• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kavga

simdi kavga etmeli misiniz etmemeli misiniz onu biz bilemeyiz ama madem sormussunuz hayirkavga etmeyin. cok sasiriyorum buradaki hanimefendileri okuyunca, cogu "esim soyle dedi kavga ettik / esim soyle yapti kavga ettik" diyor surekli. Bir konussaniz soyle karsilikli bir kahve icerken, guzel bir sofrada yemek yerken... Ben de kavga ediyorum ama 10 dk sonra bir kahve yapip karsilikli konusarak cozmeye calisiyorum. Evde kus kalmaya, gergin kalmaya benim hic tahammulum yok.

5 günlük bir ayrılık sonrasında tribin boyutu ne olursa olsun eşimle kavga etmezdim ben. Adamı özlerim bi kere. İşe gitmiş birde, e yorucu da diyorsunuz. Yazık günah yani.

Sorunlara çözüm bulacaksanız kişinin en sakin, en anlayışlı zamanında bulabilirsiniz. Kavga edeceğinize eminken konuşmanın bi anlamı yok.

5 aylık evlisiniz ve eşiniz size küfürler ediyor tartışma anında... İşiniz zor bu adamla. Benim için eşine küfür eden, el kaldıran adam karaktersizin tekidir. Daha yeni evlisiniz umarım bu adama bir de çocuk vermeyi planlamıyorsunuzdur hemen.
Bir de evlenmeden önce de size küfür eder miydi ?
Valla çevremde evlenme hayalleri kuran kızlara Kadınlar Kulübü BDV son 5 yıl konularını okumalarını ve sonra tekrar düşünmelerini tavsiye ediyorum. Belki erkeklerin bazılarının ne mal olduklarını evlenmeden önce görürler de kendilerini kurtarırlar diye...

Back