Evlilikte bu önemlimi?

Boy ölçümü genellikle erekteyken yapılır ve o şekilde yazılır. Ayrıca konu sahibi erekte hali 5cm demiş. Okuduğunuzu pek anlamamışsınız bence.
Şu laflarla burada ban yemeden çok kalamzsınız bilginiz olsun.
Savunma mekanizmanız pek güçlü maşallah ama size güzelce açıklama yapılınca çemkirmeseniz güzel olur

Konu sahibi zaten arkadaşına bahsetmiş, ben de geç de olsa yorumda bulundum. Bu sırları, bize sonradan espri yapmayacak birileriyle iki kere düşünerek paylaşmalıyız. Kadınız sonuçta, ister istemez aramızda karşılıklı güvene dayalı bazı sır şeyleri paylaşıyoruz. Konuşuğ dertleşmek bize iyi geliyor. Mesela KK gibi bir erkekler kulübü kurulamaz, erkekler de eşlerini vajenleriyle ilgili internet ortamı bile olsa konuşmazlar.

Bo

Penis boyu normalken de erekteyken de yapılır ve kaydedilir. Türk Üroloji Derneğinin istatistiği de bu değerler üzerinden. Zahmet buyurup bir bakıver. Gevşek ve gerilmiş olarak ortalamaları yazmışlar.

Bo

Penis boyu normalken de erekteyken de yapılır ve kaydedilir. Türk Üroloji Derneğinin istatistiği de bu değerler üzerinden. Zahmet buyurup bir bakıver. Gevşek ve gerilmiş olarak ortalamaları yazmışlar.
Zahmet etmeye ihtiyacım yok. Vakıflarla derneklerle değil genellikle toplumsal yaygın bilgilerle bakıyoruz olaya. Ürologların açıklamalarında genellikle erekte boy yazıyor. Biz de buna bakıyoruz. Şahsen bölge bölge inceleme ihtiyacı hissetmedim.

Doğru bilgi ve bilimsel kaynak bir ihtiyaçtır. Toplumsal yaygın bilginin bile bir temeli vardır. Fikirsiz, bilgisiz asla olmaz.

Doğru bilgi ve bilimsel kaynak bir ihtiyaçtır. Toplumsal yaygın bilginin bile bir temeli vardır. Fikirsiz, bilgisiz asla olmaz.
Ben de diyorum ki ürologların yazılarında erekte hal ölçüsünden bahsediliyor. Derneğin bilgilerine gerek duymayabiliriz. Sönük hali erkeği ilgilendirir kadını değil. Bu durumda bilmek zorunda değiliz. Hesap mı yapacağız elimizde mezura. Sönük hali şu kadar o zaman erekte hali bu kadar olur diye. Ayrıca sönük halini neden incelemek gereksin ki, çişe mi tutacağız adamı

Mahmut abi kendini iyi hissetmeye çalışıyor, ellemeyin

Mahmut abi kendini iyi hissetmeye çalışıyor, ellemeyin
Ya konuşacağım şimdi. Görüntüsü 8cmdir ama üzerindeki damar ve deri miktarı fazladır, erekte hali olur 18cm bunu tutturamazsın ki. İmkansız demeyin gayet mümkün.
Mahmur abi üroloji derneğine kadar indiğine göre derdi epeyce büyük

Ya da derdi epeyce küçük

Üroloji derneğinin istatistiklerini gönderen kudrAlobar hanımefendiydi.

Böyle bir konu açsam bende fake hesaptan yazmayı tercih ederdim. Bazı kişiler birbirini tanıyor çünkü. Yarın bir arkadaşım karşıma çıkıp naber kız bamyayla işler nasıl desin istemem

Aynen, ben olsam ben de 2 . üyelikle sorardım

Bir de konu açınca taaaaaaaaaaa 938438484yıl önceki konunu bulup getirenler var, bu konuyu ısıtıp ısıtıp onu sahibesinin önüne koyarlar, sen de bamyayla evlisin konuşma derler...Burdaki üyelerden korkuyorum artık

Konu bu kadar düşmemeliydi. KudrAlobar da her şeye beğenmedim emojisi atıp duruyor. Daha fazla polemiğe girmeyeyim. İyi geceler kankiler.

Konu zaten yerlerde farkındaysanız, konu sahibesinin nişanlısı bamya çıkmış. Gariban fukara sonra problem çıkmasın diye konu sahibesine göstermiş, konu sahibesi de adamın korktuğu üzere problem edinmiş. Nerden bakarsan adam için kötü bir durum.

Bu doğru. Kan penis ve et penis diye mi ne ikiye ayriliyordu hatirlayamadim tam. Bazisinin ereksiyon hali çook fark yaratmazken digeri boyut olarak baya fark atabilir yani gevşek haline bakarak sert hali şu kadar olur diye anlamak mumkun değil.

Ama konu sahibi yakınlaştık dedigine göre erekte halini görmüştür illa diye dusunuyorum bahsedilen miniklik erekte hali bence. Evlenmiş mi acaba keşke yazsaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…