Evlilikte Cinsellik Boşanma

+++ internetten tanıştığımız insanlarla (uzaktan ilişki) neden evlilik yapmamalıyız konusu.
Buna benzer o kadar çok konu okudum ki. Sevgiliyken böyle değildi evlendik adama bir haller oldu diye. O yüzden tamamen şans ya hiç belli olmuyor bence.

Akli seyinde olmayan bir erkegin dünya uzerinde var olma ihtimaline asla inanamasam da, tibben varmis.
Ya gerçekten banada o kadar imkansız geliyor ki bu ihtimal. Evli bir erkek neden karısıyla birlikte olmak istemez ki böyle konular okuyunca o kadar garibime gidiyo ki. Erkeklere haksızlık mı yapıyoruz acaba?

Sizi okudum ve üzüldüm. İtiraf edip iğrendiğini söylediğiniz kısıma kadar acaba fark edilmeyen hafif bir otizm durumu olabilir mi diye düşündüm. Günlük hayatta çok belli olmayan ama bazı konularda takıntı oluşturan bir durum.
Siz piskoloğa gidin tabiiki ama aslında onun gitmesi gerekir, nasıl ikna edilir bilmiyorum. Yani bu suçlayabileceğiniz bir durum da değil ki, hasta olunca nasıl doktora gidiliyor bu da aynı şey..
Erkekler nedense gitmemekle ısrarcı böyle durumlarda.
Bence biraz daha ikna etmeye çalışın piskolog ya da cinsel terapi için, olmuyorsa gitmiyorsa kendinizi ve çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. Tabiiki cinsellik cinsellik olarak şart değil ama farklı birşey ki, yani insanın arzuladığını hissetmesi, bi sarılma, bi öpme , bi kolunu elinle sevmek, bunlar çiftlere sorunlarını unutturuyor. Bunları yaşamayarak mutsuz olmanız normal, bende öyle olurdum.

Benzer şeyler yaşıyoruz. Ben eşimle evlilik öncesi ufak tefek şeylerde yaşadım üstelik. Bende bilerek ileriye gitmek istemediğini düşündüm hep. Öyle böyle evlendik çocuk isteyene kadar haftada 1 2 ilişki olurdu çocuk isteyince eşimde başladı ereksiyon sorunu ve isteksizlik. Bizim başka sorunumuz yoktu o zamanlar güzel gidiyordu herşey. Sonra çocuğumuz olmayınca tüp bebek yaptırdık oğlumuz var. Riskli gebelik diye 3 ay cinsellik yasaktı, sonrasındada doğuma kadar 3 5 kez oldu belkide. Bu sürede tabi eşim içki işini abarttıda abarttı. İçkili asla ilişkiye giremiyor. Bi kaç kez denedik ama yok olmuyor hap içiyor yine olmuyor. Çocuk olduktan sonra içkiyi azaltcam dedi azaltmak yerine arttırdı hergün içiyor. Rezil şekilde sarhoş olana kadar içiyor. En son ne zaman ilişkiye girdik bilmiyorum. Defalarca konuştum bu konuyu benim aklım fikrim cinsellikmiş, hiç bişeyimiz eksik değilmiş ama bi seks yapmıyoruz diye ondan kötüsü yokmuş. Antidepresan içiyo o yapıyormuş isteksizlik, canı istemiyormuş idare etmem lazımmış. 6 yıllık evliliğin 3.5 yılı böyle geçiyor. Hala idare et diyor. Madem cinsel sorunların vardı benimle niye evlendin ki.. Baştan söyleseydi açık açık keşke. Çocuğum küçük, mesleğim yok. Çocuğuma bakacak biri yok. Babamın maddi durumu iyi değil, iş buldum çalışmaya başladım derken onada büyük sorun yaratırız. Eşimin durumu iyi maddi bi sıkıntımız yok. Evimiz var arabamız var. Ama huzur yok, aşkta yok oldu gitti. Allahım elbet bi çıkar yol gösterir diye diye bekliyorum. Açıktan okumayı düşünüyorum çocuk biraz daha büyüyünce onu kreşe verip. Kendime biraz yatırım yapıp bi alanda kendimi geliştirmek istiyorum. Çocuğumda biraz büyümüş olur bu süre zarfında. Sonrasında inşallah herşey çok daha güzel olur.

