Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki almayacağım soy ismini :) yani mantıken düşününce ben izmirliyim 20-30 yıl boyunca sonra bi evleniyorum antalyalı mı oluyorum? Böyle saçma, böyle absürd birşey olabilir mi? Kadın o zaman bir hiç oluyor bu zihniyette. Mahkeme kararı ile de engellenmiyormuş. Ne diyelim herkes kendi köylüsü ile evlensin o zaman hahah
Yani çocuk babanın kütüğündedir buna diyecek sözün yok ama var olan bir kütük bir memleket nasıl değişebilir bunu anlayamıyorum.
Birtek ben mi saçma buluyorum?
Ataerkil düzenBelki almayacağım soy ismini :) yani mantıken düşününce ben izmirliyim 20-30 yıl boyunca sonra bi evleniyorum antalyalı mı oluyorum? Böyle saçma, böyle absürd birşey olabilir mi? Kadın o zaman bir hiç oluyor bu zihniyette. Mahkeme kararı ile de engellenmiyormuş. Ne diyelim herkes kendi köylüsü ile evlensin o zaman hahah
Yani çocuk babanın kütüğündedir buna diyecek sözün yok ama var olan bir kütük bir memleket nasıl değişebilir bunu anlayamıyorum.
Hicbir erkek kütüğünü değiştirmeyi kabul etmezkiMaalesef mal alır gibi erkeğin üstüne yapıyorlar seni. Benimki en batıdan en doğuya geçti. Kütük taşımak da öyle kolay bir iş değilmiş, çok araştırmadım ama...
Birde boyle birşey vardı eskiden....kadina nerelisin diye sorulunca eşinin memleketini söylerdi....Eemaaaan yazan ne kadar onemli? :) Ben hala sorana kendi memleketimi soyluyorum unutuyorm bile cogu zaman esimin memleketini soylemeyi. Cok da şaapmamak lazım bence![]()
Birde boyle birşey vardı eskiden....kadina nerelisin diye sorulunca eşinin memleketini söylerdi....
Sacmaliga bakBirde boyle birşey vardı eskiden....kadina nerelisin diye sorulunca eşinin memleketini söylerdi....
Kendisinin de hayatında görmediği bir yer, babası bile gitmemiş, hiç bir bağları yok. 3-4 soydur tek erkekler, kütükte de kimse kalmamış hep evlenip gitmiş. Bu yüzden benimki amaan ha orda ha burda yapılıyorsa değiştiririz dedi. Ama çok üstelemedikHicbir erkek kütüğünü değiştirmeyi kabul etmezki
Birde kadın ile erkek esit derler...Mal alip satiyorlar sanki![]()
Eemaaaan yazan ne kadar onemli? :) Ben hala sorana kendi memleketimi soyluyorum unutuyorm bile cogu zaman esimin memleketini soylemeyi. Cok da şaapmamak lazım bence![]()
Nerelisin diyince esinin memleketini soyleyen hic duymamistim. Onu yapan da mi var?
Nerede dogduysan onu soylersin. Niye evlenince esimin memleketini kendi memleketim diye soyleyeyim ki...
Kimlikte ne yazarsa yazsin sonucta gercekler var bir de.
Esinizle aynı kutukte olmayi kabul etmiyorsunuz ama cocugunuzla ayrı kütükte olmayi kabul edeceksiniz oyle mi
Var tabi olmaz mi? :) isteyen soyluyor ki eskiden beri bu boyle.
Siz benim yorumumu anlamamış olabilir misinizÇocuğun iki kütüğü olamayacağına göre? Bence siz konuyu anlamamışsınız
Belki almayacağım soy ismini :) yani mantıken düşününce ben izmirliyim 20-30 yıl boyunca sonra bi evleniyorum antalyalı mı oluyorum? Böyle saçma, böyle absürd birşey olabilir mi? Kadın o zaman bir hiç oluyor bu zihniyette. Mahkeme kararı ile de engellenmiyormuş. Ne diyelim herkes kendi köylüsü ile evlensin o zaman hahah