Ben şok oldum şimdi.Burada evli olup eşini aldatan bir üye konu açmıştı.Birlikte olduğu adam sonra santaj yapmış.Hamile kalmış.Çocuğun babası belli değil.Sakın uymayın bu tavsiyeyi verenlere.O konuyu okusaydınız kadının ne kadar zor bir durumda kaldığını anlardınız.Aldatmayı hiç düşünmedim, çocuk için evli kalacağım diye bunu kendime yapamam öncelikle ama böyle tavsiye veren de çok etrafımda Boşanmaktansa bu onlara daha doğru geliyor.
Sorun sizde değil sevişmeyi sadece küçücük deliğe girmek zanneden o hödük kocanızda..sevişmeyi,sex yapmayı bilmeyen erkekleri anlamıyorum..hadi biz kadınları anlarım evlenmeden birliktelik yaşamak istemiyoruz falan ama ulan sen erkeksin be git yat kalk..2 dakika da işini bitiren erkekten ne hayır gelir insana?arkadaşım hiç üzülme boşa sonra da bul kendine birini seni seven aşkı tutkuyu sexsi herşeyi bilen birini
Ne kadar üzücü bir üslupBoyle bir adamla neden israrla evlilik surdurup bide aklinizda boanmak varken cocuk sahibi oldunuz bu cok bencilce kiziniz mutsuz bir ailede yada bosanmis bir ailede olmak istermiydi bir dusunun. Esiniz zaten rezil birisi gaymidir nedir belli degil asiri bencil. Hicbirseyi kabul etmiyor coktan bosanmayi haketmis siz en güzel yillarinizi heba etmissiniz
Şu anda kendime yaa evet ben de iyi bir insanım ve bunu hak etmiyorum dedim. Hiç böyle düşünmemiştim, teşekkürlerBence biz kadınların ilk başta bir erkeğin ihtiyaçlarımızı karşılamasını,eve bakmasını,ev işinde yardımcı olmasını yada iyi bir baba olmasını mükafat gibi görmekten vazgeçmemiz lazım.Bunlar olması gereken şeyler ve kimseyi iyi bir insan yapmaz.Ufak tefek tartışma yaşadığımda arkadaşlarımla konuştuğumda hepsinde aynı mod.Eşin çok iyi görmezden gel bağzı şeyleri.İyi de bende iyi bir insanım zaten bunlar olması gerekenler,iki kişilik yaşamda bunlarda olmayacaksa ne olacak?Eşiniz sizi bunlarla tuttuğunun farkında.O yüzden tedaviyi filan kabul etmiyor ve bence çok başka sorunları var.Ben cinselliğe düşkün biri değilim,zaman zaman bir ay olmasa sorun etmem ama bu olduğunda olması gerektiği gibi olduğundan.Eğer tatminsizlik yaşamış olsaydım bende çok sorun ederdim.Daha gençsiniz,sevmek,sevilmek,evlilik,ilişki bu şekilde yaşanmaz.Kendi yolunuza bakın bi 10 sene sonra hiç tahammülünüz kalmayacak ve giden yollarınıza çok pişman olacaksınız.İlk başta bir işe başlayın iş hayatınız düzene girsin ve ayrılmayı o zaman yapın.
bilgisayardan yazınca normal geldi ama telefondan bakınca evet sıkıntılı olmuş büyüttümAdam bence escinsel ama paravan evliligi yapmayi tercih etmis. Kadinin cinsel organindan igrenmenin baska hangi sebebi olabilir.
Birde yaziyi büyütme sansiniz varsa..okurken zorlandim baya
Ayrılacağım inşallah bakalım teşekkürler..Kadın cinsel organından tiksiniyorsa sorun nasıl sizde olabilir ki ? Bu düzelebilecek bir şeyse de kendi kendine olmaz ki. Tedaviye de yanaşmıyor.
O zaman iki seçenek var, ya siz de cinsellik benim için önemli değil deyip devam edeceksiniz zorlamayacaksınız ya da ayrılacaksınız.
Bazen evli olmak için evli olduğunu düşünmüyor değilim.Teşekkürler yorumunuz için..
baktım arada hala bakıyorum, hiç bir şey yok, daha ufacık bir yalanını bile yakalamamışımdır.Konu sahibi telefonunu,bilgisarını kurcalayın.Belki bir şeyler bulursunuz.
Esiniz gay olabilir demek istiyor Nillev arkadaşımbaktım arada hala bakıyorum, hiç bir şey yok, daha ufacık bir yalanını bile yakalamamışımdır.
yok yok öyle bir niyetim Allah saptırmasın, en büyük korkum böyle bir yanlışa düşmekBen şok oldum şimdi.Burada evli olup eşini aldatan bir üye konu açmıştı.Birlikte olduğu adam sonra santaj yapmış.Hamile kalmış.Çocuğun babası belli değil.Sakın uymayın bu tavsiyeyi verenlere.O konuyu okusaydınız kadının ne kadar zor bir durumda kaldığını anlardınız.
Bende öyle düşünüyorum. Ama hiç fark etmedimi ki telefondan falanParavan evlilik yapmış olabilir.Yoksa hiç bir kadının kabul edeceği şeyler değil bunlar.
çok teşekkürler çok doğru..Benim nazarımda cinsellik ve yatak odası evliliğin tamirhanesidir. Nice kavgalar belki sindiremeyenler , bir sarılma , bir öpüşmeyle son bulur.Nitekim evli olduğunuz insan , iyi bir baba, sorumluluk sahibi bir insan olabilir ama size eş değil..
Evlilik çok farklı bir müessese ayrıca yaşadıklarınız bir kadın olarak çok onur ve gurur kırıcı.Ne denir pek bilmiyorum ama umarım kendiniz hakkında en sağlıklı kararı verip güzel günler yaşarsınız..
hayatımı özetledin şu anda. var mı bu basiretsizliği kırmanın bir yolu?Yillarca kendi kendini avutmussun kendi kendine gelin guvey olmussun. Sadece son kisma yorum yapicam. Sakin evden arabadan gelen parayla is yapma. Bi is bul. Sende basiretsizlik var. Aldigin kararlar da dogru degil genelde. Riske atma kendini.
fark ettim, hepsi için söyledim aldatma da dahil.Esiniz gay olabilir demek istiyor Nillev arkadaşım
Hayır değil, haklı. Gerçekler duymak canınızı yakmasın artık. Adam kuvvetle muhtemel hatta %100 gay zaten. Hata üzerine hata yapıp bir de çocuğu katmışsınız işin içine ortada bir aile varmış gibi. Kendinizi zaten harcamışsınızNe kadar üzücü bir üslup