aa öyle deme kardeş o arkadaş ironi yapmış:)size dert olarak gelmiyosa yorum yazmayın dalga gecer gibi bu nedir arkadas herkes bi şair ruhunu ortaya cıkarmaya ne kadar meraklı
25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde....
Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....
Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?ç
Nolur yardım edin
siz nasıl tanıştınız?Bunun için üzülmeyin bence . Ben 22 yasındayım 7 aylık evliyim çokta severek evlendim eşimle tanıstıktan 4 5 ay sonra evlendik bu işler kısmet. şimdiki aklım olsa evlenmem bu yasta otuzumu beklerdım sorumluluk almak için acele etmişim bekarlık gibisi yok..
Aynı avm de farklı magazalarda calısıyorduk. iş yerınde tanıstık yani.. ailenizmi çok baskı yapıyor evlenmenız ıcın yoksa artk yasım geldı evlenıyım mı dıyorsunuzsiz nasıl tanıştınız?
hem baskı var onu geçtim düzenimi kurmak istiyorum artık....Aynı avm de farklı magazalarda calısıyorduk. iş yerınde tanıstık yani.. ailenizmi çok baskı yapıyor evlenmenız ıcın yoksa artk yasım geldı evlenıyım mı dıyorsunuz
Bir sürü evlilik sitesi var gir birine 1 aya bulursun evlenecek birilerini.siz nasıl tanıştınız?
alıntılama ile verdiğiniz cevap çok abes....o yüzden benim vereceğim cevap buraya fazla gelir...Bir sürü evlilik sitesi var gir birine 1 aya bulursun evlenecek birilerini.
hem baskı var onu geçtim düzenimi kurmak istiyorum artık....
Bu mesajin vardi son sayfada buna yazdim en uygun mesajini bulmam mi gerekirdi?. Millete sorup duruyorsun nasil tanisip evleneceğini, İste bir öneri sundum sana yine isine gelmedi.alıntılama ile verdiğiniz cevap çok abes....o yüzden benim vereceğim cevap buraya fazla gelir...
neye yorum yapıp yapyacağımı size sormuyorum.size dert olarak gelmiyosa yorum yazmayın dalga gecer gibi bu nedir arkadas herkes bi şair ruhunu ortaya cıkarmaya ne kadar meraklı
arkadaşım konu açtın..asıl itici sizsiniz...gerçekten düzgün yorum yapacaksanız yazın,yani sizin deyiminizle cici olacaksanız(!)
farklı görüşlere açığım ama sizin gibi de kimseyi kırmadım! ben kırdıysam da beni buna zorlayan sen ve senin gibi üstüne gider gibi yorum yapanlar...arkadaşım konu açtın..
olumsuz yorum yapanların hepsine atarlı giderlisin.
illa senin 25 yaşında evde kaldım diye açtığın konunda sana hak mı vermemiz gerekiyor.
farklı görüşleri kaldıramıyorsanız ne diye yorum istiyorsunuz
he deyip geçtiğin belli zaten.farklı görüşlere açığım ama sizin gibi de kimseyi kırmadım! ben kırdıysam da beni buna zorlayan sen ve senin gibi üstüne gider gibi yorum yapanlar...
ama bundan sonra sizin de yorumunuzla yorumlarınızı okuyup geçiyorum yani he deyip geçiyorum!
ay saolsunn cok gerekliydii ironisiaa öyle deme kardeş o arkadaş ironi yapmış:)
neye yorum yapıp yapyacağımı size sormuyorum.
yorumum sizin hoşunuza gitmediyse okumayın geçin madem.
her yorumu sizin beğeninize yada konu sahibinin beğenisine uygun yazacak değiliz.
eğer farklı görüşleri kaldıramıyorsanız ne konu açın ne de yorum okuyun o zaman hanımefendi....
sonuçta 25 yaşında evde kaldım diye ağlayan biriyle illa ki dert yanıp ağlayacak halimiz de yok.[/QUOTE o zaman dertte sizin hoşunuza gitmediyse okuyun geçin faklı görüşlerinizi üslubuyla her zaman belirtebilirsiniz tabiki
o zaman dertte sizin hoşunuza gitmediyse okuyun geçin faklı görüşlerinizi üslubuyla her zaman belirtrblrsnz
bak yaşın küçük ama burda herkesin gösteremediği olgunluğu gösterdin:))) benim bile:))o zaman dertte sizin hoşunuza gitmediyse okuyun geçin faklı görüşlerinizi üslubuyla her zaman belirtrblrsnz