Evlilikte Sürekli Kandırılıyorum Hissi.. Sizde de Oluyor mu?

İki sorum var
1. Kocan bu videoları gördüğünü biliyor mu? Biliyorsa kendini nasıl savundu?
2. Kocan iş yerinde iş arkadaşına bile isteye frikik verdiğini biliyor mu?

Hanımlar,
konuda laf sokma, tartışma vb olmasın lütfen.

Şu konuya da açıklık getirelim, troll vs deniyor, üyeyle telefon görüşmesi yapıldı, bu da yönetimce yeterli.
Bu sebeple konulara fake vb yazmazsanız sevinirim.

Olay neydi biri anlatabilir mi???
Konu sahibi arkadaş , eşinin bu youtube macerasına çok içerlemiş....
Hırs ve , sen yaparsan bende yaparım mantığı ile bir rehavete kapılıp,işyerinde hoşLandığı bir adammış, pardon adam hoşlanıyomuş.... Ona bacak frikiki vermiş...
konu bu ...

Saol bilgiler icin.. :) sacma olmus ama neyse.. hadi baskasindan sen hoslansan yapsan anlarim genede sirf inat icin igrenc

4 senedir hayatimda esim ve 3 senelik evliyiz...

Ona cok guveniyor her dedigine inaniyordum. Sevgiliyken eski sevgilisini aradigini ogrenip aldatilmanin dibini gorunce ona olan guvenim tamamiyle bitmisti ama yinede icimde hep ona inanma durtusu vardi. Evliligimiz boyunca defalarca kez yalanini yakaladim ( aldtma ile alakali degil ) her ogrendigim seyde daha cok yikiliyordum cunku ben kendisine asla yalan soylemem ve kandirmam arkasindan da iş yapmam... daha sonra kafasina saksimi dustu bilmiyorum. Her seyi oturdu anlatti benden sakladigi gizli seyleride anlatti ozur dileddi ( genelde hep ben yakaliyordum durup dururken anlatti ) bundan sonra bisey saklamayacagini guvenmem gerektigini soyledi sana guveniyorum dedim o gunden sonra bi yanlisi olmadi. Ilk zamanlar surekli yalan soyluyorsun tarzi konusmalar sorgulamar iftiralar falan attim ondan dolayi boyleydi bence. Sonra ben birakinca kendi herseyini anlatmaya basladi. Bu erkekleri anlaayamiyorum.

İki sorum var
1. Kocan bu videoları gördüğünü biliyor mu? Biliyorsa kendini nasıl savundu?
2. Kocan iş yerinde iş arkadaşına bile isteye frikik verdiğini biliyor mu?
1)bildiğimi biliyor, herkes izliyor vs gibi saçma açıklamalar yaptı sonra özür diledi ve birdaha olmayacak dedi
2)o konuyu tabi ki bilmiyor ama benimle ilgilenen insanlar olduğunu açıkça belirttim karşıma çok fırsatlar çıktı dedim

Mune Hanım Günaydınlar;
Açıklamanız için çok teşekkür ederim, gereksiz bir konuyla değerli vaktinizi çaldık, hayırlı günler dilerim size..

bu içimizdeki şüpheleri oluşturmasalar, huzurlu hayatımıza devam etsek ne olurdu ki sanki.. şimdi bu şüphelerle sürekli boşanma fikrini düşünüyorum..

Merhabalar, bence siz evlilik kurumun sorguluyorsunuz. Evlilik kurumunu sorgulamaya başlarsınız içinden çıkamazsınız, çünkü insan doğasıyla çok uyumlu bir şey değildir. İçinde mutsuz olan güvensizlikler yaşayan çoğunluktadır. Ne kadar yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bu tarz videolar izlemek çok normal bence çünkü insanın içindeki merak duygusu o videoyu açmaya yönlendiriyor. Kadın ya da erkek farketmez. İnternetin olduğu yerde artık böyle şeyler kaçınılmaz. O yüzden buna canınızı sıkmayın boş yere bence.

Kıssadan hisse ; eğer başımıza kötü bir şey geldiyse ilk şüphelenecegimiz kişi kocalarımız olsun

Böyle hikayeler çok mantık dışı değil mi sırlar kapısı mübarek

Bilakis çok ince dersler var. Hikaye ve fabllar abartılı görünür ama aslında insanın düşünmesini, ders çıkarmasını, ibret almasını gerektiren pek çok mesaj içerir...

İnsan daha sonradan mutsuzluğuna, felaketine sebep olma ihtimali olacak ufak ve küçük göreceği bir detay dahi yaşarken dikkat etmeli. Nasıl olsa kimse bilmez, görmez, anlamaz gafletine kapılmamalı... Psişik olarak etkileşim halindeyiz. Amazonda kanat çırpan bir kelebeğin ABD'deki bir kasırganın sebebi olabileceği teorisi gündemde iken, birbirinin emaneti sayılan ve birbirlerine karşı sadakatle mükellef olan eşlerin dikkatli hayat yaşamaya gayret göstermesi...

Kelebek etkisi(kaos) teorisinden bahsedince insanın önemsemeyeceği küçüklükteki şeylere karşı farklı bir bakış açısı içeren başka bir söz daha aklıma geldi:
Dikkatle bas. Batmaktan kork. Bir lokma, bir kelime, bir dane, bir lem’a, bir işarette, bir öpmekte batma.Vesselam..

Ben her insanın kendi kalitesini kendisi belirlediğine inanırım. Eşin bir hata yapmışsa bu onun kalitesizliğidir. Sen öfkeyle kalkıp zararla oturursun bu şekilde davranarak. Zira yaptığın davranış sadece seni manen yıprattı, eşine birşey olmadı görüldüğü üzere...

bu içimizdeki şüpheleri oluşturmasalar, huzurlu hayatımıza devam etsek ne olurdu ki sanki.. şimdi bu şüphelerle sürekli boşanma fikrini düşünüyorum..

Banada cogu zaman bu oluyor. Ornegin is geregi yardim aldigi bir kiz var kiz apaçik esime yaziyordu bende mesajlari silmemesini soyledim. Bazen bakiyorum kiz yazms cvp vermemis. Diyorum ki acaba yazdi konuştuda o mesajlari sildi bana cvp vermedim bak izlenimi mi yaratiyor.. iyice paranoyaklaştim bende. Bunun guvenle alakasi yok kk da kaç kadin yikildi parcalandi agladi kendini paraladi onlarin hepsi esine guvenenler degilmiydi. Esim bazen bana derki sana cok guveniyorum gozumle gorsem yanlis gormusumdur derim. Diyorumki sacmalamaa hickimseye boylesine guvenmemelisin. Ne gelirse guvendigin insandan gelir diyorum bana guluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…