Evlilikte bu önemlimi?

Bu konuda kesinlikle eleştirecek bir taraf göremiyorum.
Düşüncelerinde, sorgulamakta elbette haklısın.
Kafanı karıştırmış ki bizimle paylaşıyorsun.

Bir de şu açıdan düşün bir çok bayanın kocasının gücü kuvveti yerinde olmasına rağmen iktidarsız.
İsteksiz,beraber olmuyorlar..

Belki de sana yetecek sonucta bilmiyorsun,beraber olmadın. Belki de hiç ummadığın kadar mükemmel renkli bir cinsel hayatınız olacak, Boyuna değil eşinin marifetine kalmış bu durum

Konu açıp uzvunu incelemesi değil,mideniz bulanıyorsa bakmayın,okumayın
Kişinin cinsel hayatı kendisini ilgilendirir,değer yargılarınızı lütfen kendinize saklayın. İyi akşamlar.

Evlilikte BU önemli.

Ne yaşadınız siz ilişki yaşadınız mı tam olarak ? Yoksa ereksiyon sorunu yüzünden ilişki mi yaşayamadınız

Evlilikte cinsellik elbette önemli ancak su zamanda sevgi güven anlayış saygı .... bunlarda çok zor bulunan seyler

Düşün ki aranızda böyle birşey geçmedi ve evlendiniz ee sonra ???

bence sen arkadaşının tavrından cok etkilenmişsin vede sadece sorun anlattııgın değil

ilk aşkımı sevdiğim kadar sevmiyorsun nişanlını bu bence cinsellikten cok daha önemli bir sorun

cinsellik konusuna geri döneceksek eğer eğer aranızda yeterince sevgi saygı anlayış güven var ise birlikte aşamayacagınız engel olmaz.

Bunlar benim tamamen kendi düşüncelerim herkesin düşüncesine saygım var.

Umarım en doğru kararı alırsın

Son düzenleme:

cok enteresan, hem mideniz bulaniyor, hem de gelip gelip okuyorsunuz :)

Konu açıp uzvunu incelemesi değil,mideniz bulanıyorsa bakmayın,okumayın
Kişinin cinsel hayatı kendisini ilgilendirir,değer yargılarınızı lütfen kendinize saklayın. İyi akşamlar.

Konunun başlığı evlilikte bu önemli mi?. Nişanlımın c..kü ve yaşadığım hayal kırıkligi değil. Doğal olarak karsima ne çıkacağını nereden bilebilirim değil mi? Değer yargılarima gelince.. Ben işin dini.boyutuna girmedim yani yasak delecek bi durumum yok ahlak başka bir olgu. Herkeste olmasini istediğimiz. Siz nasıl özgürce fikir belirtiyorsaniz ben de hayret belirttim. Sataşmayınız işinize bakınız. Selametle

'Ereksiyon sorunu' dediğiniz nasıl bir şey neyse ben googledan bakarım ona

Önemlidir ya önemli olmaz olur mu
Ama nasıl ayrılırsın vicdan azabı çeker misin sonuç ne olur inan yorum getiremiyorum :26:

canım trajikomik olmuşş kızma kiloluysa eğer ondanda öyle görülebilir belki. bir de bence nişanlınca sorun yok ki adam sana rahatça göstermiş rahat davranmış. sıkıntısı olsa geri dururdu. hem bence işlevi önemli ya boyut çok da öenmli değildir sanırım. bence bi doktorada danışabilirisn daha sağlam kaynektan bilgi edinmiş olursun. salak bi espiri yapacam affına sğınarak ufak tefek şeylere takılma mutsuz olma

Sözleriniz ahlaki mi peki? Yaşayan kişilere ahlaksız olarak bakacaksanız eğer sosyal medyaya giripte bu tür ''olgulara'' şahit olmayın. Mideniz bulanmasın daha fazla.
Kaba konuşmanızı ise bir bayana yakıştıramadım. Dediğiniz gibi ahlak cok önemli..

hanımefendi lütfen laf atmaya.devam etmeyin. Siz nasıl benim ahlaksizca bulduğum bu olayı normal görüp fikir beyanında bulunmakta özgürseniz ben de hayret belirtmekte yakışık alır bir durum olmadığını dile getirmekte özgürüm
Ben sizin özgürlügünüzu elinizden aldım mi? İronik.bir şekilde hayretimi dile getirdim o kadar. Uzatmanın luzumu yok

Sizinle saygı çerçevesinde konusuyorum, bu saldırganlığı anlayamadım.
Haklısınız uzatmanın anlamı yok
Kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş,saygılar.

şimdi ne desem bilemedim
ama cevap yazan bi bayan eşimin şu kadar cm falan diye detaya girmiş.. onu çok yadırgadım
eşinizin en özelini burda paylaşmanız hiç hoş olmamış diyorum

konu sahibine gelince.. evlilikte cinsellik, aşk kadar sevgi, saygı, fedakarlık, güven, vs. kadar önemli bişey öncelikle
bi arkadaş da kadının göğüsü küçükse gibi bi örnek vermiş.. Allah aşkına aynı şey mi.. kadının göğsü küçük olsa ne olacak sonuçta adam tatmin olabilcek değil mi
burda kadının tatmin olamama ihtimali söz konusu
ama bu da ihtimal tabi.. ilişki yaşamadınız sanırım.. belki düşündüğünüz gibi de olmaz yaşayınca

cidden ne desem bilemedim valla

Canım sımdı söyle bir şey denemek ıstıyorum. Sız nısanlınla cinselliği ne boyutta yaşadınız ? Tam birliktelik oldumu? Tatmin oldunmu ? Onemlı olan boyutu degıl ıslevı canım. Yanı nısanlının cok kuçuk olabilir ama senın vajınan buyuk boyutu alamayacak kadar dardır. Karşılıklı tatmınkarlık soz konusuysa bence boyutuna okadar takılma. Ve cevrenden kimseye bahsetme arkadaşına demişsin o dalga geçmiş cunku. Cok kaba tabir var bamya çü...lü dıye bayanların dalgası var. Oyle dalga geçerler sonra.

Uzun yılların verdiği evlilik tecrübeme dayanarak nişanlınızın bilinçli olarak sizinle böyle bir yakınlaşma yaşadığını düşünüyorum ,ileride evlilikte bu sizin için bir sorun olacak sa eğer ,nişanlınızın söyleyeceği ilk şey benimle bilerek evlendin olacaktır ,önceliklerinizi iyi düşünün ,doğru kararlar vermeniz dileğiyle...

benden sana tavsiye ... siz nisanlisiniz. ona soyle ki doktorlardan test isteyelim ki biz birbirimize uyumlumuyuz. onu ikna ederken git doktorla onceden konus randevu al anlat durumu. gittikten sonra zaten doktor bakar ve anlar sana olumlu ve ya olumsuz oldugunu soyler:18:

şunu anlayamadım hem sertleşme olmadı diyorsunuz hem ereksiyon olmuş hali çok küçük diyorsunuz. e adam ereksiyon olmamış ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…