Bence ayril. Tamam cinsellik belki evlilikte hersey degil ama onemli. Hem de daha ilk baslarda ereksiyon sorunu yasiyorsa, mumkun degil duzelmez
seni kaç cn kurtarır canım :26:
çok saçma düşünüyorsun
çok saçma düşünüyorsun
çok saçma düşünüyorsun
Cinsellik evlilikte çok çok önemli, hiç kimse kalkıp burada "aman canım yok önemli değil "demesin. Ayrıca erkekler yatakta erkekliklerini kanıtlayamadıkları zaman, bunun acısını farklı çıkartabiliyorlar. Kadına şiddet gibi, aşırı kıskançlık gibi, sizi mutlu görse içine kuşku düşecek gibi. Eşini yatakta mutlu edemeyen erkek illa ki ileri de psikolojik sorunlar yaşamaya başlar ve acısını siz çekersiniz.
Nereden mi biliyorum, bizzat kuzenimden.Balayında bile hastanelik oldu. Kuzenim avukat eşi de doktor. Ama maalesef ereksiyon sorunu ve penisin aşırı küçüklüğü sebebiyle birleşme yaşayamamışlar. Sonra mı? dayak, kavga, kuzenim eve biraz güleryüzlü gelse "ne o ben mutlu edemiyorum kim mutlu etti seni " diye iftira ve hakaretler. Sonuç boşanma.
O yüzden yol yakınken dönün. Asıl sorun cinsellik değil, cinselliği tamamıyla yaşayamayan erkeğin bozulan psikolojisi.
küçük ama etkili olabilir
bence görünüşe aldanmayın evlendikten sonra bakın bakalım sorun olcak mı
kucuk var, kucuk var. ereksiyon halinde 5 yasindaki cocugunki gibi diyor arkadas. Kadini tatmin etmesi mumkun degil.
ulkemizde cinselligi onemsemeyen bir suru kadin var tabii, ama ben olsam yol yakinken ayrilirdim. Zaten cok da asik degilmissiniz, neden katlanasiniz ki?
demek ki adam iyi hani ne bileyim
kadınlar yazıyor gögüslerim küçük utanırm filan adam direk açtığına göre
o halinden memun kendinden emin..
evt arkadaşım nasıl dyım sıze adamdada 1.85 boy var bu kdr küçükte olunca bende şaşırdım .kafam çok karıştı..sanırım bıraz kılolu olmasından kaynaklanıor
sen çok ölçtün heralde:)))
bayan bir sorunu paylaşmış cnm..ülkemızde bu sebeple boşanan nice çiftler var senin haberın varmı