Evlilikte istenmeyen tüyler

İlk zamanlar utaniyodum ben sonra baktim o hooo benim her yerimdekileri toplasan onun bi bölgesi etmez saldim bende zamani gelince aliyorum. Zaten öyle her dakika kaymak gibi gezsen de bisey olmuyor orman gibi olsa da :) sonuc takmiyolar kili tüyü icraat önemli onlar için :)

Umarim tek takilcak bu olur evlilik hayatinda. Zaten erkekler bizim kadar ince dusunmedigi icin bir sorun olunacagini düşünmüyorum ben. Tüylüde olsan tüysüz de olsan adamin takildigi nokta belli

Evlenip evlenmemekle ne alakası var kişisel temizliktir bu bekarız diye kıllı mı dolasalım

Haklisin

Neden başkalarının ne yaptığını soruyorsun ki evli bike değilsin sanırım.evlenince duruma gore kendine yön verirsin

Yeni üye ve konun ne bileyim

Evlenınce önce sınek kaydı dolanıyoz bı sure..

Sonra hafıften kırlı sakala alıştırıyoruz kocamızı..

Sonrasında ataturk orman cıftlıgı de olsan el ele gezıyorsun kırlarda..
Hay hayırlı uzun ömür yasa emi ancak bu kadar güzel ozetlenir

Yeni uye yeni konu olunca
Simdiye kadar noluyordu tuyler diye merak edip sormak geldi

ben de boyle bi konu acmistim zamanin da ve bana bi cok kisi alisiyorsun esin takmaz vs yorumlar yapmislardi.5 yillik evliyim esim beni bir kere bile tuylu gormedi asla.Bu tamamen kisisel tercih benim icin cok onemlidir size tavsiyem kesinlikle lazer ben memnun kaldim ama purussuz olmak icin devam ediyorum.Cok tuylu felan degilim ama kucuk bir tuy bile benim keyfimi kacirmaya yeter esim de zaten o tur seylerden hazetmez.Bir de benim o kadar sevgilim oldu tuyden haz edene hic rastlamadim benim kanaatim erkekler belli etmeyebilir ama hic bir erkek kendine benzemeye yuz tutmus bi disiden haz etmez.Herkes ixin cok basit olabilir ama ben kiz arkadasimi oyle tuylu gorunce icim kalkiyo erkeklerde gozlerini kapiyorlardir sanirim

Valla bunun bekarı evlisi yok. Yakında lazere başlayacağım. Bence siz de para biriktirip başlayın. 'Eşim takmaz' diyenleri anlamıyorum. Yahu adam kara kara kökleri görmüyor mu? Dokununca hissetmiyor mu? Kör karanlıkta mı yapıyorsunuz nedir? Özgüvenle de alakası yok, saç-kaş-kirpik harici yerlerde kıl olmaz kafasındayım ve feci rahatsız oluyorum.

Son düzenleme:
Evlenınce kocayı degılde yazın denizde havuzda puruzsuz olmayı daha çok dert edıyosun..
Ben evliyim ağustosta n beri bekarken rahattim kıl işinde ama şimdi sıkıntı tabi denizi dert etmiyorum kapalı olduğum için ama dediğinde haklısın kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…