- 18 Aralık 2009
- 5.935
- 5.875
Vay be ne kadar medeni(!) insanlar olmusuz. Bir kadın nişanlısının cinsel uzvunu çok rahatça açıp inceleyebiliyor diğerleri de bu çok normal(!) duruma değerli fikirleri ile katkıda bulunuyor. Mide hassas bi organ.. Bulaniyor.
Vay be ne kadar medeni(!) insanlar olmusuz. Bir kadın nişanlısının cinsel uzvunu çok rahatça açıp inceleyebiliyor diğerleri de bu çok normal(!) duruma değerli fikirleri ile katkıda bulunuyor. Mide hassas bi organ.. Bulaniyor.
Konu açıp uzvunu incelemesi değil,mideniz bulanıyorsa bakmayın,okumayın
Kişinin cinsel hayatı kendisini ilgilendirir,değer yargılarınızı lütfen kendinize saklayın. İyi akşamlar.
cok enteresan, hem mideniz bulaniyor, hem de gelip gelip okuyorsunuz :)
Konunun başlığı evlilikte bu önemli mi?. Nişanlımın c..kü ve yaşadığım hayal kırıkligi değil. Doğal olarak karsima ne çıkacağını nereden bilebilirim değil mi? Değer yargılarima gelince.. Ben işin dini.boyutuna girmedim yani yasak delecek bi durumum yok ahlak başka bir olgu. Herkeste olmasini istediğimiz. Siz nasıl özgürce fikir belirtiyorsaniz ben de hayret belirttim. Sataşmayınız işinize bakınız. Selametle
Sözleriniz ahlaki mi peki? Yaşayan kişilere ahlaksız olarak bakacaksanız eğer sosyal medyaya giripte bu tür ''olgulara'' şahit olmayın. Mideniz bulanmasın daha fazla.
Kaba konuşmanızı ise bir bayana yakıştıramadım. Dediğiniz gibi ahlak cok önemli..
hanımefendi lütfen laf atmaya.devam etmeyin. Siz nasıl benim ahlaksizca bulduğum bu olayı normal görüp fikir beyanında bulunmakta özgürseniz ben de hayret belirtmekte yakışık alır bir durum olmadığını dile getirmekte özgürüm
Ben sizin özgürlügünüzu elinizden aldım mi? İronik.bir şekilde hayretimi dile getirdim o kadar. Uzatmanın luzumu yok
Kızlar merhaba..foruma yeni üye oldum .yardımınıza ihtiyacım var..özellikle evli olan bayanlardan akıl istiyorum ..Bir buçuk yıl önce Ankara dan biriyle tanıştım.ben mersınde yaşıyorum..3 ay öncede nişanlandık..kendisi çok duzgun efendı,acayip olgun ,temiz, ailesi düzgün işinde gücünde biri...bana innaılmaz değer veriyor bir dediğimi ikiletmiyor...çok saygılı ..Şu zamana kdr elimi tutmaktan işte ufak tefek öpüşmelerden başka bir şey yaşamamıştık....taa ki geçen haftaya kdr..Hastalığım dolayısıyla Ankara ya gittim...yalnız kaldığımız bir zaman biraz yakınlaştık..Nasıl anlatacam bilmiyorum inanın çok utanıyorum ama nişanlımın penisi aşırı ufak..5 yaşındaki bir erkek çocuğu gbi afedersınız ama sönük hali zaten hiç yok desem yeridir...ben çok şaşırdım tabı belli etmedım..durumu çok samimi olduğum evli bir bayan arkadaşıma anlattım..çok dalga geçti benımle hevesımı kırdı...salakmısın sen dedi hayatta mutlu olamazsn yatakta,evliliğin en önemli yanı cinsellik ,asla tatmın etmez senı dedi ..ereksıyon sorunu bile yaşar dedı..(ve bu kısmı doğruydu)..yol yakınken dön diyor evlilikle ılgılı butun heveslerımı kırdı..kendısını kaybetmekte istemiorum , tam evlenılecek kdr duzgun biri .sevıyorum kendısını ama ılk aşkım kdr deıl.... aılesıde çok ıyıler ustelık ben nışanı atsam ne bahane bulucam ve böyle bır konu ıçn nışan atmak ıçmden gelmıor ama gelecekte ne olur onuda bılmıorum..onu terk edıp vıcdan azabıda çekemem...lütfen bana biraz akıl verin biliyorum olumlu olumsuz yorumlar yapacaksanız ama mühim deil herkese sevgiler