Evlilikte Cinsellik Boşanma

İnanır mısın belki de cümlesi cümlesine aynı hayatımız ve ben Şuan boşanma aşamasındayım. Adam sorun etmediği için çözüm de aramıyor. Mutlu değiliz kızımızla önümüze bakmalıyız. Hayat onlardan ibaret değil biz güçlüyüz.

Cinsel ilişkiye girmekten kaçınmak, eşini istememek, vb bunlar ağır kusurdur ve boşanmada mal paylaşımına ek olarak tazminat alırsınız.

Eğer evlenmeden önce size bu sorunundan bahsetseydi ve siz de kabul edip evlenseydiniz başka şeyler konuşurduk şu an. Fakat siz en baştan kandırılmışsınız. Hem sizi kandırmış, hem tedaviye yanaşmıyor, hem de suçu sizin ve psikolojinizin üzerine atmaya çalışıyor. Sorunun çözümünden ve gerekli tedaviden kaçınmak da kusurlu bir davranıştır.
Tazminat sebebidir. İyi bir avukat tutun, tüm kanıtları götürün. Boşanma davası açmak için beklemeyin.

Çok umut oldunuz cesaret oldunuz bana

Böyle evlilik olmaz çok saçma daha çok gençsiniz kesinlikle boşanın kızınızla size mutluluklar dilerim.

bu durumu nasıl kanıtlayabilirim ki ?

yaa kızının kaç yaşında nasıl geçiyor süreciniz? çok üzüldüm mutluluklar diliyorum..

yaa kızının kaç yaşında nasıl geçiyor süreciniz? çok üzüldüm mutluluklar diliyorum..
Gayet sakin alttan alıyorum anlaşmalı boşanma sekteye uğramasın diye. Ama bu seviyeye gelmek zaman aldı. Önce duygusal teması sonra muhabbeti kestim sonra cinsellik yüzünden tartışmayı kestim.

bu durumu nasıl kanıtlayabilirim ki ?
Cinsel ilişkiden kaçınma boşanma davalarında ispat açısından son derece zordur. Bu durumun ispatı ancak eşler arasında mesajlaşma veya konuşmalar ile mümkündür.
Erken boşalma gibi sorunlar için üroloji doktorun verdiği bir rapor olabilir belki.Tam detaylarını bilmiyorum.

2.5 yaşında. Ben cinsellik yaşayamadığım için hep gerginim yavruma neden bunu yaşatayım . Biz ikimiz daha mutlu olacaz
babasının yokluğunu nasıl karşılıyor? en büyük korkum kızımın etkilenmesi. sene sonu ayrılmayı istiyorum demeyi düşünüyorum. kızım da o civarda olacak inşallah. ben de şu anda tartışmayı azalttım ama duygusal olarak hala bağımlığım. hala istiyorum ki arada sarılsın sarmalasın hep bir düzelirse ümidi umarım aşıp yoluma bakabilirim..

Destek olalım birbirimize çalışan iyi maaşlı biri olamama rağmen kızım için çok düşündüm. Sonra sana nolacak dedim kendime daha 34 yaşındayım en olgun cınselliliği yaşayabileceğim en iyi çağımdayım. Kendimize haksızlık yapmayalım

Boşanmayı düşünüyorsanız yukarıda yazdığım delilleri toplamaya başlayın.Topladığınız deliller 6 ay geçerli.

Boşanmayı düşünüyorsanız yukarıda yazdığım delilleri toplamaya başlayın.Topladığınız deliller 6 ay geçerli.
düşünüyorum ama anlaşarak boşanmaya çalışıcam kırmadan nefret etmeden ettirmeden bakalım inşallah o raddeye gelmez

Mesajlaşmalar, yazılı kanıtlar, terapist şahitliği, doktor şahitliği, *çevrenizde bu durumunuza şahit olanların tanıklığı(bu konuya dikkat!), videolar... vb...
Eğer bu tarz kanıtlarınız yoksa hemen oluşturmaya bakın. Kendisine mesaj yoluyla "cinsel isteksizlik", "tedavi", sizi suçlamaları vb mesajlaşmalar yapmak, geçmişte bunlar yapıldıysa bu yazışmaları saklamak, çıktı almak, "cinsel isteksizlik" sebebiyle doktor ve terapist randevuları oluşturmak vb. Bu randevulara siz mutlaka gidin, eş kişisinin randevulara ısrarla katılmaması, sizi orada yalnız bırakması, vb.
Özel günlerde hazırladığınız sürprizlerin videoları(bugüne kadar hiç çekmediniz mi hatıra olarak?), hediyelerin faturaları..vb.
Kendinize aldığınız özel iç çamaşırı takımlarının faturaları, vb.
Eş kişisinin özel günlerinizi kutlamaması(mesaj yoluyla neden kutlamadın, bugüne kadar hiç kutlamadın yazın başlatın konuşmayı).
Özellikle de "kadın vajinasından tiksindiği" yönündeki ifadesinin ses veya video kaydı, veya mesaj olarak yazılı hali.

Siz bu şekilde dava açınca o da muhtemelen aynı şeyle sizi suçlayacaktır(çoğu insan cinsel konuların ispatı mümkün değildir gözüyle bakar). Fakat ispatı mümkündür. Mahkeme, her iki tarafı da Devlet Hastanesi'ne muayeneye yollar ve rapor çıkartır.
Bir de kimin tedavi için uğraş verdiğine ve kimin tedaviyi reddettiğine bakarlar.

*Bu konuya dikkat!: Bu arada cinsel sırların başkasına(terapist,doktor,avukat,görevli harici başkalarına) anlatılması cinsel mahremiyetin ihlalidir ve sizi ağır kusurlu durumuna sokabilir.
Çok dikkatli olun. Buraya yazdığınız bile görülmemeli, bilinmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…