ö
beni de geride tutan şey maddi imkansızlık, birine muhtaç kalma korkusu. anne babam bile olsa.. çok üzüldüm umarım yoluna girer her şey gönlünüzce.. ama burada gördüğüm okuduğum kadarıyla boşanma öncesi biz her şeyi gözümüzde öyle bir imkansız hale getirip büyütüyoruz ki kendimizi iyice sıkıştırıyoruz olduğumuz duruma. aslında biz yazıyoruz en kötü senaryoları ve inanıyoruz öyle olacağına. halbuki hiçbir şeyin garantisi yok, belki babanıza düşündüğünüz kadar sıkıntı yaşatmaz, belki çok kolay bir iş kapısı bulursunuz ? kim biliyor ki.. Bu korkularımı psikologla kırıyorum çok şükür, çok farklı noktalardan bakmamı sağlıyor hayata.

evet aseksüel maalesef. diğer türlü asla şüphem yok. Allah saptırmasın

teşekkürler dikkate alıcam

tartışmalarda çok söylüyordum annenden ne farkım var benim diye

teşekkür ederim

çok teşekkürler ama hiç içimden gelmiyor, sanırım artık düzelsin istemiyorum..

o cümle hala aklımda maalesef. çok cesaretsizim. ama kararımı verdim artık işler çirkinleşsin istemiyorum bir de o.

Babam zor zamanlar geçirdi, evini kaybetti. Kardeşim var o evlenecek. Kira ödüyor, sabit bi maaşı yok, bi sakatlık geçirdi. Daha birsürü sebep ve sıkıntı. Mutsuz olduğumu görüyor. Senden önemli değil, yürümüyorsa al çocuğu gel diyor. Ama durumun ne olduğunun farkındayım. Eşim tedavi olmak istiyor, içkiyi bırakmak istiyorum sizi çok seviyorum diyor. Ama elde var 0.. Bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek. Psikolojik destek bende alıyorum. Makul olanın şimdilik böyle idare etmek olduğunu biliyorum sanırım.. İnşallah herşey düzelir sizin içinde bizim içinde.

çok sözler veriyor çok seviyor ama aynen sıfıra sıfır devam ediyoruz biz de. hayırlısı olsun hakkımızda

Vallahi arkadaşım cinsellik olmadan evlilik olmaz. Mutsuz olursun, sinirli olursun. Öpüşürken ağzını bile açmaması bir tuhaf geldi bana, direkt kadınlardan iğreniyor gibi bir durum var. Hoş gerçi iğreniyorum demiş.Eşinin durumu hiç normal değil. İyi bile sabretmişsin. Bildiğim kadarıyla evlilikte cinsellik olmaması boşanma için yeterli ve geçerli bir sebep. Ben öyle her duruma boşan yazmam ama.. Bence de boşanmalısın kaldı ki adam da peşine düşerim mi sanıyorsun vs demiş. Hayat çoğu olasılığa gebe. Bir süre ailenle idare eder, iyi kötü bir iş bulur, bakarsın birileri ile tanışır yeniden mutlu olursun. Eşin sana karşı çook bencil malesef.. umarım bundqn sonra çok mutlu olursun bir kadını en çok üzen şeylerden biri kesinlikle cinsellikte istenmediğini düşünmek, eşinin onu arzulamadığını bilmek olsa gerek. Bu kötülüğü kendine yapma. Çok içten diyorum ki sen kadın gibi hissetmeyi hak ediyorsun arkadaşım, çok mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…