Eşim şuan şehir dışında 2 gün önce gitti 3 gün sonra da gelecek işi çok ağır bir iş fakat gittiği günden beri bana trip atıyor uzakta diye bir şey demiyorum ama geldiği günde acayip kavga edesim var onunla yoksa deliricem sizce ne yapmam lazım kavga edicem illa ama geldiği ilk an mi edeyim yoksa bir süre sonra mi ve biz saha 5 aylık evliyiz bu yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor bu arada onunla kavga edersem beni çok fazla kıracağını da biliyorum ama dayanamıyorum çünkü ben onun için her şeyi yapıyorum şuan bir tek iş bulamıyorum ama sanki O bana lütuf ediyor gibi davraniyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Bende 7aylık evliyim. Tazesiniz daha böyle kavgalar nedenki güzelce konuşup anlatsanız eşinize sizde kirilmayinEşim şuan şehir dışında 2 gün önce gitti 3 gün sonra da gelecek işi çok ağır bir iş fakat gittiği günden beri bana trip atıyor uzakta diye bir şey demiyorum ama geldiği günde acayip kavga edesim var onunla yoksa deliricem sizce ne yapmam lazım kavga edicem illa ama geldiği ilk an mi edeyim yoksa bir süre sonra mi ve biz saha 5 aylık evliyiz bu yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor bu arada onunla kavga edersem beni çok fazla kıracağını da biliyorum ama dayanamıyorum çünkü ben onun için her şeyi yapıyorum şuan bir tek iş bulamıyorum ama sanki O bana lütuf ediyor gibi davraniyor
Ben onu kırmadan anlatıyorum ama o fazlaca kırıyor hep bunu yapıyor ben ona geldiğinde ilk gün demek istiyorum böyle böyle yapıyorsun ben bunu hak etmiyorum diye ama adam anlamıyor benimle kavga ediyorBende 7aylık evliyim. Tazesiniz daha böyle kavgalar nedenki güzelce konuşup anlatsanız eşinize sizde kirilmayin
Kavga edicem derken dediklerimin sonucunda benimle kavga edecek bende onunla edicem çünkü ben bunları hak etmiyorum erkek dediğin bu kadar trip atmaz ama o sanki erkek benmişim gibi bana trip atiyorSebep nedir? Kavga etmek yerine guzelce konusmayi deneyin
Bir firmanin mallarını taşıyorÖnceden böyle bir konu açmışsın orada gördüm sana küfürler ediyormuş
Saygıyı bitirici şeyler hiç hoş değil
Ne işle meşgul eşiniz?
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Şuan benim çok fazla konuşasın ve ona kızasın geldiği gün nasıl davranmam gerekiyorUstune gitmeyin ilgilenmeyin. Siz ondan ilgi bekledikce o daha cok havalanir. Umursamayin
Aynen ne zaman bu konuyu ona açmam lazım geldiği ilk gün mü yoksa bir süre sonra mi ama kendimi tutmakta çok zorlaniyorum beni bu hale o getirdi:) bize ne zaman kavga etmeli miyim diye mi soruyorsunuz? Ben tam anlayamadım sakıncası yoksa açıklar mısınız?
kavga etmeden sadece konuşma ihtimaliniz hiç mi yok ki?Aynen ne zaman bu konuyu ona açmam lazım geldiği ilk gün mü yoksa bir süre sonra mi ama kendimi tutmakta çok zorlaniyorum beni bu hale o getirdi
Ben neden kavga etmek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın
Aslında kavga etmek istemiyorum ama onunla normal konuşsam bile bana küfür ediyor sonunda ki hep normal konuşuyorum ama sonunda kavga ediyoruzkavga etmeden sadece konuşma ihtimaliniz hiç mi yok ki?
Ben neden kavga etmek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın
- 18 Ekim 2018
- 7.898
- 32.683
- 548
Kavga neden trip neden? Çok kapalı anlatmışsınız. Keşke ilk konunuzdaki detaycılığı bunda verseydiniz.
Yine de yorum yapacak olursam eğer 5 gün evimden uzakta ağır bir iş yapmışken gelir gelmez eşim kavga etmek için laf söylüyorsa haksız da olsam bende bir şeyler kopardı.
Düzelmesini beklediğiniz şeyler huyu, mizacı, küfür etmesiyse boşuna beklemeyin değişmez. Kapıdan girer girmez de bunun konusunu açarsanız istemediğiniz söyler duyarsınız.
Hoşunuza gitmeyen bir şey varsa düzgün bir zamanda alırsınız karşınıza konuşursunuz. Düzeltilmeyecek bir durum söz konusu ise de her zaman boşanma gibi bir opsiyon var.
Yine de yorum yapacak olursam eğer 5 gün evimden uzakta ağır bir iş yapmışken gelir gelmez eşim kavga etmek için laf söylüyorsa haksız da olsam bende bir şeyler kopardı.
Düzelmesini beklediğiniz şeyler huyu, mizacı, küfür etmesiyse boşuna beklemeyin değişmez. Kapıdan girer girmez de bunun konusunu açarsanız istemediğiniz söyler duyarsınız.
Hoşunuza gitmeyen bir şey varsa düzgün bir zamanda alırsınız karşınıza konuşursunuz. Düzeltilmeyecek bir durum söz konusu ise de her zaman boşanma gibi bir opsiyon var.
Bu sorunun nedeni ne sadece sizin işsiz olmanız mıEşim şuan şehir dışında 2 gün önce gitti 3 gün sonra da gelecek işi çok ağır bir iş fakat gittiği günden beri bana trip atıyor uzakta diye bir şey demiyorum ama geldiği günde acayip kavga edesim var onunla yoksa deliricem sizce ne yapmam lazım kavga edicem illa ama geldiği ilk an mi edeyim yoksa bir süre sonra mi ve biz saha 5 aylık evliyiz bu yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor bu arada onunla kavga edersem beni çok fazla kıracağını da biliyorum ama dayanamıyorum çünkü ben onun için her şeyi yapıyorum şuan bir tek iş bulamıyorum ama sanki O bana lütuf ediyor gibi davraniyor
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Işiniz zor desenize. Eşiniz bu huyu hiç mi hiç iyi değil. Terapi filan alır çünkü daha yeni evlisiniz. Bi ömür böyle gitmezBen onu kırmadan anlatıyorum ama o fazlaca kırıyor hep bunu yapıyor ben ona geldiğinde ilk gün demek istiyorum böyle böyle yapıyorsun ben bunu hak etmiyorum diye ama adam anlamıyor benimle kavga ediyor
adam size nasıl trip atıyor şehir dışında
yani ya yorgundur ya yanında arkadaşları vardır
sizinle telefonda sevgi pıtırcığı modunda konuşmadı diye trip mi atmış oldu
yani beklentiniz ne o ne yapıyor
zira ben şehir dışına iş için gittiğimde tek derdim işin bitmesi ve eve dönmek oluyor da kimseyi nazlamak aklıma gelmez o esnada
yani ya yorgundur ya yanında arkadaşları vardır
sizinle telefonda sevgi pıtırcığı modunda konuşmadı diye trip mi atmış oldu
yani beklentiniz ne o ne yapıyor
zira ben şehir dışına iş için gittiğimde tek derdim işin bitmesi ve eve dönmek oluyor da kimseyi nazlamak aklıma gelmez o esnada
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133