ya bu aramak işi kafamı kurcalıyor bi hocaya sordum o bile eşe dosta haber salmazsan kimse bulmaz seni dedi...Ben üniversitede tanıştım 5 yıl sevgililikten sonra evlendim. rabbim kısmetinizi yazmıştır biryere merak etme zamanı gelince çıkar karşına
Amin canım.. Ama dediğine göre sosyal birisin. Evde oturup beklemiyorsun ki..öncelikle Allah mutlu bahtiyar etsin:) lakin bekleyerek de kısmet ayağa gelmez ki canım..
yani oda doğru. evlnemeye sıcak bakmayan kıza kimse gelmez. mesela ben 5 yıl eşimi bekledim. bu 5 yılda 3 görücü geldi mesela. ama ben eşimi beklediğim için sıcak bakmadım. insanlara yardımsever ol konuşkan ol elbette bulurlar seniya bu aramak işi kafamı kurcalıyor bi hocaya sordum o bile eşe dosta haber salmazsan kimse bulmaz seni dedi...
ya tamam yanlış ifadeler kullanmış olabilirim.ne yani sırf böyle cümleler kullandım diye de sizin hırçın tepkilerinizi de haketmiyorum...her insan evliliğe imrenir asıl imrenmezseniz anormallik sizdedir..bence bi doktora görünün...
neden sileyimBu çok yanlış bir cümle , bence kaldırıp silin, Evlenmek istemeyen insanlar problemli mi, hasta mi?
Sanırım yetiştirilme tarzı çok önemli. Ben 21 yaşında evlendim ama eşim yabancı ve Türkiye' de yaşamaya başlaması için evlenmemiz gerekiyordu. Ben onun ülkesine gitmeyi kabul etmediğim için eşim tüm hayatını değiştirip Türkiye' ye geldi. Yoksa mümkün değil evlenmezdim.
Yakın çevrem deli gözüyle baktı, akrabalarım inanamadı, yakın arkadaşlarım son güne kadar emin misin diye sordu. Çevremde bir örneğini daha görmediğim için 25 yaşında evlenemedim diye ağlamak bana çok komik geliyor. Hiç mi kariyerinizde ilerlemek istediğiniz bir nokta, gezmek istediğiniz ülkeler, sadece kendiniz için yapmak istediğiniz bir şey yok? Anlayamıyorum, anlayamayacağım sadece evlilik odaklı yaşayan kadınları.
Ayrıca, ben arayışta olunca karşına sevebileceğin bir insan çıktığına inanmıyorum. Dışarıya da yansıtıyorsanız bu düşüncenizi çok itici göründüğünü söyleyeyim.
neden sileyim
siz nasıl tanıştınız peki?
sağol cNIM :)))Genelde düğünlerde, kalabalık ortamlara girdiğinde kayınvalide adayları beğenir ve göz koyar. Ailelere haber salınır :)
Ya da damat adayı beğenir ailesine söyler o şekilde olur.. Ve buna benzer şeyler..
Ama illa evli olmak için acele etme bence.. Çünki istediğin gibi gitmeyebiliR.. Hakkında hayırlısı olsun tekrar.
Hiç evlilige imrenmedim. Bekarken bir gün evlenmek için yaşamadim. Esim karşima çikana kadar evliliğin e'si yoktu aklimda. Doktorluk bir durumumda yok gayet sağlikliyim Allah'a şükür.ya tamam yanlış ifadeler kullanmış olabilirim.ne yani sırf böyle cümleler kullandım diye de sizin hırçın tepkilerinizi de haketmiyorum...her insan evliliğe imrenir asıl imrenmezseniz anormallik sizdedir..bence bi doktora görünün...
bence çok yanlış düşünüyorsun.bu arada evli olanlar ne kadar da rahat yorum yapmış böyle....hiç empati kurmadan hiç acımadan "koca meraklısı" diye nerdeyse yaftalanmışız....
e tabi sizin tuzunuz kuru...düzeninizi oturtmuşsunuz öyle ahkam kesmek kolay tabi....
Başimiz göğe ermediği içindir rahatliğimiz.bu arada evli olanlar ne kadar da rahat yorum yapmış böyle....hiç empati kurmadan hiç acımadan "koca meraklısı" diye nerdeyse yaftalanmışız....
e tabi sizin tuzunuz kuru...düzeninizi oturtmuşsunuz öyle ahkam kesmek kolay tabi....