• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte cinsel sıklık nasıl olmalı?

2-3 askari diyenleride anlamıyorum yaa, tamam bazen öyle dönemler oluyor ama bu rutine bağlanamazki, 2 tarafında memnun oldu*ğu sıklık iyidir, biz ortalama 3, 4 olsa eşim reddetmez ama 4 rutini beni sıkar, 3 ten aşağı düşmüyoruz genelde, bazen 2 ye düşüp bazen 5'ede çıktığı oluyor ama nadir durumlar.

Arkadaşlar ben 1.5 senedir evliyim eşimde bu konuda düşüş olduğunu düşünüyorum 2-3 haftada 1 kez birliktelik yaşıyoruz bazen bu benim zorlamamla oluyor sizce bu durum normal mi? Evlilikte ne sıklıkta olmalı cinsellik?
Belki esiniz stresli bir donemden geciyordur. Is stresi vs gibi konular libidoyu dusurebiliyor. Kendimden yani kadin tarafindan bakiyorum bende oyle oluyor sahsen. Gundem baska seyler olunca akla ilk gelen seks olmuyor cogu zaman. Bence oturup bunu guzelce konusabilmelisiniz ki cozumsuz kalip daha kotulemesin siz de uzulmeyin

Arkadaşlar ben 1.5 senedir evliyim eşimde bu konuda düşüş olduğunu düşünüyorum 2-3 haftada 1 kez birliktelik yaşıyoruz bazen bu benim zorlamamla oluyor sizce bu durum normal mi? Evlilikte ne sıklıkta olmalı cinsellik?
Sıklık bana az geldi kimisi yeni evliyken her gün ister kimisi haftada 2-3 kere. Ben her gün ya da 2 günde 1 yaşamak isterim. Sonrası da ruh haline göre değişebilir.

Sayısı olmaz şartlı kurallı hesapda olmaz bu işler diyecektim evliliği yasamissin söylemeye gerek kalmadı ,😀
Tabiki sayı, sıklık önemli değil, önemli olan tutkuyla sevişip haz alabilmek. Sırf yapmak için yapmak olmaz yani görev gibi. Spontane olur böyle şeyler

Bunun belli bir rutini bir sıklığı yok, birbirimizi istediğimiz an oluyor. Genç insanlarsınız, evliliğiniz eskimemiş, uzun ön sevişmeli doyurucu şekilde haftada en az iki gün seks olmalı. Bizim şipşak sekslerimiz de var, mekân zaman fark etmeksizin.

Tabiki sayı, sıklık önemli değil, önemli olan tutkuyla sevişip haz alabilmek. Sırf yapmak için yapmak olmaz yani görev gibi. Spontane olur böyle şeyler
Konulara bakıyorum da bazıları cidden görev için yapıyor demekki ki hafta falan gecıyor üstünden . İlişkiyi erkekten bekleyenleri zaten hiç anlamış değilim onlarda görev usulu karılık yapıyor gibi o istedi ben verdim 🤣

Yohhhh amahhhhnnnöööğğğğmmm 🤣🤣🤣 ahaha banlanma korkusu siz düzeltilmiş okuyun orayı 🤣

Son düzenleme:
Konulara bakıyorum da bazıları cidden görev için yapıyor demekki ki hafta falan gecıyor üstünden . İlişkiyi erkekten bekleyenleri zaten hiç anlamış değilim onlarda görev usulu karılık yapıyor gibi o istedi ben verdim 🤣

Yohhhh amahhhhnnnöööğğğğmmm 🤣🤣🤣 ahaha bantlanma korkusu siz düzeltilmiş okuyun orayı 🤣
Hep erkekten beklemek olmaz , kadınlar da istediğini belli etsin , bir adım atsın ya 🔥🔥🔥 anladım sansürlenmiş cümleyi sjsjdkdd sizinle birkaç gündür cinsellik konusunda karşılaşıyoruz. Yanıklık ve libido konusunda hemfikir olmaktan mütevellit sanırım 😂😂🤭🤭🔥🔥🔥

Hep erkekten beklemek olmaz , kadınlar da istediğini belli etsin , bir adım atsın ya 🔥🔥🔥 anladım sansürlenmiş cümleyi sjsjdkdd sizinle birkaç gündür cinsellik konusunda karşılaşıyoruz. Yanıklık ve libido konusunda hemfikir olmaktan mütevellit sanırım 😂😂🤭🤭🔥🔥🔥
Yani şimdi adamlara da bi sormak lazım hanımının performansını
🙈🙈

evli değilim ama düzenli iliskim var. 2-3 haftada bir dediginiz cok az ya hele ki böyle yeni evliyseniz.
araya coluk çocuk girer - hamilelik- düşük riski - lohusalik - evde analar danalar olmasi- uykusuz geceler- bebek yorgunlugu falan.
hani iliskinizin bu evresinde olsaniz 2-3 haftada bire şükür diyebilirdim, "zamanla hersey rayina oturur, denge bulunur. ömrü hayatinizda belki bir kere yasanacak bir dönem, olur böyle" falan. denecek cok laf var ama sizde ortada bebek de yok. Cemoos Cemoos 'un iletisi gibi firin kızgın kürek düzgün yani, evde basbasasiniz. bu ne libidosuzluktur

Yani şimdi adamlara da bi sormak lazım hanımının performansını
🙈🙈
Aslında eşler hiç çekinmeden birbirlerine cinsellikte neyden nasıl zevk aldıklarını anlatsalar, psikolojik sorunlar, stres vb. olmasa çok daha sağlıklı ve keyifli bir cinsel hayat olabilir. Ama insanız sonuçta, bir gün farklı öbür gün farklı ruh halinde olabiliriz. Hatta aynı gün içinde ruh hali değişebilir.

Buna benzer birşey söyleyeyim
Erkeklere bakarsan hepsi cinsellikde zirvede ama burdaki konulara bakarsak içler acısı erkeklerin cogu
bence erkeğin cinsel performansini degerlendirme koşullarından biri de kadinin adama olan bakis açisi. kadin adama aşıksa, hayransa - psikolojik olarak andaysa daha kolay orgazm oluyor ve ister istemez bunu adamin marifetine yoruyor.
benim bir sevgilim vardi, görünüşü yunan heykeli gibiydi. yatakta da masallahi vardi. adamı biraktim ama adam standartlarimi yükseltmişti yani.
sonra aradan yillar gecti, biz bi bahaneyle konusmaya basladik, bulustuk ettik falan.
eneee benim yunan heykeli eski hisler gidince konya nasrettin hoca heykeline dönmüş. öyle de "hey yavrum hey"lik övecek bir durum yokmus :)

Back