Ben 25 yaşında nişanlandım 27 yaşında evlendim annem 30'unu bekleseydin diye ağladı
ben öleyim ozaman 31 yaşında biri olarak ve şimdiye kadar doğru dürüsüt hiç birşey yaşmadım öyle gelip geçici durumlar oldu sadece...
25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde....
Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....
Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?
Nolur yardım edin
Yaşıtların çocuklarına okula götürüyorsa o çocuklar en az 6 yaşındadır. Bu durumda 19 yaşında çocuk sahibi olmuş olurlar haliyle en erken 18 de evlenmiş olurlar. Bence o yaştaki insanların evlenmesi günümüzde hiç normal değil.
Evet kısmet aranır, nasipse aniden karşına çıkar.
Evlenmek için evlenilmez bu yüzden evlenmek için birşey yapılmaz.
çok isteyen oldu hatta babamdan bile ama babam kendi gözü var kulağı var kendi bulsun demişnasıl tanıştınız peki?
25 yaşına kadar bekar kaldıysanız, bu yaştan sonra hiç evlenmeyin derim.
yaşını geçmiş, başınız bacadan aşmış.
e artık bu saatten sonra, bu yaştan sonra kısmet aramanızda bence çok ayıp olur..
kaderinize razı olup evde kalmışlığı kabullenin derim
etrafrımda bir sürü iş ve kariyer sahibi,kendine güveni olan güzel byanlar var.ama malesef istedikleri gibi biri karşılarına çıkmıyor
bende 30 lu yaşlardayım iyi bir işim var,güzelim ama olmayınca olmuyo.sırf evlenmek için evlenme derim. ben içime simdiremiyorum çünkü.
bu yaşa kadar dediğin 25 yaşındasın daha..bak belli ki akadaşların liseden sonra hemen evlendi. allahtan hayırlısını dile tabi o açıdan bakınca arkadaşların 6-7 yıllık evliyken sen evde kalmış psikolojisine giriyosun. bence faza abartmışsın durumuzaten evlenmek için evlenmediğim için bu yaşa adar kaldım böyle...