Evlilikte Cinsellik Boşanma

Madem kadın cinsel organından iğreniyormuş o zaman neden evlenmiş beyefendi?
Çocukta yapmış dışarıya karşı sorunsuz gözükmek adına..
Terapiyi bile kabul etmiyor sen git yeter diyor yani halinden gayet memnun..
Tercihleri farklı olabilir hayatında başka bir erkek olabilir mi?
Eğer ben böyle iyiyim etliye sütlüye karışmıyor boşanıp ne olacak diyorsanız devam edeceksiniz..
Ya da çalışıp kendinize yeni bir hayat kuracaksınız.

Cinsellik evliliğin bel kemiği bence... "iğreniyorum"diyen adamdan koca olmaz. Eşiniz sadece ev arkadaşı. Özel günlerinizi hatrlamıyor size "kadın" olarak değer vermiyor yatak zaten yok... boşarım valla niye çekeyim... daha yaşınız genç ileride düzgün biriyle evlenir yolunuza bakarsınız

Eşiniz gizli escinsel olabilir mi?
eşcinsellik geliyor herkesin aklına öyle bir şey olsa muhakkak hissederdim. büyük ihtimalle aseksüel yani cinsel ilişkiye ilgisiz stemiyor, gerekli görmüyor aslında. söylüyor bunu da açık açık, ben önemsemiyorum diyor olmasa da olur ben böyle senle mutluyum diyor.

aseksüel büyük ihtimalle gay olduğunu düşünmüyorum asla.

Cinsellik konusunda tedavi olmaya ikna edin.Ama adam sizden tiksiniyor.Bende başkasının içtiği bardaktan su içmem ama sarılmadan ölmekten tiksinmem.Bende Ankara'dan İzmir Selçuk a gelicem.

ya aseksüel olsa da bunu bir kadına karısına nasıl yapabilir ya?

kendisi hayat görüşüne saygı duyulmasını bekliyor ama sizi yok sayıyor.

bu adam hiç iyi biri değil. bencilin teki.

boşan bence acil şekilde. daha aşırı gençsin.

Merhaba. Yorumumu tekrar gozden gecirdim sizin cevabinizdan sonra. Yanlis mi yazmisim diye. Ama hayir. Ama yanlis anlasilma olmasin diye aciklamak istiyorum. Benim yazdigim bu tarz cinselligin olmadigi evlilik icinde olan bazi insanlarin baskasiyla cinsellik yasamayi bazen esini aldatmis olarak gormemeleriydi. “Evlilige cinsellik dahil degil ki, ben de bu ihtiyacimi disarda gideriyorum” dusuncesi. Ben kimseye aldatmak normaldir, eger isinize gelmiyorsa aldatin demediM. Aldatmayi da ben icat etmedim. Istesekte istemesekte bu dunyada esini aldatan coook insan var. ben burda onu yazdim sadece. Boyle durumlarda insanlar ya herseye aynen devam ediyor, ya ayriliyor, ya da aldatiyor. Gidin aldatin demiyorum farkindaysaniz. Ya da aldatirsa, esiniz hak etmistir de demiyorum. Dunyada olani biteni soyluyorum. Diger turlu, hayir asla kimse kimseyi aldatmaz, ayrilir onurlu yoluna devam eder demek isterdim, ama bu naif bir yorum olurdu

Yok,anladım.Konu sahibi de söyledi.Etraftan böyle söyleyenler varmış.Ben bunu etik bulmadığım gibi,kendime de saygısızlık olarak algılarım.Burada bir üyenin konusu vardı.Onu okudunuz mu bilmiyorum.Kocam ilgisiz diye aldatmış.Sonra hamile kalmış.Öbür adam şantaj yapmış.Kocasına söylemiş.bebeğin babası belli değildi.Eşi de dna testi istiyormuş.Her şey ortaya çıksa insanların tepkilerini düşünün.Aa canım kocan iktidarsızmış,iyi ki yapmışsın demez.Linçlenir.Yani demek istediğim her zaman böyle riskler vardır,ne gerek var bu kadar aksiyona?Herşeyi doğru yoldan yapmak en güzeli.
Açık ilişkileri,evlilikleri bu konunun dışında tutuyorum.Beni ilgilendirmez.

Boyle bir konu vardi burda. Adam gaylere pis, tü, kaka diyormus, meger kendiside gaymis. Gaylere karsi asiri tepki veriyorsa bu ihtimali tekrar degerlendirin derim

Böyle adamlara herşey müstehaktır ama evli kalayım aldatayım diyen kadın bu sefer şantaja, cinsel yolla bulaşan hastalıklara, gebe kalıp soy karışıklığına neden olur gene olan kadına olur en iyisi bu adamları donuna kadar alarak boşamak…

bana ne şartla ne sebeple olursa olsun hoş gelmiyor aldatmak, her şeyi geçtim çok ağır sonuçları olabilir örnekteki gibi

kişi kendine yakışanı yapar, Allah saptırmasın diyorum

Sizin adınıza üzüldüm eşinizin ciddi cinsel problemleri var belli eşim beni seviyor diyorsunuz ama annesi gibi mi sizi seviyor anlamadım bir etkileşim yok Bir şeyi paylaşmak yok böyle mutsuz bir evliliği insan neden devam ettirir ki yine de son karar sizin elbette

acaba gay mi

cinsel deneyimi olmuş ben evlendikten sonra öğrendim. nasıl yapıyordun onlar da böyle mi dediğimde anlatmadı. hiç bilmiyorum yani
Yalan söylediğine yemin ederim ama ispatlayamam. Böyle konular açan kadınların çoğuna eşleri 'senden önce her şey yolundaydı, başkasını memnun edebiliyordum, sorun sende' neviinden sözler söylemiş oluyor
bu durumu nasıl kanıtlayabilirim ki ?
En temizi mesajlaşma ya da bunları konuştuğunu ses ve video kayıtları.

Sanmiyorum. Aseksuel bence. Bu sekilde erkeklerin ve kadınların oldugunu demisti bir Doktor arkadasim. Hic ama hic cinsel arzulari olmuyormus bu kisilerin. Akli seyinde olmayan bir erkegin dünya uzerinde var olma ihtimaline asla inanamasam da, tibben varmis.

Ama konu sahibi, senden igreniyorum lafi fazla igrenc olmus. Bununla hayat gecirmeye tabi ki gerek yok. Zaten bu gidisle birgun bir bakmissin, bu evdeki moloz yuzunden senin aklini basindan alan birine kapilip gitmissin....iste o noktada kendinden nefret edersin.

Yeriniz de olsam bende ayrılırdım belirsizlik sevmiyorum siz tüm yolları denemişsiniz inş bundan sonrası için iyi bir hayatınız olur belli mi olur bazı bitişler başka şeylerin başlangıcı olabiliyor hakkınız da hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…