Evlilikte Cinsellik Boşanma

Aldatmayı hiç düşünmedim, çocuk için evli kalacağım diye bunu kendime yapamam öncelikle ama böyle tavsiye veren de çok etrafımda Boşanmaktansa bu onlara daha doğru geliyor.
Ben şok oldum şimdi.Burada evli olup eşini aldatan bir üye konu açmıştı.Birlikte olduğu adam sonra santaj yapmış.Hamile kalmış.Çocuğun babası belli değil.Sakın uymayın bu tavsiyeyi verenlere.O konuyu okusaydınız kadının ne kadar zor bir durumda kaldığını anlardınız.

ne diyeyim tatmadan ölmem umarım

Ne kadar üzücü bir üslup

Şu anda kendime yaa evet ben de iyi bir insanım ve bunu hak etmiyorum dedim. Hiç böyle düşünmemiştim, teşekkürler

Ayrılacağım inşallah bakalım teşekkürler..

Benim nazarımda cinsellik ve yatak odası evliliğin tamirhanesidir. Nice kavgalar belki sindiremeyenler , bir sarılma , bir öpüşmeyle son bulur.Nitekim evli olduğunuz insan , iyi bir baba, sorumluluk sahibi bir insan olabilir ama size eş değil..
Evlilik çok farklı bir müessese ayrıca yaşadıklarınız bir kadın olarak çok onur ve gurur kırıcı.Ne denir pek bilmiyorum ama umarım kendiniz hakkında en sağlıklı kararı verip güzel günler yaşarsınız..

yok yok öyle bir niyetim Allah saptırmasın, en büyük korkum böyle bir yanlışa düşmek

çok teşekkürler çok doğru..

Yillarca kendi kendini avutmussun kendi kendine gelin guvey olmussun. Sadece son kisma yorum yapicam. Sakin evden arabadan gelen parayla is yapma. Bi is bul. Sende basiretsizlik var. Aldigin kararlar da dogru degil genelde. Riske atma kendini.
hayatımı özetledin şu anda. var mı bu basiretsizliği kırmanın bir yolu?

Benim konuma çok benziyor konunuz.
6 yıl evli kaldım çocuk yapmadım ve boşandım.
Niye daha önce boşanmadim diye pişman oldum sadece.
Karşıma düzgün biri çıktı 1 yıldır evlenme teklifi de etti bana.
Yani bosanirim yalnız kalırim hayatım mahvolur gibi düşüncelere girmeyin.
Çocuk yapmasaydiniz daha iyi olurdu tabi çünkü hep bir baginiz olacak.
Ama yine de ömrünüzü harcamaya gerek yok.

Benzer bir konudan boşandım.Bir çocuğum var.
Bu şekilde konular olunca destek amaçlı baştan yazıyorum.
Benim evli olduğum kişide tanıştığımız zamanlar tıpkı sizin eşiniz gibi kaçıngandı. Evde yalnızken bile sadece otururdu.

Şu an yaşadığınız evlilik değil. Bende evliliğim boyunca, aslında adı evlilikti, bir çocuğa annelik yapar gibi onunla ilgilendim.
Başlangıçta böyle değildim, zamanla farkında olmadan ona annelik yapmaya başlayıp ve alışmışım.

Boşanma aslında zannettiğimiz kadar zor değilmiş diye düşünüyorum şimdi.
Kendim dahil herkes alıştı.
İçeriğide evlilik gibi olmadığı için çok fazla zor olmuyor.Arkadaşından ayrılmış gibi.
Şiddet, kötü alışkanlık vb olmaması evliliği evlilik yapan en önemli unsur olarak öyle kafamıza kazınmış ki, evliliğin yüzde 70ini oluşturan seks kimsenin aklına dahi gelmiyor.Bu insanları nasıl bir travma ile büyütüyorlarsa yetişkin hayatlarında cinsellikten haberleri yok, birde iğreniyorlar.

Yiyeceği yemeği yapması, yaşadığı evi temizlemesi onu iyi bir eş yapmaz eve karşı yapması gerekeni yaptığını gösterir.
Ee ben bu işlere yardımcı bir arkadaşta bulabilirim.
Temizlikçi bir kadında para karşılığı yapıyor.

Benim bir hayat arkadaşına, kendimi zaten seviyorum ama sevdiğim bir erkek tarafından da sevgi, şefkat, arzulanmaya ihtiyacım var.

Şimdi hayatımda biri var. Çok seviyorum. İyi ki o hayattan kurtulmuşum diyorum.
Hayatımın altı, üstünden daha güzel bir hale geldi. Yaşam enerjim inanılmaz yükseldi.
Sevmek, sevilmek, arzulanmak harika duygular ve her kadının bunu yaşamaya hakkı var.
Cesaretinizi toplayın, boşanın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…