Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

çalışıyordum daha bikaç gün oldu işten çıkalı..nerdyese her gün dışarı da çıkıyorum ama bi kişi bile istemeye gelmed...bu nasıl oluyor seni isteyenler kim mesela?
Arkadaş grubu ,aileden,cevreden isteyenlerim oldu..sokakta tabi karşılasip evililik olmuyorki..illa biyerden bi tanislk oluyor..Çok dert etmissn bence issiz kalıp evde durma..annen anlaşılan rahat biri değil..kafanın etini yemesin.

evet hakkaten öyle görücü durumları kalmadı istanbul da

siz nasıl tanıştınız?

nedir bu acele anlamadım gitti...toplum baskısınn karşısında bu kadar mı aciziz...normal şartlarda en iyi ihtimalle 22 yaşında üniversiteden mezun olsan, bir iki sene iş bulma kendi ayaklarının üzerinde durma süreci desen, 25inden önce evlenmeyi düşünmemeli bile bence günümüzde kadınlar...ben nişanlımla 19 yaşındayken üniversitede tanıştım. tam 7 senedir beraberiz. o çok istiyordu en azından söz keselim, nişanlanalım vs vs...Ama ben istemedim, önce askerlik aradan çıksın, ikimiz de iş bulup para biriktirelim, ailelerimize olan maddi bağımlılığımızı azaltalım dedim...ve şükürler olsun ki bunları yaptık. iyi ki de böyle demişim. 26 yaşında nişanlandım, kısmetse 2 hafta sonra evleniyoruz. bir şeyin olacağı varsa oluyor zaten, kafaya takarak takıntı haline dönüştürmeye hiç gerek yok.

Canım kısmet ya hiç ummadığımız anda bize de çıkar herhalde :)

Valla eşimle tanısmasam hiç evlenmeye niyetim yoktu ne evlencem derdim. 30umdan sonra belki. Ama 24ümde evlendim 26ya girmek üzereyim.
Evlilik kacmıyor ama fırsatlar kacıyor. Önce kariyerini yap hem 30da evlensen ne kaybedeceksin ha 5 sene önce ha 5 sene sonra.
Kader kısmet işlerine de inanmam.
İşinden yeni ayrılmışsın yeni bir iş bul. Belki ordan tanısacaksın. Oluruna bırak.

Görücü yağan arkadaşlar çok güzel sanırım. Genelde onların kısmeti çok olur. Görücü geleneğiyle falan alakası yok. Bu işler biraz da görsellikle alakalı. Keşke öyle olmasaydı, ama öyle maalesef.

benim kardeşim de çok güzel mesela ama ona da hiç gelen yok..bu işin güzellikle ilgiisi yok sanırım çevre herhal

Ay canım yazık sana. 25 yaşındasın ve HALA evlenemedin öyle mi? Halbuki 16 da evlenip 17 de çocuğunu kucağına almalıydın. Çok üzüldüm senin için.

Arkadaşım delirdin mi? 25 yaşında hala evlenemedin ne demek ayol? 25 yaşındayken biri bana evlenemedin dese saf saf bakardım suratına ne evlenmesi diye... 25 yaş bir kadın için evlilik düşüncesinin alt sınırıdır. Senin daha yeni yeni evlenme düşüncesini aklından geçirmeye başlıyor olman lazım. Evlenemedim diye üzülmek zaten dünyanın en saçma şeyi ama 25 yaşında üzülmek über saçma...

benim kardeşim de çok güzel mesela ama ona da hiç gelen yok..bu işin güzellikle ilgiisi yok sanırım çevre herhal
Aman boş ver bekarlık sultanlıktır demişler ben de 28 yaşındayım inan kafama bile takmıyorum gelmek isteyen görücüleride geri çeviriyorum valla istemiyorum gelmesinler diyorum evlilik bana göre değil galiba.

Bende 24 yaşında nişanlandım 25 te evlendim. şuan eşime deli gibi aşığım ama keşke biraz daha bekleseydim diyorum. evlilik zor iş sorumluluk gerektiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…