Evlilikte Cinsellik Boşanma

evet yaptım düşünerek isteyerek ve hiç pişman değilim. teşekkürler

evet çok teşekkürler maalesef öyle. bir çaba görsem daha farklı hissedebilirdim belki. daha 32 yaşındayım önümdeki hayatı düşündükçe kafayı yiyorum. bir şansım daha olsun istiyorum.

Kararınızı vermişsiniz aslında keşke bu evliliğe çocuk da yapmasaydınız. Kendi vücudunuzu tanımadan, cinselliği tanımadan bir hayat yaşıyorsunuz. Neden? Neden kendinizi bir şeylerden mahrum bırakıyorsunuz?
İleride yaşlanınca neredeyse hiç sevişmeden, hiç zevk almadan öleceğim peki buna değer mi diye düşünürseniz. Yani yaşlanınca pişman olduğunuzda ne yapacaksınız?
Eşiniz öyle yada böyle ne fark eder siz gerçel bir evlilik gerçek bir aşk yaşamadan ölmeyi kendinize hak mo görüyorsunuz?
Ayrılın. Hayat kısa. Belki hayatınıza sizi sevecek arzulayacak, zevk alarak sevişeceğiniz biri de çıkacak karşınıza.
Daha da zaman kaybetmeden ayrılın.

kızımın biraz daha büyümesini bekliyorum sene sonu artık nerdeyse 3 yaşında olacak. babasıyla bağı kopacak ayrı şehirlerde olduğumuz için. kafam daha da netleşti artık evet. teşekkürler

Konuyu ilk okuduğumda eşinizde sağlık sorunları olduğu ve sağlık sorunlarının isteksizliğe yol açtığını düşündüm

ama sonra tek seferde hamilelik yaşadığınızı söyleyince demek ki fizyolojik bir sorunu yokmuş adamın

Öpüşmekten iğreniyor , vücudunuza ilgi göstermiyor ve siz psikoloğa gidiyorsunuz
Psikoloğa gideceğinize avukata mi gltseniz acaba ?

Eşiniz çok iyi bir baba olabilir
Çok iyi bir insan da olabilir
Ancak evliliğin temellerinden biri de cinsellik ve cinsel duygularınız tatmin olmuyorsa evliliğinizin uzun sürede sizi mutlu etmesi çok zor

Aile terapistine gideceksiniz de ne olacak
Sanki eşinize cinsel istek mi aşılayacak
Adam isteksiz
Belki psikolojik belki de cinsel başka sorunları var
Belki başka eğilimleri var
Bilemeyiz ki

Çocuğu da yapmışsınız zaten
Ayrılın
Sonrasında karşınıza belki cinsellikte de size uyan başka biri çıkar karşınıza onla devam edersiniz.

Yani psikologta terapistte falan zaman kaybetmeyin.

Kadın cinsel organından iğrendiğini söyledi, öpüşmekten de rahatsız olduğunu
Kadin cinsel organindan igrenirken neden bir kadinla evlenmis, evcilik oynamak icin mi?
Adam bence escinsel ama paravan evliligi yapmayi tercih etmis. Kadinin cinsel organindan igrenmenin baska hangi sebebi olabilir.
Bence işin püf noktası burada. Mademki böyle o zaman bir erkekle evlenseymiş veya aynı evde arkadaşça yaşasalarmış. Vajina oldukça güzel ve çekici bir organ. Cinsellik ilişkin sorumluluklarını yerine getirmiyor, sevişmesini ve karısını tatmin etmesini bilmiyor, beklentilerini karşılamıyor. Doğal olarak kadıncağız da krizde. Kendi sözüm, bir erkeğin kalitesi biraz da yatakta belli olur. Tatminkar cinsel ilişki evliliğin temeli. H Herdal28 eşiniz psikoterapi/çift terapisi alıp düzelme yoluna girmeyecekse boşanmayı gündeminize alın. Vajinanızdan iğrenen ve sizi tatmin etmeyen bu adamı çekmek zorunda değilsiniz.

psikolog olmasa şu anda kafayı yerdim herhalde teşekkürler yorumunuz için

Paravan evliligi yapan cok. Cocuklari da oluyor üstelik. Bence kadinlara yapilan en büyük haksizlik. Sirf elalem sussun, aile memnun olsun diye evleniyorlar. Olan o kadinlara oluyor

