- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
zaten hayırlısını istiyorum..bence çok yanlış düşünüyorsun.
herşeyin hayırlısını istemek gerekiyor..
evlenmiş tuzları kuru dediğin insanların başına ne geleceğini nereden biliyorsun?
belki 1-2 ay sonra boşanacaklar ve bekar birinden daha zor çocuklu bir şekilde tek başlarına hayatlarını sürdürmeye çalışacaklar.
zira türkiye de evlenen çiftlerden azımsanmayacak kadarı boşanıyor..
sonuçta imtihan dünyası, hiçbirşey bile olmasa başına böyle bir imtihan gelebilir..
evlendim bir ömür mutlu yaşayacağım diye düşünme.. boşanabilirsin, eşini kaybedebilirsin, çok daha büyük dertler olabilir başında..
evliler de inan senin içinde bulunduğun dertlerden fazla dert çekiyor.
biraz daha geniş bakarsan, bu kadar bunalmazsın ve hayırlısı isteyebilirsin..
seviyeli derken?evlenmeden önce her bekar kız bunun hayalini kurmuştur hemde çok isteyerek...
evlenmeden zorlugunu bizde bilmiyorduk..
lütfen yorum yaparken seviyeli olun..
evlenince nasılsa belkide pişman olacak yada çoook mutlu olacak..
istemeside çok normal bana göre.helede 25 i geçmişse.
Sevdiğinle bile evlilik bu kadar zor iken görücü usulu evlendiğine nasil katlanir insan bilemiyorum.
belki de bu düşünce biçiminden dolayı bulamıyosunudr kimseyi..Azıcık pozitif ol bütün yorumların negatif.Libidon tavan sanırım şuan bence sen bi doktora görünsen hç fena olmazbu arada evli olanlar ne kadar da rahat yorum yapmış böyle....hiç empati kurmadan hiç acımadan "koca meraklısı" diye nerdeyse yaftalanmışız....
e tabi sizin tuzunuz kuru...düzeninizi oturtmuşsunuz öyle ahkam kesmek kolay tabi....
25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde....
Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....
Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?
Nolur yardım edin
Görücü usulu evlenip çok mutlu olan insanlar vardir mutlaka. Fakat ben hep önyargili yaklaştim görücü usulu evliliğe.Günümüzün görücü usulu eskisi gibi degilki.. hani "x seni görmüs begenmis, git bir görüs" durumu. Bence sakincasi yok... internetden bulmaktan cok daha iyi
neden doğruyu yazınca savunmaya geçiyorsun? neyse siz de böyle avunun :)belki de bu düşünce biçiminden dolayı bulamıyosunudr kimseyi..Azıcık pozitif ol bütün yorumların negatif.Libidon tavan sanırım şuan bence sen bi doktora görünsen hç fena olmaz
herkes konuşur boşverrrr..
neyi savunmuşum yazılanları anlamadan ters cvp veren sensin yaşın 25 olabilir de olgunluk 0 sendeneden doğruyu yazınca savunmaya geçiyorsun? neyse siz de böyle avunun :)
neden sileyim
Bence o kadar heveslenme. Evet çok güzel bi duygu aile olmak.fakat ayakta tutmak da bi o kadar zor. Bunun geçimi var çocuğu var hele evlat büyük sorumluluk olunca daha iyi anlıyosun bunu. eşiyle anlaşabilmek var çok var yani.büyük sorumluluk evli olmak benim için böyle yani.çoğu yerde bunu yazıyorum arkadaşlara bekarlığın öğrencilik hayatının tadını çıkarın diye. Zaten hep evli olacaksın ilerde.anı yaşa.annende ayıp etmiş bence kovar gibi. Annem deseydi bana çok üzülürdüm25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde....
Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....
Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?
Nolur yardım edin
Evliliğin nesine imrenirmiş insanlar ??? 5 yıllık birlikteliğim olmasına rağmen ki yakında nişanlanacağız yine de evliliğe hiç imrenmedim,sevdiğime kavuşmak için evleneceğim,salt evlilik için ne diye evlenecek misim ki erkeklerden mi ibaret hayat.ya tamam yanlış ifadeler kullanmış olabilirim.ne yani sırf böyle cümleler kullandım diye de sizin hırçın tepkilerinizi de haketmiyorum...her insan evliliğe imrenir asıl imrenmezseniz anormallik sizdedir..bence bi doktora görünün...
25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Nolur yardım edin
Evliliğin nesine imrenirmiş insanlar ??? 5 yıllık birlikteliğim olmasına rağmen ki yakında nişanlanacağız yine de evliliğe hiç imrenmedim,sevdiğime kavuşmak için evleneceğim,salt evlilik için ne diye evlenecek misim ki erkeklerden mi ibaret hayat.
Hayatımda kimse olmasa,kariyerime odaklanırm, aileme bakarım,arkadaşlarımla vakit geçiirim aşk olursa olur olmazsa da ölmem devam ederim hayatıma.
Bu kadar çok istiyosunuz umarım sizin gibi düşünen birini bulursunuz ve pişman olmazsınız.
Kocan kadar konuşkocan yoksa sen de yoksun (sinemalarda gösterimde hala)