- 16 Mayıs 2015
- 209
- 61
- 98
- Konu Sahibi mirkaramir
-
Arkadaslar lutfen yardim edin..
Ben 24 yasindaym okulm yeni bitti 7 yildir gorustugm biri var artik sozlenmek istiyoruz ancak babam sorun ediyorrr. Babami ikna edebilmem icin bir fikriniz var mi?
Haklisiniz. Ben aleviyim evlenmek istedigim kisi hanefi mezhebine mensup. Ancak benim babam alevi annem hanefiya soru bodoslama olacak da,hanginiz hangi mezhepten bunu yazsan daha aydinlatici mesajlar alabilirsin gibime geliyor
Beni dinlemiyor bile bagirip cagiriyor. off cok bunaldim ya moralim yerle birSor babana aynı mezhepten olup evlenen arkadaşları mutluluktan ölüyormuymuş?
Haklisiniz. Ben aleviyim evlenmek istedigim kisi hanefi mezhebine mensup. Ancak benim babam alevi annem hanefi
Sizce evlendikten sonra da sorun olur mu?malesef oldum olasi bu tür evliliklere aileler cok zor müsade ediyor ve ailelerin olaya müdahil olmasiyla huzursuzluklar alip basini gidiyor,illa sorun yasamayan da vardir ama cok az.
erkek arkadaşının ve ailesinin fkri ne yondeSizce evlendikten sonra da sorun olur mu?
Eee peki baban niye anneni almış cnm onu anlamadım...Beni dinlemiyor bile bagirip cagiriyor. off cok bunaldim ya moralim yerle bir
Haklisiniz. Ben aleviyim evlenmek istedigim kisi hanefi mezhebine mensup. Ancak benim babam alevi annem hanefi
erkek arkadaşının ve ailesinin fkri ne yonde
ayyy ben ikinizi aynı kişi sandımEee peki baban niye anneni almış cnm onu anlamadım...
Beni dinlemiyor bile bagirip cagiriyor. off cok bunaldim ya moralim yerle bir
al benden de o kadar ,sonucta tek sorun yapan senin baban mi acaba...?[/QUOT
Evlenmek istedigim kisi ve ailesi bu durumu hic sorun yapmiyorlar yuz yuzede konustm ailesiyle
Dimi yaSor babana aynı mezhepten olup evlenen arkadaşları mutluluktan ölüyormuymuş?
Varsa araya sevdiği arkadaşını sokun yada ona diyin ki, tanıştırayım seni bir süre gözlemle , sen benim babamsın fikirlerin herşeyden önemli, bi erkek için tabikide senden vazgeçmeyeceğim. Ama vakit geçirip tanıdıktan sonrada sevmessen ben seni bekliyor olacağım lütfen konuşalım ve benim göremediklerimi bana anlat. Ben mutlu olacağımı düşünüyorum, ama sen benim babamdın daha iyi bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?