Toplum henuz bunu kabullenmeye hazir değil. Belli bir yastan sonra evlen, coluk cocuga karis baskisi oluyor. Adam evlenmedigi sure icinde cevresindeki tum gozleri ustune cekecekti. Simdiki haliyle disariya evli, cocuklu, cinsel sorunu yok/cinsel tercihi farkli degil izlenimi veriyor.
Cocuk olmus, eşi calismiyor, eve para getiriyor, karisini cepte gördüğü icin umrunda degil ne hissettiği. Bu kadar umursamaz bir eşi bencede cekmek zorunda degil. Ne duygusal ne fiziksel olarak tatmin edemiyor

Bence eşiniz iyi bir insan falan değil. Durumunun farkında olmasına rağmen evlenmiş, sizi kandırmış. Kendisi dışardan ‘normal’ görünmek için sizi harcamış resmen. Bir de hala ukala tavırlarla boşanma diye yalvarmam falan diyor. İnsan utanır böyle bir şey yaptığı için.
Ya yönelimi farklı, bana aseksüel gibi geldi, yada psikolojik bazı sorunları var. Her iki durumda da evliliği bitirmek en iyisi olurdu bence çünkü adam herhangi bir şeyi düzeltmeye çalışmadığı gibi kendisini haklı görüyor ve sanki sizde bir sorun varmış gibi siz uğraşıyorsunuz. Penisten tiksiniyor olsaydım bunu bile bile penisi olan biriyle evlenmezdim. Veya durumu anlatıp bunu kabul eden biriyle evlenirdim.
Çok üzüldüm. Yıllarca bir erdem olduğunu düşünerek cinsellikten uzak dur, sonra evliliğin bu şekilde olsun. Hiçbir kadın bunu haketmiyor. Cinselliğin tadına varmadan ömrünü geçirmeyi hayal edemiyorum hep bir eksiklik hissederdim herhalde. Bence boşanmalısınız.

hayatımı özetledin şu anda. var mı bu basiretsizliği kırmanın bir yolu?
Boşansan gerisi gelir de o noktaya nasi geleceksin bilemedim. Hep vazgecmissin. Adama da baglisin su anda ekonomik olarak. Bari evi köyü satip car cur etme diye kostum :) bi sor bakalim seninkine açık iliskiye okay miymis?

Sapık mıyım neyim, sayfaları okurken canım kocamı çekti. Tövbe est konuya mantığımla bakamadım sevişmeden ömür geçmez, sevişmek gerçekten çok güzel bir şey. Çok mutlu edici. Bundan sonra şansınız açık olsun

Eşiniz büyük ihtimalle aseksüel. Sizi seviyor fakat genel olarak cinselliğe ilgi duymuyor.

Bir de bu dikkatimi çekti: evlenmeden önce çok aşıktım fakat cinsel olarak bir çekim duymuyordum demişsiniz. Aşk hissinin büyük bir kısmı tutku ve çekimden ibaret aslında. Siz aşktan ziyade eşinize hep şefkat hissetmiş gibisiniz.

sanırım sevilmeyi sevdim bilmiyorum ona aldandım belki. uzun bir ilişkiden de çıkmıştım iyi gelmişti uzun mesafe ilişkisi. yaklaşık 2 sene sürdü evlendik. çok seviyordu hala seviyor, gay olduğunu düşünmüyorum ben de. aseksüellik daha yakın ya da hormonal. çekim hissetmedim evet.. ama düzelir sandım deneyimsizdim. o eski sevgilime karşı daha yoğun duygularım vardı o manada mesela. işte ne desem bilemiyorum..

Umarım bir an önce hedefinize ulaşır bu hayattan kurtulursunuz. Hayat önünüze çiçekler sersin.

Konu sahibi sizin iyi diye anlattığınız özellikleri belki suçluluk psikolojisiyle yapıyordur.Onlar da olmasa geriye ne kalıyor ki evlilikten?
en başından beri öyle. herkese karşı öyle çok yardımsever ayrıca. sevilen sayılan ve hayır diyemeyen kimseyi kıramayan biri özünde de. yani onlar da olmasa zaten huzurumuz hiç olmazdı herhalde

en başından beri öyle. herkese karşı öyle çok yardımsever ayrıca. sevilen sayılan ve hayır diyemeyen kimseyi kıramayan biri özünde de. yani onlar da olmasa zaten huzurumuz hiç olmazdı herhalde
Eşiniz daha önceki ilişkilerinde de mi böyleymiş?

Hiç iyi bir insan değil sizi kandırmış bir de ukala ‘ yılvırıcım mı sındın’ ayyy pasif gay

Var böyle tipler genelde ‘ben evlenmeyi düşünmüyorum’ diye kendilerini cool göstermeye çalışıyorlar, prim verme boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…