Evlilikte Cinsellik Boşanma

çok teşekkür ediyorum, umutluyum

Cok özür dileyerek arkadasımın basına gelen bir seyi anlatmak istiyorum, belki esiniz öyle degildir böyle bir sey ile itham etmek istemem ama benzer bi durumda bu sonuc cıktıgı icin yazmak istiyorum,
Arkadasım sosyal medyadan biriyle tanıstı, konustular anlastılar evlendiler. Evlendikleri zaman arkadasım bir serzeniste bulunmuyordu ancak sonrasında mutsuz oldugunu, cinsel anlamda hic mutlu olmadıgını, kocasının onu öperken bile tiksindigini hissettigini hatta cogunlukla arkadasımın istegiyle birlikte olduklarını ve bunun sadece ön sevismesiz max. 5-10dklık bir sey oldugunu söyledi. O zamanlar evli degildim ve bu konu hakkında kendisine cok da destek olamadım. aradan 2 sene böyle gectikten sonra kocası eve sarhos bi sekilde gelmis, arkadasım da telefonunu karıstırmaya karar vermis, ve esinin aslında erkeklerle birlikte oldugunu; erkeklere cinsel organını gönderdigini onlarla randevulastıgını bunları sosyal medya üzerinden bir hesap acarak yaptıgını görmüs, zaten sonrasında bosandılar ve kız bi süre acaba hastalık kapmıs mıyımdır düsüncesiyle doktor doktor gezmisti

Eşiniz sizden önce cinsel yaşantıda bulunduğunu söylemiş ya. Eğer bu doğru ise muhtemelen bir kadın ile değildir bu yaşantı diye düşünüyorum.
Normal bir cinsel birlikteliği olmuş olsaydı, evlilik öncesi bazı yalnız ortamlarda size karşı da mesafeli durmazdı. Hadi çok dine düşkün biri diyelim ( ki dinen bile ateş - barut yan yana durmaz misalinden yola çıkarak, zinadan kaçınmak için yalnız kalınması önerilmez) o zaman da başkasıyla birlikte olmazdı.

Eşiniz açık açık kadın cinsel organından tiksindiğini söylemiş. Burada cinsiyet belirtmesi de , karşı cinse yönelimi olabilir hissiyatını veriyor.

Cinsellik dışında, sizinle sinemaya, pikniğe vs bile gitmediğini söylemişsiniz. Bunlar da normal değil. Araba olmaması bahane tamamen. Bir çay demleyip, parka gidilebilir. Yürüyüşe çıkılabilir. Hatta aracı olan birçok insan çarşı merkezlerine park sorunundan dolayı toplu taşıma ile gidebiliyor.

Kafasında cinsellik hiç olmayan bir insan bile , sevdiğine sarılır diye düşünüyorum. Sevdiğimiz herkese sarılabiliriz. Annemize, babamiza vs. İlla cinsel çekime gerek yok sarılmak için. Sizin eşinizin size sarılması bile sizin tavırlarınız ile oluyormuş.

Ben sizi sevdiğinden emin değilim. Cinsel yönelimi konusunda da bu kadar emin olmayın derim.

Gerçekten nedir bu kadınların çektiği ya bizlere hep kocan çalışıyorsa evine para getiriyorsa gözü dışarıda değilse en muhteşem evlilik odur diye öğretildi. Kimse güzel Bi sevişmenin, birbirine dokunmanın evlilikte harikalar yaratabileceginden bahsetmedi. Cinsellikten korkutulduk kendi vücudumuzdan bile utandık öyle yetistirildik. Size bosanin bırakın bitirin demek bana düşmez. Ama inanın her kadının arzulanmaya, sevişip mutlu olmaya ihtiyacı varmış. Bu bile insanın kendine güvenini getiren birşeymis maalesef bende bunu geç anlayanlardan oldum mutsuz geçen yıllarıma üzülüyorum sadece.

evden işe işten eve, arada haritalar uygulamasından bakıyorum nerelere gitmiş diye. geliş gidiş saati belli. akşam çıkması, içmesi yok. telefonunu sosyal medyaları hep açık saklısı yok. ben sanmıyorum gerçekten öyle bir durum olduğunu ama teşekkürler yorumunuz için.

benzer şeyler yaşayıp boşandınız mı sizde?

