Arkadaş grubu ,aileden,cevreden isteyenlerim oldu..sokakta tabi karşılasip evililik olmuyorki..illa biyerden bi tanislk oluyor..Çok dert etmissn bence issiz kalıp evde durma..annen anlaşılan rahat biri değil..kafanın etini yemesin.çalışıyordum daha bikaç gün oldu işten çıkalı..nerdyese her gün dışarı da çıkıyorum ama bi kişi bile istemeye gelmed...bu nasıl oluyor seni isteyenler kim mesela?
25 yaşındayım, bu sene evleniyorum. 6 senedir birlikteyiz erkek arkadaşımla. Anneme bugün "Anne ben evlenmiyorum, erteliyorum" desem zil takıp oynar "Aklını başına topladı" diye ki erkek arkadaşımı çok seviyor, onunla ilgili bir şey değil. 25'i erken görüyor. İkincisi, eğer erkek arkadaşımla bu kadar uzun süredir birlikte olmasaydık, mesela geçen sene tanışmış olsaydık, bu sene evlenmezdim. "Ne acelesi var" derdim
Kendinizi üzmeyin, bana da hiç görücü gelmedi. Zaten anneme birisi "Görücü geleceğiz" dese suratına kahkahayı patlatırdı, "Ay ilahi" diyeBizim çevrede yok artık öyle görücülük filan; sizde de yok demek ki. Bu âdetleri devam ettiren ailelerle kıyaslamayın yani kendinizi. :)
25 yaşındayım, bu sene evleniyorum. 6 senedir birlikteyiz erkek arkadaşımla. Anneme bugün "Anne ben evlenmiyorum, erteliyorum" desem zil takıp oynar "Aklını başına topladı" diye ki erkek arkadaşımı çok seviyor, onunla ilgili bir şey değil. 25'i erken görüyor. İkincisi, eğer erkek arkadaşımla bu kadar uzun süredir birlikte olmasaydık, mesela geçen sene tanışmış olsaydık, bu sene evlenmezdim. "Ne acelesi var" derdim
Kendinizi üzmeyin, bana da hiç görücü gelmedi. Zaten anneme birisi "Görücü geleceğiz" dese suratına kahkahayı patlatırdı, "Ay ilahi" diyeBizim çevrede yok artık öyle görücülük filan; sizde de yok demek ki. Bu âdetleri devam ettiren ailelerle kıyaslamayın yani kendinizi. :)
arkadaş ironi yapmış. 25 yaşında olup 40 yasında evde kalmış gibi dertlenmeni ti'ye almışaferin ne güzel moral verdiniz..
arkadaş ironi yapmış. 25 yaşında olup 40 yasında evde kalmış gibi dertlenmeni ti'ye almış
25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde....
Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....
Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?
Nolur yardım edin
sizin anlamadığınz bir ironiymişo nasıl ironiymiş öyle...
Biz üniversitede tanıştık, aynı öğrenci kulübüne gidiyorduk.siz nasıl tanıştınız?
Görücü yağan arkadaşlar çok güzel sanırım. Genelde onların kısmeti çok olur. Görücü geleneğiyle falan alakası yok. Bu işler biraz da görsellikle alakalı. Keşke öyle olmasaydı, ama öyle maalesef.
sizin anlamadığınz bir ironiymiş
25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?
Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde....
Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....
Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?
Nolur yardım edin
Ay canım yazık sana. 25 yaşındasın ve HALA evlenemedin öyle mi? Halbuki 16 da evlenip 17 de çocuğunu kucağına almalıydın. Çok üzüldüm senin için.
Arkadaşım delirdin mi? 25 yaşında hala evlenemedin ne demek ayol? 25 yaşındayken biri bana evlenemedin dese saf saf bakardım suratına ne evlenmesi diye... 25 yaş bir kadın için evlilik düşüncesinin alt sınırıdır. Senin daha yeni yeni evlenme düşüncesini aklından geçirmeye başlıyor olman lazım. Evlenemedim diye üzülmek zaten dünyanın en saçma şeyi ama 25 yaşında üzülmek über saçma...
Aman boş ver bekarlık sultanlıktır demişler ben de 28 yaşındayım inan kafama bile takmıyorumbenim kardeşim de çok güzel mesela ama ona da hiç gelen yok..bu işin güzellikle ilgiisi yok sanırım çevre herhal
iyi de ben evlenmek için değil artık yaşım geçiyor gerçekten hem yuvam olsun istiyorum evim olsun...
siz nasıl tanıştınız?Bende 24 yaşında nişanlandım 25 te evlendim. şuan eşime deli gibi aşığım ama keşke biraz daha bekleseydim diyorum. evlilik zor iş sorumluluk gerektiyor