demek ki adam iyi hani ne bileyim
kadınlar yazıyor gögüslerim küçük utanırm filan adam direk açtığına göre
o halinden memun kendinden emin..
Kızlar merhaba..foruma yeni üye oldum .yardımınıza ihtiyacım var..özellikle evli olan bayanlardan akıl istiyorum ..Bir buçuk yıl önce Ankara dan biriyle tanıştım.ben mersınde yaşıyorum..3 ay öncede nişanlandık..kendisi çok duzgun efendı,acayip olgun ,temiz, ailesi düzgün işinde gücünde biri...bana innaılmaz değer veriyor bir dediğimi ikiletmiyor...çok saygılı ..Şu zamana kdr elimi tutmaktan işte ufak tefek öpüşmelerden başka bir şey yaşamamıştık....taa ki geçen haftaya kdr..Hastalığım dolayısıyla Ankara ya gittim...yalnız kaldığımız bir zaman biraz yakınlaştık..Nasıl anlatacam bilmiyorum inanın çok utanıyorum ama nişanlımın penisi aşırı ufak..5 yaşındaki bir erkek çocuğu gbi afedersınız ama sönük hali zaten hiç yok desem yeridir...ben çok şaşırdım tabı belli etmedım..durumu çok samimi olduğum evli bir bayan arkadaşıma anlattım..çok dalga geçti benımle hevesımı kırdı...salakmısın sen dedi hayatta mutlu olamazsn yatakta,evliliğin en önemli yanı cinsellik ,asla tatmın etmez senı dedi ..ereksıyon sorunu bile yaşar dedı..(ve bu kısmı doğruydu)..yol yakınken dön diyor evlilikle ılgılı butun heveslerımı kırdı..kendısını kaybetmekte istemiorum , tam evlenılecek kdr duzgun biri .sevıyorum kendısını ama ılk aşkım kdr deıl.... aılesıde çok ıyıler ustelık ben nışanı atsam ne bahane bulucam ve böyle bır konu ıçn nışan atmak ıçmden gelmıor ama gelecekte ne olur onuda bılmıorum..onu terk edıp vıcdan azabıda çekemem...lütfen bana biraz akıl verin biliyorum olumlu olumsuz yorumlar yapacaksanız ama mühim deil herkese sevgiler
bencede memnun gbı geldı bana :)
bencede memnun gbı geldı bana :)
ÖLÇÜ verip bunu sorun yapan ben değilim
ölçmeden sevdim ben canım
8 senedirde evli barklı çocukluyum
ayrıca boşanma sebebi olarak görülmesi de hiçççç hoş değil
o halde erkeklerde eşinin ölçülerinden dolayı mahkemeye başvursunlar
bir erkek çıksa ve deseki karım çok şişmandı boşandım
aynı mı düşünceksin
yada sevgilimin gögüslerinden biri diğerinden daha büyük
terkettim.
ÖLÇÜ verip bunu sorun yapan ben değilim
ölçmeden sevdim ben canım
8 senedirde evli barklı çocukluyum
ayrıca boşanma sebebi olarak görülmesi de hiçççç hoş değil
o halde erkeklerde eşinin ölçülerinden dolayı mahkemeye başvursunlar
bir erkek çıksa ve deseki karım çok şişmandı boşandım
aynı mı düşünceksin
yada sevgilimin gögüslerinden biri diğerinden daha büyük
terkettim.
hahaha :)))))
Ilahi guldurdunuz beni sabah sabah.
hahaha :)))))
Ilahi guldurdunuz beni sabah sabah.
senin evliliğin cinsel açıdan bitmiş cnm o yuzden boyut sorunu yapmanada gerek kalmamış demekki ..aradan 8 sene geçmş çoluk çocuga karışmışsın bellıkı artık hayat mucadelesı senın ıçn ön planda...ama herkesın evlılığınde cınsellık senın kdr bıtmmeış belkıde ne dersın??....düşünsene kocan ereksıyon olamıyor eee nasıl çocuk olacak ?..kadın nıye evlensın o halde kocasına hızmet ıçnmı lütfen yaaa yapmayın
Sabah değilll akşam oldu
Konu sahibii sewiyorsa bence dewam etsin..
yoksa ayrılsa ne dicekk bahanesi ne olucak yaniii :26:
Kesinlikle çok önemli bir konu. 5 cm gerçekten küçükmüş.
Ben de nişanlıyken eşimin penisi bana çok aşırı küçük görünmüştü.
İlk zamanlar çok sorunlar yaşadık. Erken boşalma vs. Benim açımdan sorun olmasının dışında bir de onun "eşimi tatmin edemiyorum" kompleksleri ve sinir harbiyle uğraştık. Bir süre sonra düzene girdi. Ama 5 cm gerçekten küçükmüş ve cinsellik evlilikte çok önemli.
Eşiminki küçük ama uzun süre kalabiliyor. küçük olarak nitelendirdiğim penis 10-12 cm . :18:
benim burda sabah daha. :)
5 cm nerden çıktı yaw beş yaşındaki çocuk gibi demedi mi konu sahibi:44:
trajikomik bi olay olmuş bu.
Küçük olması bi çok problemi peşinde getirir. En önemlisi sizin açınızdan tatmin olamamanızdır.
İlk başta sorun etmem dersiniz fakat bir süre sonra sorun haline gelir.
Bunun için estetik oluyorlar belki nişanlınızla konuşup estetik olmaya ikna edebilirsiniz.
senin evliliğin cinsel açıdan bitmiş cnm o yuzden boyut sorunu yapmanada gerek kalmamış demekki ..aradan 8 sene geçmş çoluk çocuga karışmışsın bellıkı artık hayat mucadelesı senın ıçn ön planda...ama herkesın evlılığınde cınsellık senın kdr bıtmmeış belkıde ne dersın??....düşünsene kocan ereksıyon olamıyor eee nasıl çocuk olacak ?..kadın nıye evlensın o halde kocasına hızmet ıçnmı lütfen yaaa yapmayın
Ama ASYA ereksiyon halindeyken bile 5 cm biraz kucuk geldi bana. Endise etmesi normal arkadasin diye dusunuyorum. Boyle seyler de onemli sonucta. Sen ben sansli cikmisiz takim taklavat yerinde, olmasa napardik bilmiyoruz ama dimi simdi ?
ben cinsellige asiri merakli deyilim, ama sonucta onemli de benim icin mesela.