Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

Ay ben 27 de evlendim 28 de anne oldum şimdi 30 oldum. Hep kendim istediğim gibi oldu hiç baskıda yoktu. Hatta annem halen kabullenemiyor evlendiğimi ben olsaydım vermezdim. Ama abin tamam dedi diye :)

Birde kısmet işi cnm bu herşeyin hayırlısı. Bizde eşimle daha önce karşılaşmışız aileleriz tanışıyor ama biz çok sonra tanıştık. Bir ay sonrada evleneye karar verdik. Ha daha önce evlenmek aklımda yoktu 30 olayım sonra evlenirim diyordum. :)

Ben üniversitedeyken falan evlilikten korkardım büyük sorumluluk diye. Çok büyüklerin işi gibi geliyordu. Sonra mezun oldum. (Üniversitem 2 yıllıktı 20 yaşımda mezun oldum yaş hesabı yapacak olanlara kolaylık olsun:) Bir tanıdığımın müdür olduğu yerde geçici bir işe girdim tecrübe için. Orada tanıştım eşimle ama yine evlilik düşüncem yoktu takılıyorduk işte. Ateş bacayı sarmış meğer 4 yıl içinde askerlik söz nişan düğün derken 24 yaşımda bir baktım evliyim. Hiç aklıma gelmezdi bu şekilde evleneceğim. Çok kafa yorma bence senin gibi bir arkadaşım vardı ben evlenemiycem herhalde diye üzülürken babası battı ve kız dedi ki şu saatten sonra karşıma biri çıksa da evlilik düşünemem. Kimseyle de çıkmayacağım dedi. 1 ay içinde birine aşık oldu. Hatta geçenlerde ailesiyle tanıştırdı yakında söz falan yaparlar kesin. Gördüğün gibi bu işler beklemediğin anda oluyor. Hayatına bak sen olacak olan olur merak etme. :)

Evlenmekte cokta bi numara yok canim. Bekarliginin keyfini cikar, kafana gore takil.

Annemlerin evinde su anda (yemin ediyorum abartmiyorum) 8 tane dugun karti var, onumuzdeki iki ay boyunca her haftasonu full kina/dugun. He evlenin he basiniz goge ersin evleninde anyayi konyayi gorun diye birazcik kendi capimda firca atmadim degil haha (dedi mutsuz bir evlilik icerisinde olan eeyla..)

Elbet cikar biri karsina, bos durmayacaksin tabikide, sendede birak aksiyon olacak tabi.

zaten hayırlısını istiyorum..

seviyeli derken?

belki de bu düşünce biçiminden dolayı bulamıyosunudr kimseyi..Azıcık pozitif ol bütün yorumların negatif.Libidon tavan sanırım şuan bence sen bi doktora görünsen hç fena olmaz

daha 25 yaşındasın 40 muamelesi yapmasın annen..hayat senin hayatın.. Annene sor 25 yaşında evli ve çocuklu hayatını yaşayabildin mi diye???

herkes konuşur boşverrrr..

Günümüzün görücü usulu eskisi gibi degilki.. hani "x seni görmüs begenmis, git bir görüs" durumu. Bence sakincasi yok... internetden bulmaktan cok daha iyi
Görücü usulu evlenip çok mutlu olan insanlar vardir mutlaka. Fakat ben hep önyargili yaklaştim görücü usulu evliliğe.

belki de bu düşünce biçiminden dolayı bulamıyosunudr kimseyi..Azıcık pozitif ol bütün yorumların negatif.Libidon tavan sanırım şuan bence sen bi doktora görünsen hç fena olmaz
neden doğruyu yazınca savunmaya geçiyorsun? neyse siz de böyle avunun :)

Bakın hanımefendi, herkes kelimesi hem çok güçlü hem de çok tehlikeli bir kelime, Genel anlamda cümleye herkes le başlıyorsanız ardından ne yazacağınıza dikkat edin bence , yanlış, hasta , problemli, anormal vb sıfatlar yazarken de 1 değil 1000 kere düşünün. Herkes dediğiniz kim , dünyadaki t,m insanlar mı , Türkiye dekiler m? Her iki durumda da milyonlarca insandan bahsediyorsunuz , sizin yaptığınız genellemenin bunca insan için doğru olduğunu cidden kafanız alıyor mu? Kaç tane insan varsa o kadar çeşit insan tipi var, dünya sizin kafanızdan ibaret değil. Farklı hayatlar, farklı kaderler neler neler var, tahmin dahi edemeyeceğiniz. Siz mesela Einstein ın ya da Marilyn Monroe nun ya da Hitler in hayatını hayal edebilir misiniz, bu insanlara empati yapabilir misiniz?? Kıyısından geçemezsiniz, dahil olmadığınız hayatı hayal etmek çok zor.

