• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte cinsel sıklık nasıl olmalı?

bence erkeğin cinsel performansini degerlendirme koşullarından biri de kadinin adama olan bakis açisi. kadin adama aşıksa, hayransa - psikolojik olarak andaysa daha kolay orgazm oluyor ve ister istemez bunu adamin marifetine yoruyor.
benim bir sevgilim vardi, görünüşü yunan heykeli gibiydi. yatakta da masallahi vardi. adamı biraktim ama adam standartlarimi yükseltmişti yani.
sonra aradan yillar gecti, biz bi bahaneyle konusmaya basladik, bulustuk ettik falan.
eneee benim yunan heykeli eski hisler gidince konya nasrettin hoca heykeline dönmüş. öyle de "hey yavrum hey"lik övecek bir durum yokmus :)
Haklısın ama ne bileyim burda açılan konularda mutsuzluk yetersizlik hemde yeni evkilerde gencecik yaşlarda biz yaşlandık artık ama yinede masalahimiz varmış diyorum

Bu sitede o kadar cinsel isteksiz koca konusu okudum ki, şaşırıyorum yani. İlişkilerin dinamiği çok önemli.
Ben erkek olsam bende istemem bazıları haklı erkeklerın . çoğu kadın akşama kadar temızlık çocuk okula git gel yemek yap falan fistan akşam yatağa duş almadan tüm günün kokusu saçlarında boynunda giriyor diş fırcalamayı bilmeyen kadın duydum ben yatağa girmeden hayret ediyorum bi kadın nası duş almadan diş fırcalamadan yatağa girer hele bide sigara ıcen hanımlar anooovv 🤮 evden çıkmadım die gecelıkle dolananlar o gecelıkle yatağa girenler yahu ben kızartma yaptığım gün saçlarım bile kokudan kendımı rahatsız ediyor mesela . bakıyorum kadınların bacaklar kollar kıl tüy 🤢 günün kötü kokularını yatağa taşımamalı .Adam da hemen işini görüp çekilme şeyine düşürmemeli . beden temizliğini önemsemeli . Ağız bakımına dikkat edilmeli nefesimize doruklarda baya bi ihtiyacımız oluyor . 🤣

Ben erkek olsam bende istemem bazıları haklı erkeklerın . çoğu kadın akşama kadar temızlık çocuk okula git gel yemek yap falan fistan akşam yatağa duş almadan tüm günün kokusu saçlarında boynunda giriyor diş fırcalamayı bilmeyen kadın duydum ben yatağa girmeden hayret ediyorum bi kadın nası duş almadan diş fırcalamadan yatağa girer hele bide sigara ıcen hanımlar anooovv 🤮 evden çıkmadım die gecelıkle dolananlar o gecelıkle yatağa girenler yahu ben kızartma yaptığım gün saçlarım bile kokudan kendımı rahatsız ediyor mesela . bakıyorum kadınların bacaklar kollar kıl tüy 🤢 günün kötü kokularını yatağa taşımamalı .Adam da hemen işini görüp çekilme şeyine düşürmemeli . beden temizliğini önemsemeli . Ağız bakımına dikkat edilmeli nefesimize doruklarda baya bi ihtiyacımız oluyor . 🤣
Sekste bencilliğe yer yok. Bütün ev işini , çocuk bakımı vb. tüm yükleri kadının üzerine bırakıp kendine hiç bakım yapmayan Gaffur donuyla gezen, balkonlu, ağız ve diş bakımına, bedeninin temizliğine dikkat etmeyen erkek de tiksindiricidir gözümde. Kadın da aynı şekilde. Ağız bakımı çok önemli kesinlikle. Sigara kokusundan nefret ederim.

Sekste bencilliğe yer yok. Bütün ev işi , çocuk bakımı tüm işleri, yükleri kadının üzerine bırakıp kendine hiç bakım yapmayan Gaffur sonuyla gezen, balkonlu, ağız ve diş bakımına, bedeninin temizliğine dikkat etmeyen erkek de tiksindiricidir gözümde. Kadın da aynı şekilde. Ağız bakımı çok önemli kesinlikle. Sigara kokusundan nefret ederim.
Şikayetler kocam bakımsız değil ki isteksiz 🤣
Hıc gördün mü koca göbeğine bakmıyor dişini fırcalamıyor duş almıyor ilişkimiz yok yazan 🤣 iş paylaşımı konusu bambaşka bi konu şimdi onu buraya katmıyaaahh🤣

Şikayetler kocam bakımsız değil ki isteksiz 🤣
Hıc gördün mü koca göbeğine bakmıyor dişini fırcalamıyor duş almıyor ilişkimiz yok yazan 🤣 iş paylaşımı konusu bambaşka bi konu şimdi onu buraya katmıyaaahh🤣
Evet sitede bu tarz konular görmüştüm eşim, sevgilim dişini fırçalamıyor, çok ter kokuyor rahatsız oluyorum ona nasıl söylesem kırmadan gibi. Ama son zamanlarda gördüğüm konular isteksiz koca konusu evettt. Ev işi , sorumlulukların paylaşımı konusuna girersek zabanğhha kadar çıkamayız burdan

Evet sitede bu tarz konular görmüştüm eşim, sevgilim dişini fırçalamıyor, çok ter kokuyor rahatsız oluyorum ona nasıl söylesem kırmadan gibi. Ama son zamanlarda gördüğüm konular isteksiz koca konusu evettt. Ev işi , sorumlulukların paylaşımı konusuna girersek zabanğhha kadar çıkamayız burdan
aman ne kadar da kırılganlar çoğaldı.. bide kendılerıne saygısı olmayan adamları kırmamak ıcın gosterdıklerı çabaya ayrıca ayar oluyorum . 🤣🤣kaçtım bu konudan görüşürüz başka topiklerde 🌺😘

Hep erkekten beklemek olmaz , kadınlar da istediğini belli etsin , bir adım atsın ya 🔥🔥🔥 anladım sansürlenmiş cümleyi sjsjdkdd sizinle birkaç gündür cinsellik konusunda karşılaşıyoruz. Yanıklık ve libido konusunda hemfikir olmaktan mütevellit sanırım 😂😂🤭🤭🔥🔥🔥
haklısınız, ben eşime söylerim istekliysem üstüne atlarım, oda bana aynı şekilde açıktır. yanıyosam yakarım adamı derim valla yakarsın der, kendi zevkime göre yönlendiririm, onunda zevk aldığ şeyleri yaparım, geçen ayağımdan tahrik olduğunu yazmıştım, öp lan ayağımı dedim gülerek, beklemiyodu, yüzüme baktı ne diyo lan bu der gibi, öptürdüm, gülerek cilveleştik, yatak odası çok farklı bir alan, bizim özelimiz, orada normal hayatın dışına çıkıyoz resmen.

haklısınız, ben eşime söylerim istekliysem üstüne atlarım, oda bana aynı şekilde açıktır. yanıyosam yakarım adamı derim valla yakarsın der, kendi zevkime göre yönlendiririm, onunda zevk aldığ şeyleri yaparım, geçen ayağımdan tahrik olduğunu yazmıştım, öp lan ayağımı dedim gülerek, beklemiyodu, yüzüme baktı ne diyo lan bu der gibi, öptürdüm, gülerek cilveleştik, yatak odası çok farklı bir alan, bizim özelimiz, orada normal hayatın dışına çıkıyoz resmen.
Herkesin farklı fantezileri olabilir. Ama ben mesela lanlı lunlu falan konuşamam müstakbel kocamla. İlişkide değişiklik yapmak iyidir. Mutluluklar dilerim. 😂

Back