Saglikli bir kadinsan, cinsel ihtiyaclarin olacak. Aseksuel bir es ile olamayacagina gore, yanlis noktalara gidebilir.

Kendine niye bu kisiyle eziyet ediyorsun ki?
seviyordum ve belki düzelir diye düşünüyordum. şimdi öyle bakmıyorum en az zararla nasıl çıkarım diye bakıyorum.

gerçekten o şekilde düşünmek istemiyorum. en azından hissederdim bir şekilde. belki diğer ilişkilerinde birlikte olduğu kadın ya da kadınlar bu cinsel isteksizlik yüzünden ayrıldı ? belki evlenmeden önce benden bu yüzden uzak durdu ?

seviyordum ve belki düzelir diye düşünüyordum. şimdi öyle bakmıyorum en az zararla nasıl çıkarım diye bakıyorum.
Duzelemez zira onun cinsel tercihi farkli, hatta yok. Diger huylarina gelince de, Neyse o, o huylari da degismez. Bir de yasliligi var bu olayın...

O oyle biri, sen de saglikli bir kadinsin. Al kagidi kalemi eline, +/- yaz ciz. Gerekirse de psikolojik destek de al

destek alıyorum yoksa halim ne olurdu bilmiyorum.. teşekkürler yorumunuz için

Bu şey evlilik değil. Sizi sevmiyor. Sevdiğini düşünüyorsunuz ama insan sevdiğine sarılmak ister, ten teması ister, öpmek ister, onunla beraber gezip tozmak ister, birlikte gülmek ister, sevişmek ister.
Adam kadınlardan tiksiniyor ama sorunu sizde buluyorsa cinsiyetinizde sorun buluyor demektir. Erkek olsaydınız sorun olmayacaktı.
Umarım doğru kararı verirsiniz. Sizi seven, değer veren ve arzulayan bir erkekle sevistiginizde boşa geçen zamana üzüleceksiniz, eşinizin aslında sizi sevmediğini de o zaman anlayacaksınız.

Arkadaşımın başına gelenlerden bende bahsedeyim biraz
Eşiyle tanışıp evleniyorlar nisanlilikta arkadaşım cinsellik konuşmak istiyor yaptığın ayıp deyip azarlıyor
Düğünde kaynanası ile tartışma oluyor ve balayına gidiyorlar
Yol yorgunluğu deyip balayı boyunca birlikte olmuyor kocası
Sonrasında başka şehirler de memur oldukları için yine birlikte olamıyorlar
Gelip gittikçe kocası yol yorgunuyum deyip yine erteliyor en son aynı şehirde çalışmaya başlıyorlar ama yine birliktelik yok kocası yaninda kıyafet bile değişmemiş
Psikolog psikolog gezmeye başlıyorlar en son arkadaşım yalvarmis psikoloğun birine oda hayatında bir kez yada yılda bir kez birlikte olursun deyince konuyu anlamış kv si Kıbrıs'ta başka birisinin spremi ile hamile kalmasını bile teklif etmiş
Arkadaşım ayrılmayı düşündüğünü söylemiş
O sıralar tatildelermis
Arkadasim Yüzme bilmiyor ama Denize girmişler orda boğarak öldürmeye çalışmış
Darp raporu almış
4 yıldır boşanmaya çalışıyor
Kendine çok dikkat et

bi garip hikaye gibi teşekkür siz de edin

Allah yardımcınız olsun benim eşimde cok düzgün harika bir eş ama cinselliğe düşkün değil aşırı uykucu ve işi de kafa olarak yorucu hep böyle der haftada bir oluyor ve yumurtlama dönemlerini es geçtiğimiz de oluyor iğrendiğinş bende. Düşünmüyorum ama neden böyle dite sorduğumda cok yoruluyorum diyo of benim de kafam karıştı şimdi

Kendınızı sevın ne ıstedıgınızı bılın. Ne bılıyım arzulamak arzulamak dunyanın en güzel seylerı.

haftada bir oluyor diyorsunuz. sizde de mi tatmin yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…