Evlilikte Cinsellik Boşanma

Gercekten evlikte bence cinsellik önemli benim eşimle bu konuda tartışma oluyor aramizda 24 senedir evligim sadece sok çıkar artik oduruma geldikki başıma geleceği bildiğim için yatasim gelmiyor kendimi KULLANILMIŞ hissediyor birde kedi rahatına düşkün olduğu gibi bırakıyor sanki birşey yapmış gibi sevişme bilmiyor sadece rahatlama peşimde karşısındakini düşünmüyor birde erken boşalma var doktora git diyorum benim birşeyim yok diyor ben birşey fark ettim erkeklerde hiç sorun yok kadınlarda var onlar için bizi harcamak kolay

çok üzüldüm 24 sene çok uzun bir süre.. geriye dönüp baktığınızda keşkeleriniz var mı acaba ? ayrılsaydım ya da böyle böyle yapsaydım gibi ?

evet yaptım düşünerek isteyerek ve hiç pişman değilim. teşekkürler
Ya duzelirse diye 22 senedir boyle bir adamla evliyim. Hep gozum disarida elele, kolkola gulerek gezen çiftlerde. Hayatim zindan, gecelerim sinirden uykusuz, 2 yetiskin çocuk, cok mutsuzum. Bende sevilmek, geceleri sarilarak uyumak, cinsel olarak arzulanmak isterdim. Uyku ilaci bile bazen faydasiz

ben de çok üzülüyorum dışarı çıkınca el ele çiftleri görünce.. gönlünüzce olsun her şey

Tam da ben bir başlık açmayı düşünüyordum. Sizin başlığınızı okudum. Ben de Torbalıda yaşıyordum sizin tam tersi evlendikten sonra İstanbul'a geldim ve kimsem yok. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. 3 dk süren, hiçbir temas olmayan, doğru düzgün öpüşülmeyen seksler tabi buna seks denirse... Sizin gibi çok reddedildim. Çok ağladım. Kendimi suçladım güzel olmadığımı düşündüm. Bana kendimi kötü hissettiriyordu. Ben çok istekliymisim böyle kadınları sevmezmis, duş almış mıyım, yok popom güzel değilmiş kendi poposu daha güzelmiş vs. Gecelik veya fantezi bir çamaşır giymeme bile izin vermezdi. İnanır mısınız 6 yıllık evliyken ceyizimdeki takımlarımın etiketleri hala üzerindeydi. Bahanesi de aynıydı yorgunmuş ! Kendi 3 dklık zevki için seks yapıyorduk resmen. Neden bu kadar kısa sürdüğünü sorduğumda çok zevk aldığını söylerdi. Neden sevişmiyoruz dediğimde ise libidosunun çok yüksek olduğunu sevişmekle zaman kaybetmek istemediğini söylerdi. İşi bitince arkasını döner uyurdu. Bu bana o kadar koyardı ki arkamı dönüp ağlardım. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben Aralık ayında boşandım 6.5 yıllık evliliğim bitti 4.5 yaşında kızım var. Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik oldu

Konu sahibi ve diğer arkadaşların da evlilik hayatında maruz kaldığı o psikolojik işkenceyi çok iyi bilirim. Bizde de aynı sorunlar vardı ve beni buna rağmen aldattı hem de bir çok insanla aldatmış. İçlerinde öyle bir eziklik öyle bir kompleks oluyor ki kendilerini böyle tatmin ediyorlar. Hiçbir şey yetmiyor onların içindeki o ezikliği kapatmaya. Dilerim ki beter acılarla sınansınlar.

sevindim şimdi mutlu olduğunuza resmen aynı şeyleri yaşamışız çok şaşırdım

Uzgunum ama esinizin escinsel oldugunu dusunuyorum.
Baska biriyle gercek bir iliski yasadiginizda gecen yillariniz icin kendinize kizacaksiniz. Bence kendinize daha fazla yazik etmeyin

haftada bir oluyor diyorsunuz. sizde de mi tatmin yok ?
Yani tatmin derken bir problem yaşamıyoruz sorun biraz bende cinselliğe alışma sürecim sanırım acı hissediyorum .Eşime gelince işte cok yoğun ilgisiz de değil ama tv karşısında bayılıp kalıyor gel sonra adamdan hayır bekle benim endişem yeni bir arada kalıp bu kadar seyrek olması normal mi diye vardiyalı da çalışınca gecesi gündüzü karışıyor haftada ya da on günde bir oluyor izinliyse o zaman da oluyor ama soğukta üşüyüp duştan dolayı bile sonraya ertelediğimiz oldu yani

psikoloğum genelde biz haftada 2 3 olmasını tavsiye ederiz ama sıklığının bir normali yok demişti bana. tamamen karşılıklı bir durum. ayda bir olur haftada 3 olur, siz nasıl ne sıklıkta tatmin edilmiş ve memnun hissediyorsanız normali odur demişti.

Önemli olan tatmin yani anladığım kadarıyla valla ben pek sevemedim açıkça başlayınca bir şekilde. Devamı geliyor işte.
Evlilik garip bir şey sıraları aynı eve girmeden öğrenemiyoruz malesef

Önemli olan tatmin yani anladığım kadarıyla valla ben pek sevemedim açıkça başlayınca bir şekilde. Devamı geliyor işte.
Evlilik garip bir şey sıraları aynı eve girmeden öğrenemiyoruz malesef

evet ben de evlenmeden önce ona güvendim aynı ev aynı yatak illa olur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…