• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kavga

Mestan95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
75
4
36
29
Eşimle 6 aylık evliyiz eğlendiğimiz ilk günden beri kavga ediyoruz bana en son çok ağır şekilde konuştu küfretti ağza alınmayacak şeyler akşam yanıma geldi neyin var dedi konuşmak istemiyorum dedim yine küfretti ne yapmam lazım gözlerim şiş ağlamaktan artık

Evlenmeden once hic kufretmez miydi?

Evlilik öncesi sorunlarınızı nasıl çözerdiniz?

Hiç tanımadan mı evlendiniz?

Net bir sekilde bir daha kufretmemesini, buna asla izin vermeyeceginizi, sakin konusarak cozum bulmaniz gerektigini eger basaramazsaniz bunun bosanma nedeni olacaginı ve boyle devam ederse iliski terapisi almaniz gerektiğini söyleyin.

Hıcbirini kabul etmezse de durumu ailelere anlatip onların müdahale etmesini saglayın. Asla ikili kavgaya tutusup siz de ona eslik edip, kıskirtmayın. Allah yardımciniz olsun.

Sebebi neydi ki ? Düzgün bi şekilde konustunuz mu derdinizi anlattınızmı ? Karsısında sürekli aglıyarak kendinizi ifade etmeye calisiyosaniz olmaz.. küfür etmesi tabiki hoş degil asla ama kimse karsısında sürekli aglayan birine katlanamaz ..

Sebebi neydi ki ? Düzgün bi şekilde konustunuz mu derdinizi anlattınızmı ? Karsısında sürekli aglıyarak kendinizi ifade etmeye calisiyosaniz olmaz.. küfür etmesi tabiki hoş degil asla ama kimse karsısında sürekli aglayan birine katlanamaz ..
Sürekli ağlamak değil küfürlerine agladim

Evlenmeden once hic kufretmez miydi?

Evlilik öncesi sorunlarınızı nasıl çözerdiniz?

Hiç tanımadan mı evlendiniz?

Net bir sekilde bir daha kufretmemesini, buna asla izin vermeyeceginizi, sakin konusarak cozum bulmaniz gerektigini eger basaramazsaniz bunun bosanma nedeni olacaginı ve boyle devam ederse iliski terapisi almaniz gerektiğini söyleyin.

Hıcbirini kabul etmezse de durumu ailelere anlatip onların müdahale etmesini saglayın. Asla ikili kavgaya tutusup siz de ona eslik edip, kıskirtmayın. Allah yardımciniz olsun.
Evlenmeden önce boyle biri degildi

çocuk yoksa bırak ağza alınmayacak şeyler söyleyen yarın birgün döverde hayatta hiçbişey senden önemli değildir bunu unutma

kavgaların sebebi ne? olay nasıl küfre geliyor? durup dururken odaya girip küfür edip kaçmıyor herhalde adam.olayın tamamını örneklerle özetlerseniz daha rahat yol gösterilir.böyle kim haklı belli değil.

Kavgalar neden oluyor? Yemek kötü olmuş, bunu niye giydin, buraya niye gittin gibi net sebepler yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.

Eşimle 6 aylık evliyiz eğlendiğimiz ilk günden beri kavga ediyoruz bana en son çok ağır şekilde konuştu küfretti ağza alınmayacak şeyler akşam yanıma geldi neyin var dedi konuşmak istemiyorum dedim yine küfretti ne yapmam lazım gözlerim şiş ağlamaktan artık
Eşiniz hiç normal değil gerçekten heralde küfür hayatına o kadar sirayet etmiş ki normal görüyor .genel kavga nedenleriniz nedir

Yeni evliyken kavgalar olur. Birbirinize ve evlilige alisma surecindesiniz. Kavgalarin sebeplerini ve kufur etme asamasina nasil gelindigini de yazarsaniz

Bazı erkekler kadınla evlenince "artık bir yere gidemez, istediğim gibi konuşurum" kafasına giriyor. Pardon ama bana sokakta ki insan küfür edemezken evindeki adam asla küfür edemez! Saygı isteyen saygı gösterecek. Böyle adamlara yüz vererek bir yere varılmaz. Çizgilerinizi belirleyin ve bu konuda taviz vermeyin.yok illaha böyle devam edecekse iş bosanmaya kadar gidebileceğini o kafasına sokmanız lazım

Back