Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

Seninde elbette kısmetin biryerlerde bekliyordur, doğru zaman gelince karşına çıkıverir canım

25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?

Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde.... :KK43:

Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....

Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?

Nolur yardım edin :KK42:

Canim karamsarliga kapilma daha 25 yasinsaisn sanki 45e gelmisin.annemin bi lafi vardir.insan d.n camasir yikamak icin bukadar acele edermi dur yikiycaksin bigun bekarlgnin tadini cikar sonra ozlersn bu gunleri derdi.bncede ben durmadim sen dur elbet cikar bigun karsina inslh hayirlisi.

ben kafede tanistim 19 yasindaydim 7 sene flort ettik simdi evliyim onunla ancak dogruyu soylemek gerekirse onun pesinden az kosmadim :)

Arkadaş hem 25 yaşında evlilik isteyebilir, aynı zamanda kendini de gelistirebilir. Niye evlilik isteyenlere bu kadar önyargılı davranıyorsunuz. Ayrıca siz kendinizi burada mi gelistiriyorsunuz neden 'aktif üye ' yazıyor?

Insanin yaratılışinda var evlenip üreme isteği siz Rabbimizin emrine niye bu kadar katisiniz. 25 yaş az mı? Bu yasa kadar bekar durup iffeti korumak kolay mı?
Tabii ki evlenecek, ureyecek. Ha mutsuz bir evliliği de olabilir o da hem kendi seciminden kaynaklı olabilir hem de takdiri ilahi.

Geç evlenenler daha mutlu diye bir şey yok.

Konu sahibine önerim evlilik için doğru insanı beklerken kendini olabildiğince donatman, gelistirmen.

Inan hiç bir şey yapmasan da evde koca beklesen gelmedi mi gelmez.

Sen bekar günlerini fırsat bil, ve mutlu olmaya bak. Zira kendini yirtsan da nasipten öteye gecemezsin

Arkadaş hem 25 yaşında evlilik isteyebilir, aynı zamanda kendini de gelistirebilir. Niye evlilik isteyenlere bu kadar önyargılı davranıyorsunuz. Ayrıca siz kendinizi burada mi gelistiriyorsunuz neden 'aktif üye ' yazıyor?

Insanin yaratılışinda var evlenip üreme isteği siz Rabbimizin emrine niye bu kadar katisiniz. 25 yaş az mı? Bu yasa kadar bekar durup iffeti korumak kolay mı?
Tabii ki evlenecek, ureyecek. Ha mutsuz bir evliliği de olabilir o da hem kendi seciminden kaynaklı olabilir hem de takdiri ilahi.

Konu sahibine önerim evlilik için doğru insanı beklerken kendini olabildiğince donatman, gelistirmen.

Sen bekar günlerini fırsat bil, ve mutlu olmaya bak. Zira kendini yirtsan da nasipten öteye gecemezsin

yazdığınız satırları okurken beynimde ağır nöron ölümü gerçekleşti=D
ayrıca dönen tartışmaları hiç anlamadığınız için sanırım sizin de beyniniz dönem dönem ağır nöron ölümlerine maruz kalmış gibi bir sonuca varıverdim ister istemez^^

ayrıca insanın yaradılışında "evlenme" isteği diye bir şey olamaz, zira evlilik dediğiniz şey insan eliyle yaratılmış yapay bir kavram.
insanın yaradılışında olan şey "sevişme isteği ve sevişmekten de çok haz alma durumu".
rabbiniz emri falan diye de tamamen kendi algılarınızla algılayıp şekillendirdiğiniz bazı şeyleri insanlara dayatmaya çalışmayın.
o sizin "rab" ve "emir" anlayışınız. herkes ne "rabbi" ne de "emirlerini" sizin algıladığınız gibi algılamak zorunda değil.
müslüman olan, allah'a inanan ve bunlar doğrultusunda yaşayan insanlar dahi "rab" kavramını sizinle aynı algılıyor olmak zorunda değiller.
önce bi bunun farkında varmak ve kendi algınızı tüm insanlara mal etmeyi denemekten vazgeçmek ZORUNDASINIZ.
"iffeti koruma" kısmında zaten kustum direkt okurken.
artık seksi ne menem çirkin ve kirli bir şey gibi algılıyorsanız, sekse dair her şeyi böyle çirkin çirkin tanımlamalara ve yaftalamalara doyamıyorsunuz.
bakın bende aktif bile değil, direkt popüler üye yazıyor.
şu sitede olan binlerce abukluğa cevap vermekten oldu hep.
bazı karanlık düşünceleri, bazı "insan özgürlüğüne müdahale eden", "baskıcı", "yapay" tabuları ve zihniyetleri görünce dayanamayıp toplumsal bir vazife baabında cevap vermeye kalkmamdan oldu.

