Evlilikte Cinsellik Boşanma

Eşiniz ya aseksuel ya da eşcinsel maalesef. Kadın cinsel organından tiksiniyorum demesi akla başka ihtimal getirmiyor. Belki kendi bile eşcinsel olduğunun farkında değil belki ve daha kötüsü de sizinle sırf yönelimini gizlemek için evlenmiş olması. Evlilik böyle bir şey değil. Kendinize bu kötülüğü yapmayın daha fazla. Bir iş bulun iyi kötü kendinize bir yol çizin hazır hissedince boşanın. Evde hiçbir şey yapmadan bu ızdırapla yaşamaktan daha iyidir her yol.

eşinin cinsel tercihinin farklı olduğundan, acaba paravan evlilik mi yaptım diye şüphelenen üyeler varsa bu konuyu okuyarak teşhisi koyabilir. resmen adam ilk aylar belli etmiş zaten dokunma temas yok, sarılmak bile yok, öpüşürken ağzını açmıyor Eşin kadın cinsel organından değil; kadınlarla cinsellik yaşamaktan iğreniyor. Aslında baştan belliymiş ama siz üzerine çocuk bile yapmışsınız.

Kocanın yaşadığı psikolojik bir rahatsızlık. Ben birebir aynı sorunu olan kitabı okumuştum. Bu şekilde kadın ve adam evlendikten sonra bu aynı sorun ortaya çıkıyordu.

Bununla ilgili kendi ilişkinizi karı koca oturup, ders çalışır gibi kitap okuyup düzeleceksiniz. Aşağıya bir tane iyi bir kitap bırakıyorum. Pdf halini bulursanız almanıza gerek kalmaz. Başka kitap alırsanız nobel gibi yerlerden al, abuk sabuk yazarların kitaplarını alıp kafanızı karıştırmazsınız.

Neymiş ki peki bu psikolojik rahatsızlık?

Bu arada gerçekten kadın cinsel organından tiksinen, görünce korkan erkekler var. Bunları böyle tedavi ederken de uzmanların ellerinde birbirinden farklı cinsel organ fotoğrafları oluyor. Öyle konuşarak geçiştirilen bir tedavi değil bu.

Sevgili Begüm tek o da değil ki.Öpüşme,sarılma,en ufak temas,içtiği bardaktan su içmemeye kadar herşey var bu adamın tiksindiği.Okb mi diye de düşündüm.

Okuduğum kadarıyla tek probleminiz cinsellil değil bence. Cinsel ilişki evet bir ihtiyaç ama geri plana atılabilir. Sizin dediğinize göre dizine yatırıp bir saçınızı okşamıyor,elinizden tutup gezmiyor,doğum gününüzde de sizi özel hissettirmiyor. İnsan sadece sevişerek özel hissetmez ki. Açıkçası bence eşiniz sizi ve aile olma durumunu etiket olarak kullanıyor. Sizi sevdiğini zannetmiyorum. Yol çok uzaklaşmamışlen boşanmanızı tavsiye ederim

Neymiş ki peki bu psikolojik rahatsızlık?

Cinsel bozukluk diye geçiyordur. Tam teşhişteki bir adı var mı bilmiyorum. Bu tip kişiler kadın cinsel organdan gerçekten korkuyorlarmış. Bunların nedenini çocukluktan kalma travmaya bağlıyorlar. Bu travmalar çeşit çeşit tabi. Herkrste aynı travma nedeni.

Kimisinde küçükken istismar yaşadığı için kimisinde küçükken kaybolup, annesini bir daha göremeyeceği için. Gibi aslında ne alaka diyeceğimiz şeylerden olabiliyormuş.

Eşinizin ya bir travması ya da bir fizyolojik rahatsızlığı var. Üzüldüm açıkçası

Sevgili Begüm tek o da değil ki.Öpüşme,sarılma,en ufak temas,içtiği bardaktan su içmemeye kadar herşey var bu adamın tiksindiği.Okb mi diye de düşündüm.

İşte kadın cinsinden iğreniyor. Bu kullanıcı yerine başkasıyla da evli olsa aynısı olacaktı.

Mesela bu şey değil karısına "evli anne" gözüyle baksa sadece cinsellik, öpüşme sorun olurdu. Ama adam da kadın cinsinden uzak durma iğrenme söz kınusu.

Eşcinsel olsa bu kadar sarılma sorun olmaz.

Her şeyin farkındasın, tek ihtiyacın olan cesaret. İnşallah psikolog desteği o cesareti de verir sana. 'Sana yalvaracağımı mı sanıyorsun' cümlesi boşanmam için yeterdi bana. Annen arkandaysa boşanmadan gelecek para da tatmin edici olacaksa sal ipini gitsin, seni mutlu etmeyen adamın donunu yıkayıp yemeğini yapmak çok saçma. Mutluluk sadece yatakla ilgili değil sizde, seni çocuk eyler gibi eyliyor, içselleşmiş bir hayat arkadaşlığınız yok, o zaman bu ilişkiyi sürdürmenin de anlamı yok. Hayatına yeni bir yön vermek için geç kalma, iş kurmak sosyal hayata girmek sana yaşama sevinci verecek, emin ol çok daha iyi hissedeceksin. O evde seni sevmediğini bildiğin bir adamla yaşamak hayat boyu taşıyacağın en ağır yük olacak

Eşiniz gay değilse bile kesin aseksüel gibi görünüyor ve kesinlikle bir uzman şart.

Anlamadığım böyle adamlarla uzun süre evli kalıp çocuk yapıp birse üzerine kendilerini hasta ediyor kadınlar…

İki ayda sepet havası edilecek adamlara yıllar harcanıyor pes pes pes pes.

Yerinizde olsam dava dosyasına cinselligi eklicem der evin tamamını alırım.
Yıllarınızı yemiş adam be…

haklı olmak başka bir şey, haklı olduğunu doğru bir şekilde ifade etmek başka bir şey. sizde de gereksiz agresiflik var mesela.

Cinsellikde sorun olur ama erkek derse ki evet seni mutlu edemiyorum, cinsel olarak yetemiyorum. Tedavi olucam. Elimden geleni yapicam. Inanin bunu soylese, denese çabalasa ve hayat boyinca sonuç olmasa bile insan katlanir. Belki aklina boşanmak getirmez. Ama sizinki çok farkli bir boyut. Iyi insan evet ondan iyi arkadaş olur, çocuğa iyi baba da olur ama iyi eş asla olmaz. Çaba yok tam tersi suçlama var. Karar da hayat da sizin. Açikcasi çok uzuldum. Evlendikden sonra ben daha çok anladim kadinlarin sevgiye ne kadar cok ihtiyaçlari oldugunu. Belki ilişki olmasa yaşar giderler. Buna dayanirlar ama kendini degersiz hissettirilen, arzulanmayan yerde fazla duramazlar. InseAllah sorunlariniz duzelir. Olmazsa da hayatiniz boyunca mutsuzluğu seçmeyin derim

çok teşekkür ederim mutluluğunuz daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…