ilk zamanlar surekli yalan soyluyorsun tarzi konusmalar sorgulamar iftiralar falan attim ondan dolayi boyleydi bence. Sonra ben birakinca kendi herseyini anlatmaya basladi. Bu erkekleri anlaayamiyorum.
Kıssadan hisse ; eğer başımıza kötü bir şey geldiyse ilk şüphelenecegimiz kişi kocalarımız olsun
Böyle hikayeler çok mantık dışı değil mi sırlar kapısı mübarek
1)bildiğimi biliyor, herkes izliyor vs gibi saçma açıklamalar yaptı sonra özür diledi ve birdaha olmayacak dedi
2)o konuyu tabi ki bilmiyor ama benimle ilgilenen insanlar olduğunu açıkça belirttim karşıma çok fırsatlar çıktı dedim
bu içimizdeki şüpheleri oluşturmasalar, huzurlu hayatımıza devam etsek ne olurdu ki sanki.. şimdi bu şüphelerle sürekli boşanma fikrini düşünüyorum..