- 5 Aralık 2024
- 239
- 161
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tonton Bucur
-
Belki esiniz stresli bir donemden geciyordur. Is stresi vs gibi konular libidoyu dusurebiliyor. Kendimden yani kadin tarafindan bakiyorum bende oyle oluyor sahsen. Gundem baska seyler olunca akla ilk gelen seks olmuyor cogu zaman. Bence oturup bunu guzelce konusabilmelisiniz ki cozumsuz kalip daha kotulemesin siz de uzulmeyinArkadaşlar ben 1.5 senedir evliyim eşimde bu konuda düşüş olduğunu düşünüyorum 2-3 haftada 1 kez birliktelik yaşıyoruz bazen bu benim zorlamamla oluyor sizce bu durum normal mi? Evlilikte ne sıklıkta olmalı cinsellik?
Sabah uyaninca da ayrı bir güzel olurgünde bir defa tok karnına
Sıklık bana az geldi kimisi yeni evliyken her gün ister kimisi haftada 2-3 kere. Ben her gün ya da 2 günde 1 yaşamak isterim. Sonrası da ruh haline göre değişebilir.Arkadaşlar ben 1.5 senedir evliyim eşimde bu konuda düşüş olduğunu düşünüyorum 2-3 haftada 1 kez birliktelik yaşıyoruz bazen bu benim zorlamamla oluyor sizce bu durum normal mi? Evlilikte ne sıklıkta olmalı cinsellik?
BekarmisinSıklık bana az geldi kimisi yeni evliyken her gün ister kimisi haftada 2-3 kere. Ben her gün ya da 2 günde 1 yaşamak isterim. Sonrası da ruh haline göre değişebilir.
Sayısı olmaz şartlı kurallı hesapda olmaz bu işler diyecektim evliliği yasamissin söylemeye gerek kalmadı ,Boşandım 6 yıl önce. Çok istekliyim
Tabiki sayı, sıklık önemli değil, önemli olan tutkuyla sevişip haz alabilmek. Sırf yapmak için yapmak olmaz yani görev gibi. Spontane olur böyle şeylerSayısı olmaz şartlı kurallı hesapda olmaz bu işler diyecektim evliliği yasamissin söylemeye gerek kalmadı ,
Aynen öyleTabiki sayı, sıklık önemli değil, önemli olan tutkuyla sevişip haz alabilmek. Sırf yapmak için yapmak olmaz yani görev gibi. Spontane olur böyle şeyler
Konulara bakıyorum da bazıları cidden görev için yapıyor demekki ki hafta falan gecıyor üstünden . İlişkiyi erkekten bekleyenleri zaten hiç anlamış değilim onlarda görev usulu karılık yapıyor gibi o istedi ben verdimTabiki sayı, sıklık önemli değil, önemli olan tutkuyla sevişip haz alabilmek. Sırf yapmak için yapmak olmaz yani görev gibi. Spontane olur böyle şeyler
Hep erkekten beklemek olmaz , kadınlar da istediğini belli etsin , bir adım atsın yaKonulara bakıyorum da bazıları cidden görev için yapıyor demekki ki hafta falan gecıyor üstünden . İlişkiyi erkekten bekleyenleri zaten hiç anlamış değilim onlarda görev usulu karılık yapıyor gibi o istedi ben verdim
Yohhhh amahhhhnnnöööğğğğmmmahaha bantlanma korkusu siz düzeltilmiş okuyun orayı
Yani şimdi adamlara da bi sormak lazım hanımının performansınıHep erkekten beklemek olmaz , kadınlar da istediğini belli etsin , bir adım atsın yaanladım sansürlenmiş cümleyi sjsjdkdd sizinle birkaç gündür cinsellik konusunda karşılaşıyoruz. Yanıklık ve libido konusunda hemfikir olmaktan mütevellit sanırım
Buna benzer birşey söyleyeyimYani şimdi adamlara da bi sormak lazım hanımının performansını
Aslında eşler hiç çekinmeden birbirlerine cinsellikte neyden nasıl zevk aldıklarını anlatsalar, psikolojik sorunlar, stres vb. olmasa çok daha sağlıklı ve keyifli bir cinsel hayat olabilir. Ama insanız sonuçta, bir gün farklı öbür gün farklı ruh halinde olabiliriz. Hatta aynı gün içinde ruh hali değişebilir.Yani şimdi adamlara da bi sormak lazım hanımının performansını
Bu sitede o kadar cinsel isteksiz koca konusu okudum ki, şaşırıyorum yani. İlişkilerin dinamiği çok önemli.Yani şimdi adamlara da bi sormak lazım hanımının performansını
bence erkeğin cinsel performansini degerlendirme koşullarından biri de kadinin adama olan bakis açisi. kadin adama aşıksa, hayransa - psikolojik olarak andaysa daha kolay orgazm oluyor ve ister istemez bunu adamin marifetine yoruyor.Buna benzer birşey söyleyeyim
Erkeklere bakarsan hepsi cinsellikde zirvede ama burdaki konulara bakarsak içler acısı erkeklerin cogu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?