- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır barışmıyorum bu seferde barismicamKavga etmeye başlayınca küfür kıyamet saydirirken yaklaşımınız nasıl oluyor? Hemen barisiyor musunuz?
Hayır onun için her şey kavga sebebiHep aynı sebepten mi kavgalar neden oluyor?
Bir şey diyo4 bende fikrimi söylüyorum kavga yok o sırada sonra ağır küfürler ediyor bir sebebi yokken sinirleniyorkavgaların sebebi ne? olay nasıl küfre geliyor? durup dururken odaya girip küfür edip kaçmıyor herhalde adam.olayın tamamını örneklerle özetlerseniz daha rahat yol gösterilir.böyle kim haklı belli değil.
Bir sebep yokken kendi kendine kavga ediyor benimleYeni evliyken kavgalar olur. Birbirinize ve evlilige alisma surecindesiniz. Kavgalarin sebeplerini ve kufur etme asamasina nasil gelindigini de yazarsaniz
Istemiyor terapiste gitmekE o zaman neden bu adami çekiyorsunuz?Barisicaksiniz sonra yine ayni olacak. HERŞEY den kavga cikacak.Terapiste falan mi gitseniz.Belki iyi gelir
O nasıl oluyor? Durup dururken bağırıp çağırmaya mı başlıyor? Bir örnek verseniz de biz de anlasak. “Her şey” bir cevap değil.Bir sebep yokken kendi kendine kavga ediyor benimle
kufur etmesindeki amac ne. hic hos degil ama sukadarini deyim evlilik rayina oturmasi icin en az. 2 yil gecmesi lazim ben oyle dusunuyorm zamanla duzelir diyorm tabi bir tarafin altan almasi lazim bir evlilikte 1 deli digeri akilloysa o evlilik devam eder ama ikiside deliyse o evlilikten bir cacik olmaz ..Eşimle 6 aylık evliyiz eğlendiğimiz ilk günden beri kavga ediyoruz bana en son çok ağır şekilde konuştu küfretti ağza alınmayacak şeyler akşam yanıma geldi neyin var dedi konuşmak istemiyorum dedim yine küfretti ne yapmam lazım gözlerim şiş ağlamaktan artık
Mesela?Hayır onun için her şey kavga sebebi
Hayır hiçbiri değil benim mal bir insan olduğumu düşünüyorMesela?
Yaptığınız yemekten mi kavga çıkarıyor?
Ailesine mi düşkün?
Kıskançlık mı yapıyor da kavga oluyor?
Ne yani?
Her şey derseniz hiçbir şey anlaşılmaz
Çünkü gerçekten bir sebebi yok bir şey diyor ben aksini söyleyince bana boyle davranuyor bir sebep sunamiyorum cunku normal konuşurken dediğim her bir kelime ona batıyorSiz kendinizi ifade etmiyorsunuz.
Bakın burda bile size o kadar soru soruldu konuyu anlamak icin ama hala anlayamadik.
Evlenmeden once boyle degildi demissiniz peki o zaman ne oldu da bu hale geldi?
Esinizle birlikteyken de böyle misiniz bir cumlelik yanitlarla ne demek istediginizi anlatamiyor musunuz?
Eşimle 6 aylık evliyiz eğlendiğimiz ilk günden beri kavga ediyoruz bana en son çok ağır şekilde konuştu küfretti ağza alınmayacak şeyler akşam yanıma geldi neyin var dedi konuşmak istemiyorum dedim yine küfretti ne yapmam lazım gözlerim şiş ağlamaktan artık