ben de kendime şaşıyorum, böyle bi ortamda, böyle zihniyetlerle dolu bi yerde ne demeye parmaklarımı yorup bunca şeyi yazıyorum, kime neyi anlatmayı denyorum, deli miyim acaba diye=D

Nickinizin altın daki Rabbim ile Başlayan Yazıyı silin profil ayarlarınızdan sizde de aktif üye yazar.Aktif üye ile kendini geliştirmenin bir anlamı da yok.Burada yorum yapanların hepsi hayat tecrübelerine dayanarak yorum yapıyor ve yorum yapanların çoğuda haklı çıkıyor.

Arkadaşım sen burdaki karşıt görüşlülere zaten hak ettiği cevabı vermişsin bana bir şey bırakmamışsın :)
Sanırım arkadaşların zoruna gitmiş ki çoğu kendini komik derecede savunmaya geçmiş.
Zaten karşındakine ne anlatırsan anlat anlamak istediğini anlatacaktır yine
O yüzden burdaki muhalif görüşlere ne anlatırsan anlat kendi anlamak istediğini anlayacak,anlayacak ki içi rahatlasın :p

Her neyse ben sana katılıyorum arkadaşım bu arada profilin de çok hoşuma gitti.Rabbim bizi yolundan ayırmasın.

yazdığınız satırları okurken beynimde ağır nöron ölümü gerçekleşti=D
ayrıca dönen tartışmaları hiç anlamadığınız için sanırım sizin de beyniniz dönem dönem ağır nöron ölümlerine maruz kalmış gibi bir sonuca varıverdim ister istemez^^

ayrıca insanın yaradılışında "evlenme" isteği diye bir şey olamaz, zira evlilik dediğiniz şey insan eliyle yaratılmış yapay bir kavram.
insanın yaradılışında olan şey "sevişme isteği ve sevişmekten de çok haz alma durumu".
rabbiniz emri falan diye de tamamen kendi algılarınızla algılayıp şekillendirdiğiniz bazı şeyleri insanlara dayatmaya çalışmayın.
o sizin "rab" ve "emir" anlayışınız. herkes ne "rabbi" ne de "emirlerini" sizin algıladığınız gibi algılamak zorunda değil.
müslüman olan, allah'a inanan ve bunlar doğrultusunda yaşayan insanlar dahi "rab" kavramını sizinle aynı algılıyor olmak zorunda değiller.
önce bi bunun farkında varmak ve kendi algınızı tüm insanlara mal etmeyi denemekten vazgeçmek ZORUNDASINIZ.
"iffeti koruma" kısmında zaten kustum direkt okurken.
artık seksi ne menem çirkin ve kirli bir şey gibi algılıyorsanız, sekse dair her şeyi böyle çirkin çirkin tanımlamalara ve yaftalamalara doyamıyorsunuz.
bakın bende aktif bile değil, direkt popüler üye yazıyor.
şu sitede olan binlerce abukluğa cevap vermekten oldu hep.
bazı karanlık düşünceleri, bazı "insan özgürlüğüne müdahale eden", "baskıcı", "yapay" tabuları ve zihniyetleri görünce dayanamayıp toplumsal bir vazife baabında cevap vermeye kalkmamdan oldu.

ben de kendime şaşıyorum, böyle bi ortamda, böyle zihniyetlerle dolu bi yerde ne demeye parmaklarımı yorup bunca şeyi yazıyorum, kime neyi anlatmayı denyorum, deli miyim acaba diye=D
Gurur duydum seninle ne güzel yazmışsın.:KK50:

X