Evlilikte bu önemlimi?

Ne arkadaşlar var ya yoruma bak :) Ben öyle düşünmüyorum bu zamanda saygılı kadına değer veren bir eş bulmak çok zor benim için saygı sevgidende önce geliyor çünkü zaten saygının olmadığı yerde sevgi de bitiyor maalesef. Bu konu çok büyük bi mesele değil bence elbette cinsellikte önemli ama evliliği bitirecek seviye de değil bana göre. Ama senin için çok önemliyse ona bir şey diyemem

Nişanlıyken böylesi bir üstünkörü yakınlaşma ile kendine ön yargı oluşturma. Bari ereksiyon halini görseydin diyicem de neyse. 5 cm'lik penisin 10 cm'lik ereksiyonu olur, cinselliğinize de olumsuz bir etkisi olmaz. Nişanlını beğendiğini yazıyorsun, severek huzur içerisinde yaşayacağın bir evlilik bence daha önemlidir. Arkadaşınla nişanlının penis boyunu paylaşmışsın ama onun tecrübesini paylaşmamışsın :) :) :) Çok samimi, güvendiğin arkadaşlarınla bile yatak sırlarını konuşacaksan iki kere düşün, bir kere paylaş çünkü kocanı gördüklerinde akıllarına gelebilir.

Sekiz sene sonra gelen muhteşem tavsiye. Konu sahibi sekiz senedir böyle bir tavsiye bekliyordu evlilik kararı vermek için. Çok rahatlamıştır eminim.

Yıllar önce ESELA1 arkadaş da yazmış, adam pipisini biliçli olarak göstermiş ki anlasın da ileride sorun çıkmasın. Konu sahibi arkadaş edaözen en son 2014'te görülmüş. Evlendiyse bence idare ediyordur çünkü sevdiği birisiydi. Allah mesut etsin. Kocasının pipi boyu 5 cm olsa da zaten Türk erkeklerinin standardı 7-8 cm. N'olursunuz, nerden biliyorsun diye sormayın. :)

onlara sorsan 20 den aşağı demezler ama D

Nişanlıyken böylesi bir üstünkörü yakınlaşma ile kendine ön yargı oluşturma. Bari ereksiyon halini görseydin diyicem de neyse. 5 cm'lik penisin 10 cm'lik ereksiyonu olur, cinselliğinize de olumsuz bir etkisi olmaz. Nişanlını beğendiğini yazıyorsun, severek huzur içerisinde yaşayacağın bir evlilik bence daha önemlidir. Arkadaşınla nişanlının penis boyunu paylaşmışsın ama onun tecrübesini paylaşmamışsın :) :) :) Çok samimi, güvendiğin arkadaşlarınla bile yatak sırlarını konuşacaksan iki kere düşün, bir kere paylaş çünkü kocanı gördüklerinde akıllarına gelebilir.

Sekiz sene sonra gelen muhteşem tavsiye. Konu sahibi sekiz senedir böyle bir tavsiye bekliyordu evlilik kararı vermek için. Çok rahatlamıştır eminim.

t

Yıllar önce ESELA1 arkadaş da yazmış, adam pipisini biliçli olarak göstermiş ki anlasın da ileride sorun çıkmasın. Konu sahibi arkadaş edaözen en son 2014'te görülmüş. Evlendiyse bence idare ediyordur çünkü sevdiği birisiydi. Allah mesut etsin. Kocasının pipi boyu 5 cm olsa da zaten Türk erkeklerinin standardı 7-8 cm. N'olursunuz, nerden biliyorsun diye sormayın. :)

Tamam konuyu hortlattınız ama uzatmayın isterseniz. Aktif üyelere ayıp ediyorsunuz.

Nerden biliyorsunuz demeyeceğim yanlış biliyorsunuz diyeceğim. Türkiyede ortalama penis boyu 13.9 cm.

Bu da bir araştırmada yayınlanan bölgesel grafik.

İstatistiği doğru okuyun önce. Gevşek penis boyu ortalaması toplamdaki ortalaması 9,3 cm (5,7 - 14 cm arası değişiyor.) gerilmiş penis boyu yani ereksiyon halinde Türkiye toplam ortalaması 13,7 cm (9,0 - 19,1 cm arası değişiyor.) Aktif üyelere niye ayıp ediyor muşum? Sana ne? Sana mı sorucam ne okuyup yorumlayacağımı?

Yeni üyesiniz, forumda nasıl davranılır öğrenin ondan sonra yorum yapın.

Öncelikle size siz diye hitap eden birine sen dememelisiniz, sadece forumda değil bütün sosyal hayatta önemli bir kuraldır bu.

İkincisi biz burada eski konuları özellikle konu sahibi aktif değilse güncellemeyiz. Çünkü güncellenince kimseye faydası olmayan eski konular ilk sayfalara çıkar şu an aktif konusu olan, yardım bekleyen insanlarınki arka sayfalara düşer. Bu da onlara karşı ayıp edilmiş demektir.

Forumun belli kuralları var, okuyabilirsiniz sabit konularda. Bu mesajınız kurallara aykırı mesela. Şikayet edersem banlanırsınız. Yeni üyesiniz diye şikayet etmeyeceğim şimdilik. Ama lütfen forumun yazılı ve yazılı olmayan kurallarına uymayı deneyin. Herhangi bir topluluğa kabul edilmek için gerekli bir şey bu.

KK kurallarında eski konu hortlatılmaz diye bir şey yazmıyor. Bugün fazlaca vakit geçirdim ve bayağı bir günlük olmasa da eski konu hortlatanlar var. Güncellenince de kimseye faydası olmuyor diyemezsiniz. Küçük penis ile ilgili olarak herkesin her zaman sorusu, sorunu olabilir.

Birkaç gün önce de hortlatanlar var, biz muhabbet ediyoruz, siz canınızı sıkmayın. Kimseye de ayıp olmuyor, merak buyurmayınız. Binlerce üyesi olan bu sitede sizden başka rahatsız olup şikayet tehdidinde bulunan başka da kimse yok. Siz ilkokul öğrencisi misiniz, müdüre mi şikayet edeceksiniz? Yazdıklarımda içerik açısından sorun oluşturabilecek ne var? Çok faydalı yorumlarınızı okuyacak binlerce kişi var. Sizi yazılı olmayan kurallarınızla baş başa bırakıyorum. Lütfen benim gibi konu hortlatanlara ilişmeyiniz. Burada yıllar içerisindeki tartışılmış tüm konuların güncelliği devam etmektedir. Öyle olmasaydı KK konu kapanmıştır deyip silerdi.

Konu sahibinin 2.üyeliğiymiş bu hesap. Muhtemelen gerçek hesabıyla hala aramızda.
İnce bilek kardeş, 2. üyelik veya fake hesap bunun bir önemi yok ki. Hangi doğru hesapsa evlenip evlenmediğini bize yazsın. İlişkisi nasıl gidiyor, merakımızı gidersin. Sorunun sonucunu yazması burada tartışmaya katılanlara saygı gereğidir. Konunun fake hesap gerektirecek kadar karmaşıklığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…