• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kavga

Mestan95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
75
4
36
29
Eşim şuan şehir dışında 2 gün önce gitti 3 gün sonra da gelecek işi çok ağır bir iş fakat gittiği günden beri bana trip atıyor uzakta diye bir şey demiyorum ama geldiği günde acayip kavga edesim var onunla yoksa deliricem sizce ne yapmam lazım kavga edicem illa ama geldiği ilk an mi edeyim yoksa bir süre sonra mi ve biz saha 5 aylık evliyiz bu yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor bu arada onunla kavga edersem beni çok fazla kıracağını da biliyorum ama dayanamıyorum çünkü ben onun için her şeyi yapıyorum şuan bir tek iş bulamıyorum ama sanki O bana lütuf ediyor gibi davraniyor

Eşim şuan şehir dışında 2 gün önce gitti 3 gün sonra da gelecek işi çok ağır bir iş fakat gittiği günden beri bana trip atıyor uzakta diye bir şey demiyorum ama geldiği günde acayip kavga edesim var onunla yoksa deliricem sizce ne yapmam lazım kavga edicem illa ama geldiği ilk an mi edeyim yoksa bir süre sonra mi ve biz saha 5 aylık evliyiz bu yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor bu arada onunla kavga edersem beni çok fazla kıracağını da biliyorum ama dayanamıyorum çünkü ben onun için her şeyi yapıyorum şuan bir tek iş bulamıyorum ama sanki O bana lütuf ediyor gibi davraniyor
Bende 7aylık evliyim. Tazesiniz daha böyle kavgalar nedenki güzelce konuşup anlatsanız eşinize sizde kirilmayin

Bende 7aylık evliyim. Tazesiniz daha böyle kavgalar nedenki güzelce konuşup anlatsanız eşinize sizde kirilmayin
Ben onu kırmadan anlatıyorum ama o fazlaca kırıyor hep bunu yapıyor ben ona geldiğinde ilk gün demek istiyorum böyle böyle yapıyorsun ben bunu hak etmiyorum diye ama adam anlamıyor benimle kavga ediyor

Önceden böyle bir konu açmışsın orada gördüm sana küfürler ediyormuş

Saygıyı bitirici şeyler hiç hoş değil

Ne işle meşgul eşiniz?

Sebep nedir? Kavga etmek yerine guzelce konusmayi deneyin
Kavga edicem derken dediklerimin sonucunda benimle kavga edecek bende onunla edicem çünkü ben bunları hak etmiyorum erkek dediğin bu kadar trip atmaz ama o sanki erkek benmişim gibi bana trip atiyor

:) bize ne zaman kavga etmeli miyim diye mi soruyorsunuz? Ben tam anlayamadım sakıncası yoksa açıklar mısınız?
Aynen ne zaman bu konuyu ona açmam lazım geldiği ilk gün mü yoksa bir süre sonra mi ama kendimi tutmakta çok zorlaniyorum beni bu hale o getirdi

kavga etmeden sadece konuşma ihtimaliniz hiç mi yok ki?
Ben neden kavga etmek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın
Aslında kavga etmek istemiyorum ama onunla normal konuşsam bile bana küfür ediyor sonunda ki hep normal konuşuyorum ama sonunda kavga ediyoruz

Kavga neden trip neden? Çok kapalı anlatmışsınız. Keşke ilk konunuzdaki detaycılığı bunda verseydiniz.

Yine de yorum yapacak olursam eğer 5 gün evimden uzakta ağır bir iş yapmışken gelir gelmez eşim kavga etmek için laf söylüyorsa haksız da olsam bende bir şeyler kopardı.

Düzelmesini beklediğiniz şeyler huyu, mizacı, küfür etmesiyse boşuna beklemeyin değişmez. Kapıdan girer girmez de bunun konusunu açarsanız istemediğiniz söyler duyarsınız.

Hoşunuza gitmeyen bir şey varsa düzgün bir zamanda alırsınız karşınıza konuşursunuz. Düzeltilmeyecek bir durum söz konusu ise de her zaman boşanma gibi bir opsiyon var.

Bu sorunun nedeni ne sadece sizin işsiz olmanız mı

Ben onu kırmadan anlatıyorum ama o fazlaca kırıyor hep bunu yapıyor ben ona geldiğinde ilk gün demek istiyorum böyle böyle yapıyorsun ben bunu hak etmiyorum diye ama adam anlamıyor benimle kavga ediyor
Işiniz zor desenize. Eşiniz bu huyu hiç mi hiç iyi değil. Terapi filan alır çünkü daha yeni evlisiniz. Bi ömür böyle gitmez

Umursamamazlik en buyuk cezadir. Yalniz sana kufur etmesine, saygisizlik gostermesine asla musade etme. Saygi biterse hersey biter cunku.

adam size nasıl trip atıyor şehir dışında

yani ya yorgundur ya yanında arkadaşları vardır

sizinle telefonda sevgi pıtırcığı modunda konuşmadı diye trip mi atmış oldu

yani beklentiniz ne o ne yapıyor

zira ben şehir dışına iş için gittiğimde tek derdim işin bitmesi ve eve dönmek oluyor da kimseyi nazlamak aklıma gelmez o esnada

Planlı olunca kavga edebiliyor musunuz.ben sıcağı sıcağına olmazsa tartışmam.çünkü duygularımı saklayamam o an yansıtırım.

Back