Evlilikte Sürekli Kandırılıyorum Hissi.. Sizde de Oluyor mu?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
Merhaba Arkadaşlar;

Evli olanlar için, evliliğiniz nasıl gidiyor bilmiyorum ancak bende özellikle son zamanlarda daha yoğunlaşan bir kandırılıyorum hissi söz konusu.. Özellikle çok güvendiğim eşimin youtube'dan frikik videoları izlediğini gördüğümden beri evliliğimin bir düzmece olduğunu ve çoğu erkeğin böyle olduğunu madem çoğu erkek böyleyse neden evleniyoruz ve evli kalıyoruz sorusunu sorgulamaya başladım.. Yani evlilik dediğimiz kuruma ve eşlerimize güvenemeyeceksek neden bu kadar emek sarfediyoruz diye düşünmekten kendimi alamıyorum..

Sizde böyle hissiyatlar olmuyorsa ya da evli değilseniz sorumu cevaplamayabilirsiniz, ben sadece bu hissi tecrübe edenlere sormak istedim, bu his nasıl aşılabilir?

O konuya da yorum yazmistim yine ayni dusunuyorum nolacak ki frikik videosu izlediyse bazen ben de izliyorum. tabi ozellikle aratmiyorum ama onerilen vidolardan bi bakiyorum cok alakasiz bi yere gelmisim sacma sapan bi sey izlemisim.
Bence guven kaybedilecek bir sey yok. Ama o his bazen bana da geliyo insanoglu sonucta tam manasiyla hic kimseye guvenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…