Evlilikte bu önemlimi?

edaozen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
10
3
34
Kızlar merhaba..foruma yeni üye oldum .yardımınıza ihtiyacım var..özellikle evli olan bayanlardan akıl istiyorum ..Bir buçuk yıl önce Ankara dan biriyle tanıştım.ben mersınde yaşıyorum..3 ay öncede nişanlandık..kendisi çok duzgun efendı,acayip olgun ,temiz, ailesi düzgün işinde gücünde biri...bana innaılmaz değer veriyor bir dediğimi ikiletmiyor...çok saygılı ..Şu zamana kdr elimi tutmaktan işte ufak tefek öpüşmelerden başka bir şey yaşamamıştık....taa ki geçen haftaya kdr..Hastalığım dolayısıyla Ankara ya gittim...yalnız kaldığımız bir zaman biraz yakınlaştık..Nasıl anlatacam bilmiyorum inanın çok utanıyorum ama nişanlımın penisi aşırı ufak..5 yaşındaki bir erkek çocuğu gbi afedersınız ama sönük hali zaten hiç yok desem yeridir...ben çok şaşırdım tabı belli etmedım..durumu çok samimi olduğum evli bir bayan arkadaşıma anlattım..çok dalga geçti benımle hevesımı kırdı...salakmısın sen dedi hayatta mutlu olamazsn yatakta,evliliğin en önemli yanı cinsellik ,asla tatmın etmez senı dedi ..ereksıyon sorunu bile yaşar dedı..(ve bu kısmı doğruydu)..yol yakınken dön diyor evlilikle ılgılı butun heveslerımı kırdı..kendısını kaybetmekte istemiorum , tam evlenılecek kdr duzgun biri .sevıyorum kendısını ama ılk aşkım kdr deıl .... aılesıde çok ıyıler ustelık ben nışanı atsam ne bahane bulucam ve böyle bır konu ıçn nışan atmak ıçmden gelmıor ama gelecekte ne olur onuda bılmıorum..onu terk edıp vıcdan azabıda çekemem...lütfen bana biraz akıl verin biliyorum olumlu olumsuz yorumlar yapacaksanız ama mühim deil herkese sevgiler

Bence çok önemli ama sırf sorun buysa terk etmek gerekmez başka sorunlarda çıkarsa o zmn düşünürsün. Ayyy ben napardım böyle bişey olsa acaba çok merak ettim. Nişanlımı penisi küçük diye terk etmezdim ya ama morelim bozulurdu tabi :)

Okuduklarıma inanamıyorum..
Güzelimm senin bu konuyu danıştığın arkadaşın warya
demek ki çok görmüş geçirmiş ki sana kalkmış böyle konuşuyor..
Şimdi sen hayatında hiç cinsellik yaşamamışsın, belki mutlu olucaksın bu adamla
tatmin edicek seni nerden bileceksin..
Bazı adamlar vardır, şeyi kocamandır tövbe yarabbim ama karısını partnerini memnun edemez..
Ama bazılarıda minyondur küçüktür fakat, karşısındakini memnun etmesini bilir...
Ya yazarken bile utandım he
Ama böyle yani, madem iyi biri senin için dewam et..
Hiç kalkmıyor değil ki adam sağlıklı biri..
Bana saçma geldii düşüncenn kusura bakmaa !!!

Cinsellik evlilikte çok çok önemli, hiç kimse kalkıp burada "aman canım yok önemli değil "demesin. Ayrıca erkekler yatakta erkekliklerini kanıtlayamadıkları zaman, bunun acısını farklı çıkartabiliyorlar. Kadına şiddet gibi, aşırı kıskançlık gibi, sizi mutlu görse içine kuşku düşecek gibi. Eşini yatakta mutlu edemeyen erkek illa ki ileri de psikolojik sorunlar yaşamaya başlar ve acısını siz çekersiniz.

Nereden mi biliyorum, bizzat kuzenimden.Balayında bile hastanelik oldu. Kuzenim avukat eşi de doktor. Ama maalesef ereksiyon sorunu ve penisin aşırı küçüklüğü sebebiyle birleşme yaşayamamışlar. Sonra mı? dayak, kavga, kuzenim eve biraz güleryüzlü gelse "ne o ben mutlu edemiyorum kim mutlu etti seni " diye iftira ve hakaretler. Sonuç boşanma.

O yüzden yol yakınken dönün. Asıl sorun cinsellik değil, cinselliği tamamıyla yaşayamayan erkeğin bozulan psikolojisi.

seni kaç cn kurtarır canım :26:

çok saçma düşünüyorsun

üslubunuz hiç hoş dil sdseda tşk ederım aynen katılıyorum bu sorun yüzünden boşanan nice çift var dunyada...bende ztn terk edıcem demedım sadece evlı bayanlardan fıkır ıstedım ..bır sorunu paylaştım ..tabı herkes kendıne yakışanı düşünür :))))

çok teşekurler düşünceniz içn

Reactions: sub
küçük ama etkili olabilir
bence görünüşe aldanmayın evlendikten sonra bakın bakalım sorun olcak mı

kucuk var, kucuk var. ereksiyon halinde 5 yasindaki cocugunki gibi diyor arkadas. Kadini tatmin etmesi mumkun degil.

ulkemizde cinselligi onemsemeyen bir suru kadin var tabii, ama ben olsam yol yakinken ayrilirdim. Zaten cok da asik degilmissiniz, neden katlanasiniz ki?

demek ki adam iyi hani ne bileyim

kadınlar yazıyor gögüslerim küçük utanırm filan adam direk açtığına göre

o halinden memun kendinden emin..

Benim için cinsellik çok önemli,sonuçta evlendikten sonra kardeş kardeş uyumayacağız değil mi?
O bir erkek olarak nasıl cinsel anlamda mutlu olmak istiyorsa..
Bende bir kadın olarak kadınlığımı hissedip mutlu olmak isterim ki bu en doğal hakkım.
Bamya olmasının dışın da birde ereksiyon sorunu var sanırım değil mi.
Tıpta bu soruna çare var mı bilmiyorum.
Belki bu gibi durumlar için çözümler vardır,araştırmakta fayda var.

Son düzenleme:

evt arkadaşım nasıl dyım sıze adamdada 1.85 boy var bu kdr küçükte olunca bende şaşırdım .kafam çok karıştı..sanırım bıraz kılolu olmasından kaynaklanıor

Son düzenleme:
evt arkadaşım nasıl dyım sıze adamdada 1.85 boy var bu kdr küçükte olunca bende şaşırdım .kafam çok karıştı..sanırım bıraz kılolu olmasından kaynaklanıor

Ewett kilodan olabilirrr , zayıflat adamıı

sen çok ölçtün heralde:)))
bayan bir sorunu paylaşmış cnm..ülkemızde bu sebeple boşanan nice çiftler var senin haberın varmı

ÖLÇÜ verip bunu sorun yapan ben değilim
ölçmeden sevdim ben canım
8 senedirde evli barklı çocukluyum
ayrıca boşanma sebebi olarak görülmesi de hiçççç hoş değil
o halde erkeklerde eşinin ölçülerinden dolayı mahkemeye başvursunlar
bir erkek çıksa ve deseki karım çok şişmandı boşandım
aynı mı düşünceksin
yada sevgilimin gögüslerinden biri diğerinden daha büyük
terkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…