Gülmekten öleceğim gerçek mi bu
Inan gülmekten öldüm ya demekki belli bir zamandan sonra erkeklerde takmiyorValla ya. Hadi ben alay ediyordum da, kocası da işin gırgırındaydı
Evlenip evlenmemekle ne alakası var kişisel temizliktir bu bekarız diye kıllı mı dolasalım
Hay ağzına sağlıkUmarim tek takilcak bu olur evlilik hayatinda. Zaten erkekler bizim kadar ince dusunmedigi icin bir sorun olunacagini düşünmüyorum ben. Tüylüde olsan tüysüz de olsan adamin takildigi nokta belli
Hay hayırlı uzun ömür yasa emi ancak bu kadar güzel ozetlenirEvlenınce önce sınek kaydı dolanıyoz bı sure..
Sonra hafıften kırlı sakala alıştırıyoruz kocamızı..
Sonrasında ataturk orman cıftlıgı de olsan el ele gezıyorsun kırlarda..
Evlenınce önce sınek kaydı dolanıyoz bı sure..
Yokta olsak keşke ben isterdimBide evlenınce kılsız oluncak dıye bi kural mı var?
Hayır sadece bekarken almadan durabiliyoruz ya da uzamasını bekleyebiliyoruz evlenince uzamasını nasıl bekliycez bunu sordumEvlenip evlenmemekle ne alakası var kişisel temizliktir bu bekarız diye kıllı mı dolasalım
Evlenınce kocayı degılde yazın denizde havuzda puruzsuz olmayı daha çok dert edıyosun..Yokta olsak keşke ben isterdim
Ben evliyim ağustosta n beri bekarken rahattim kıl işinde ama şimdi sıkıntı tabi denizi dert etmiyorum kapalı olduğum için ama dediğinde haklısın kardeşimEvlenınce kocayı degılde yazın denizde havuzda puruzsuz olmayı daha çok dert edıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?