Sizin cumlenize gore insanlar 2 kategori , evlenmek isteyenler=normaller, istemeyenlar=anormaller. insanlari tercihlerine gore normal, anormal olarak siniflandirma yetkisini size kim verdi ? Siz kim olarak bu yargilamayi yapip insanlara bu etiketleri vurdunuz? Kimsiniz ki sizin bu fikrinizi insanlar ciddiye alsin, Freud mu, Jung mu? Bu platformda da evlenmek istemeyen kadinlar var, burdan onlara anormal olarak hakaret etme hakki size nerden geldi?

Herkes evlenmek ister demişsiniz yok öyle bir şey. Mantıklı ve sağlıklı olanı da bana göre evlenmeyi sürekli düşünmek değil, evlenmeyi düşündüren b ir insanın olması. Tanıdığım çapkın , uçarı bir abi vardı , hiç de evlenme hayali falan yoktu. Sonra aşık oldu, kendisine evlenmeyi düşündüren biri çıktı karşısına , o zaman oturup düşündü. Dunyanin sizin beyninizden ibaret olmadigini anlayin diye soyluyorum.

Bence o kadar heveslenme. Evet çok güzel bi duygu aile olmak.fakat ayakta tutmak da bi o kadar zor. Bunun geçimi var çocuğu var hele evlat büyük sorumluluk olunca daha iyi anlıyosun bunu. eşiyle anlaşabilmek var çok var yani.büyük sorumluluk evli olmak benim için böyle yani.çoğu yerde bunu yazıyorum arkadaşlara bekarlığın öğrencilik hayatının tadını çıkarın diye. Zaten hep evli olacaksın ilerde.anı yaşa.annende ayıp etmiş bence kovar gibi. Annem deseydi bana çok üzülürdüm

Bende evlenmeye karsiydym.Gerek aileme olan duskunlugm gerek rahatligimdan dolayı..Sevdiğim ve bana dünya tatlısı gelen sevdgmle tanışana kadar..Ama hala acele ediyorum gibi hisler var çünkü biliyorum evlilik büyük sorumlk.Özgür yanımda çok..Üstelik ailemde benimle aynı görüşte ve rahat insnalr..Neden peki karar verdim sevdiğim için..Bu arada eskiden daha feminist ve erkekleri sevmeyen,kaba ve ruhsuz bulan biriydm..Fikrimi kendim için doğru insanı bulduguma karar verince degistrdm..Herşeyin hayırlısı deyip fazlaca kurcalamamak lazım vesselam

Bizde esimle gorucu usulu evlendik allaha sukur cok ta mutluyuz cokta seviyoruz birbirimizi gorucu usulu oldugu icin herseyi nisanlilik donemimde ve suanda da yasiyorum rahatca suan bebegimizi bekliyoruz allahim herkesi mesut bahtiyar eder insallah ☺

Evliliğin nesine imrenirmiş insanlar ??? 5 yıllık birlikteliğim olmasına rağmen ki yakında nişanlanacağız yine de evliliğe hiç imrenmedim,sevdiğime kavuşmak için evleneceğim,salt evlilik için ne diye evlenecek misim ki erkeklerden mi ibaret hayat.

Hayatımda kimse olmasa,kariyerime odaklanırm, aileme bakarım,arkadaşlarımla vakit geçiirim aşk olursa olur olmazsa da ölmem devam ederim hayatıma.

Bu kadar çok istiyosunuz umarım sizin gibi düşünen birini bulursunuz ve pişman olmazsınız.

Kocan kadar konuş kocan yoksa sen de yoksun (sinemalarda gösterimde hala)

Bende 26 yasinda evlendim diye ailecek yas tuttular bizimkiler..

yaşıtlarının bebeleri okula gidiyosa kaç yaşında evlenmişler onlara mı özeniyosun

25 yaş ne ki, nedir bu evlenme merakı

katılıyorum sana..Bende 7 yıllık sevgililikten sonra eşimin ve ailesinin artık evlenin zoruyla evlendim..yoksa 35 e kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…