- 23 Ağustos 2012
- 49.695
- 230.577
Yuva olsun ev olsun evlilik olsun ama aday yok. Yani "koca" dan ziyade gönlünün aşık olduğu bir sevgili yoksa olmaz ki... Yani aday da nasip kısmet işi.
Ben de katiliyorum, konu sahibesi ask yok, sevilmek yok, burugum dese katilirdim, zira ben oyleyim.
Konu sahibesi, is bulun, calisin, disari cikin, daha sosyal olun, sizin de kalbinizin atacagi biriyle karsilasirsiniz o zaman.
Gorucu bana cok zorlama geliyor, arada bir cekim yok, tutku yok, hicbir sey yok yani pazardan kavun secer gibi karsindakine bakiyorsun.......yani gorucu gelen birine isinmak benim acimdan zor, bu zamanda gorucu usulu bana cok garip geliyor zaten. Yasni gorucu gelen biriyle tanissan bile bilmiyorum isinabilecek misin, tanimadigin birine asik olabilecek misin?
Hayatındaki yegane amaç evlenmek ve çocuk yapmak olan insanlar için aşk sevgi, elektrik, kalbin ısınması falan filan çok önemli değil. Sevmek sevilmek değil evlenmek mesele burada. Bir erkek olsun, mümkünse çocuk yapabilsin yeter.
Bunlar sırf koca bulmak için okur, koca bulmak için çalışır, koca bulmak için sosyalleşirler. Kocayı bulduktan sonra diplomayı bir kenara koyup, işten çıkıp evlerinin kadını çocuklarının anası olurlar.
saçmalama istersen ...ben öyle biri olsam tanıştığım ilk erkekler evlenirdim...önyargılı davranma!!!
saçmalama istersen ...ben öyle biri olsam tanıştığım ilk erkekler evlenirdim...önyargılı davranma!!!
Tepkiniz çok aşırı. Evlenip mutlu olma çocuk sahibi olmayı herkes ister. O zaman tüm genç kızlarımız koca avcısı.Hayatındaki yegane amaç evlenmek ve çocuk yapmak olan insanlar için aşk sevgi, elektrik, kalbin ısınması falan filan çok önemli değil. Sevmek sevilmek değil evlenmek mesele burada. Bir erkek olsun, mümkünse çocuk yapabilsin yeter.
Bunlar sırf koca bulmak için okur, koca bulmak için çalışır, koca bulmak için sosyalleşirler. Kocayı bulduktan sonra diplomayı bir kenara koyup, işten çıkıp evlerinin kadını çocuklarının anası olurlar.
aşk sevgi, elektrik, kalbin ısınması falan filan çok önemli değil. Sevmek sevilmek değil evlenmek mesele burada. Bir erkek olsun, mümkünse çocuk yapabilsin yeter.
Tepkiniz çok aşırı. Evlenip mutlu olma çocuk sahibi olmayı herkes ister. O zaman tüm genç kızlarımız koca avcısı.
Tepkiniz çok aşırı. Evlenip mutlu olma çocuk sahibi olmayı herkes ister. O zaman tüm genç kızlarımız koca avcısı.
Ben üniversitede tanıştım 5 yıl sevgililikten sonra evlendim. rabbim kısmetinizi yazmıştır biryere merak etme zamanı gelince çıkar karşınasiz nasıl tanıştınız?
aynen bende çalışıyorum 30 yaşındayım ama yok olmuyoo artık anne olamıcam gibi gelio aklıma gelincede anne olamadan ölcem diye ağlamaya başlıyorum bende bi garip psikolojideyimetrafrımda bir sürü iş ve kariyer sahibi,kendine güveni olan güzel byanlar var.ama malesef istedikleri gibi biri karşılarına çıkmıyor
bende 30 lu yaşlardayım iyi bir işim var,güzelim ama olmayınca olmuyo.sırf evlenmek için evlenme derim. ben içime simdiremiyorum çünkü.
tabiki de istedi ama ben ısınamadığım için istemedim şekerimPeki sekerim tanistigin ilk erkek seninle evlenmek istedi mi, burasi onemli.
öncelikle Allah mutlu bahtiyar etsin:) lakin bekleyerek de kısmet ayağa gelmez ki canım..Biz aileler aracılığıyla tanıştık.. Aynı memleketteniz.
20 yaşında evlendim şimdi 24 yaşındayım.. Evlenince birşey olmadı yani. Ha evlilik korkulacak birşey değil elbette ki ama şimdi evlensem de olurmuş
Kafana takma arkadasım kısmetin gelip seni bulacak. Sen şimdiki hayatın keyfini çıkar. Kapı kapı kısmet arayacak değilsin ya.. Annen de bi tuhafmış.
Herşeyin hayırlı bir vakti var.. Mesela ben 21 yaşından beri bebek istiyorum ama şimdi nasip oldu. Üzülüp boş yere sıkma canını..
Evlenip mutlu olmak istemek başka bişey... Burda anlatılan bambaşka bişey. Amaç evlenip mutlu olmak olsaydı hayatımda birini istiyorum, yalnızlıktan sıkıldım, sevmeye sevilmeye ihtiyacım var derdi. Yaşıtlarım çocuklarını okula götürüyor ben evde kaldım değil.
ay ne güzel:))Kendimden yılmış bir gün mahallemizin fırınına doğru yol aldım. O gün arkadaşlarımla buluşmuştum. Herkes sevgilisiyle ben sap tabi
Neyse hayattan bezmiş bir halde fırına doğru inerken Allahım ya ne olur sen gönlüme olanı karşşıma çıkar dedim. Ve fırına girince eşimi farkettim o an ilk görüşte aşk derler ya resmen öyle vurulduk biribrimize. Kuzenini tanıdığım için ona benimle tanışmak istediğini söylemiş tanıştık falan öyle başladı
.her insan evliliğe imrenir asıl imrenmezseniz anormallik sizdedir..bence bi doktora görünün...