Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

Bende evlenmeye karsiydym.Gerek aileme olan duskunlugm gerek rahatligimdan dolayı..Sevdiğim ve bana dünya tatlısı gelen sevdgmle tanışana kadar..Ama hala acele ediyorum gibi hisler var çünkü biliyorum evlilik büyük sorumlk.Özgür yanımda çok..Üstelik ailemde benimle aynı görüşte ve rahat insnalr..Neden peki karar verdim sevdiğim için..Bu arada eskiden daha feminist ve erkekleri sevmeyen,kaba ve ruhsuz bulan biriydm..Fikrimi kendim için doğru insanı bulduguma karar verince degistrdm..Herşeyin hayırlısı deyip fazlaca kurcalamamak lazım vesselam( cevap olarak yazmstm olmams.aynen katılıyorum)

Benim annemde evlilik deyip duruyordu
Fakat ben cok kizdigim icin sustu sanki
Ama o baskiyla evlilik yapmam asla
Aşk evliligi istiyorum,heyecanlanmak istiyorum

Tüm yorumları okudum verdiğin cevaplar kafa yapın sevimsiz bi kere, gerçek hayatta da böyle isen zaten millet dertsiz başına dert aramaz

Şu an bi sevgilin olsa 2.ayda hadi yüzük takalım hadi ailenle tanışayım hadi isteyin diyecek gibi bir halin var, o yüzden sana uygun olan görücü usulü, çünkü orda amaç evlenmektir konunun tarafları bunun farkındadır bunun için bir araya gelinmiştir, oysa sevgililikte insanlar birbirlerini tanımaya çalışır aklı selim kadın da erkek de zamana yayar ama belli ki zamanın yok

Herkes kendi bakış açısına göre yorumlamış durumu. Herkesin hayali bekar olup, kendi başına gezip tozmak, sorumluluk almamak vb. olmuyor. Bazılarımız daha evcimeniz ve sorumluluk sahibi olup, düzenli yaşamak yapımıza daha uygun. Bende 22 yaşındayım ve 2 ay sonra nasipse mühendis olacağım. İşe girip kendi ayaklarım üzerine durduktan sonra, kendi ailemi kurmayı, sevdiğim adamla hayatımı paylaşmayı ve eğlenmeyi düşünüyorum. Bu hayalleri kuruyorum diye kimse beni koca meraklısı olmakla suçlayamaz çünkü okulumu bitirdim ve kimseye bağımlı değilim. Burada evli olup, kendini doğru ifade edemedi diye, konu sahibine saldıranları anlayamıyorum.

Ayrıca üslubunu hiç beğenmedim..Surda düzgün konuşurken kavgaya çekiyorsun..kendin bilirsin tatlım.. daha fazla takilmiycm konunla,çünkü görüyorum ki bi yardimmz olmuyor..

hay yaşa sen be:) işte bnm de anlatmak istediğim buydu...ama sırf yanlış kelimeler seçtim diye hırçınca yorum yapıp reaksiyon gösteren asıl onlar...

Evlenmeyi düşünmüyorum şimdi ben anormal mi oluyorum evlenenlere hiç imrenmedim.

Karşıma da bir Allahın kulu çıkmıyor demişsiniz konu da , ileri ki yorumlar da çıktı ama ısınamadım demişsiniz , bu nasıl bir çelişki anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…