Evlilikte bu önemlimi?

iyi ki gormussun nisanlinin seyini o zaman. Cinsellik onemli ama ne kadar onemli bir kadin icin emin deyilim valla. bilemiyom yani, seyi kucuk olsa nasil olur. ama 5 cm de kucukmus.

senin evliliğin cinsel açıdan bitmiş cnm o yuzden boyut sorunu yapmanada gerek kalmamış demekki ..aradan 8 sene geçmş çoluk çocuga karışmışsın bellıkı artık hayat mucadelesı senın ıçn ön planda...ama herkesın evlılığınde cınsellık senın kdr bıtmmeış belkıde ne dersın??....düşünsene kocan ereksıyon olamıyor eee nasıl çocuk olacak ?..kadın nıye evlensın o halde kocasına hızmet ıçnmı lütfen yaaa yapmayın

Ama ASYA ereksiyon halindeyken bile 5 cm biraz kucuk geldi bana. Endise etmesi normal arkadasin diye dusunuyorum. Boyle seyler de onemli sonucta. Sen ben sansli cikmisiz takim taklavat yerinde, olmasa napardik bilmiyoruz ama dimi simdi ?

ben cinsellige asiri merakli deyilim, ama sonucta onemli de benim icin mesela.

OYle deme. Ben de sekiz senelik evliyim, cinsellik hatta daha guzel ve onemli :)

Emin ol.

5 cm nerden çıktı yaw beş yaşındaki çocuk gibi demedi mi konu sahibi:44:

Kesinlikle çok önemli bir konu. 5 cm gerçekten küçükmüş.
Ben de nişanlıyken eşimin penisi bana çok aşırı küçük görünmüştü.
İlk zamanlar çok sorunlar yaşadık. Erken boşalma vs. Benim açımdan sorun olmasının dışında bir de onun "eşimi tatmin edemiyorum" kompleksleri ve sinir harbiyle uğraştık. Bir süre sonra düzene girdi. Ama 5 cm gerçekten küçükmüş ve cinsellik evlilikte çok önemli.
Eşiminki küçük ama uzun süre kalabiliyor. küçük olarak nitelendirdiğim penis 10-12 cm . :18:

Bir erkek karısının kg larından şikayetçiyse spor ve diyetlerle çözüm bulunur.
Göğüslerinden şikayetçiyse artık silikon denen birşey var yada büyüklükten yana ise şikayet küçüklttürme yapılabiliyor.
Burnundan şikayetçiyse burun esteti denen birşey var.
Çözüm saymakla bitmez.

daha ne istiyon yahu :) Adam oldurur seni 15 20 cm olsa.

erken bosalma problemi seni tatmin edemem, hep tecrubesizlikten kaynaklaniyo, kucuklugunden deyil.

Son düzenleme:
birde şu yönden düşün senin göğüslerin hiç olmasa nişanlın ya göğüsleri hiç yokmuş nasıl ayrılıcam nişanlımdan diye arkadaşına danışsa arkadaşıda oğlum göğüssüz kadın mı olur hiç bir şeyden zevk almazsın dese ne düşünürsün... bence allah vergisi bir şey nişanlının elinden ne gelir bu adam hiç mi evlenemicek....

trajikomik bi olay olmuş bu.
Küçük olması bi çok problemi peşinde getirir. En önemlisi sizin açınızdan tatmin olamamanızdır.
İlk başta sorun etmem dersiniz fakat bir süre sonra sorun haline gelir.
Bunun için estetik oluyorlar belki nişanlınızla konuşup estetik olmaya ikna edebilirsiniz.

Heleki türk erkeğine git estetik ol büyüt denilir mi sizcee

KIZLARRR öncelikle bu adam evlilik için adım atıyorsa demekki bir problemi yok yani birleşme yaşayabiliyor. aksi olsa nişandan önce zaten bunu söylemek zorunda kalırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…