- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Boy ölçümü genellikle erekteyken yapılır ve o şekilde yazılır. Ayrıca konu sahibi erekte hali 5cm demiş. Okuduğunuzu pek anlamamışsınız bence.Yıllar önce ESELA1 arkadaş da yazmış, adam pipisini biliçli olarak göstermiş ki anlasın da ileride sorun çıkmasın. Konu sahibi arkadaş edaözen en son 2014'te görülmüş. Evlendiyse bence idare ediyordur çünkü sevdiği birisiydi. Allah mesut etsin. Kocasının pipi boyu 5 cm olsa da zaten Türk erkeklerinin standardı 7-8 cm. N'olursunuz, nerden biliyorsun diye sormayın. :)
Şu laflarla burada ban yemeden çok kalamzsınız bilginiz olsun.İstatistiği doğru okuyun önce. Gevşek penis boyu ortalaması toplamdaki ortalaması 9,3 cm (5,7 - 14 cm arası değişiyor.) gerilmiş penis boyu yani ereksiyon halinde Türkiye toplam ortalaması 13,7 cm (9,0 - 19,1 cm arası değişiyor.) Aktif üyelere niye ayıp ediyor muşum? Sana ne? Sana mı sorucam ne okuyup yorumlayacağımı?
Savunma mekanizmanız pek güçlü maşallah ama size güzelce açıklama yapılınca çemkirmeseniz güzel olurKK kurallarında eski konu hortlatılmaz diye bir şey yazmıyor. Bugün fazlaca vakit geçirdim ve bayağı bir günlük olmasa da eski konu hortlatanlar var. Güncellenince de kimseye faydası olmuyor diyemezsiniz. Küçük penis ile ilgili olarak herkesin her zaman sorusu, sorunu olabilir.
Birkaç gün önce de hortlatanlar var, biz muhabbet ediyoruz, siz canınızı sıkmayın. Kimseye de ayıp olmuyor, merak buyurmayınız. Binlerce üyesi olan bu sitede sizden başka rahatsız olup şikayet tehdidinde bulunan başka da kimse yok. Siz ilkokul öğrencisi misiniz, müdüre mi şikayet edeceksiniz? Yazdıklarımda içerik açısından sorun oluşturabilecek ne var? Çok faydalı yorumlarınızı okuyacak binlerce kişi var. Sizi yazılı olmayan kurallarınızla baş başa bırakıyorum. Lütfen benim gibi konu hortlatanlara ilişmeyiniz. Burada yıllar içerisindeki tartışılmış tüm konuların güncelliği devam etmektedir. Öyle olmasaydı KK konu kapanmıştır deyip silerdi.
Kızlar merhaba..foruma yeni üye oldum .yardımınıza ihtiyacım var..özellikle evli olan bayanlardan akıl istiyorum ..Bir buçuk yıl önce Ankara dan biriyle tanıştım.ben mersınde yaşıyorum..3 ay öncede nişanlandık..kendisi çok duzgun efendı,acayip olgun ,temiz, ailesi düzgün işinde gücünde biri...bana innaılmaz değer veriyor bir dediğimi ikiletmiyor...çok saygılı ..Şu zamana kdr elimi tutmaktan işte ufak tefek öpüşmelerden başka bir şey yaşamamıştık....taa ki geçen haftaya kdr..Hastalığım dolayısıyla Ankara ya gittim...yalnız kaldığımız bir zaman biraz yakınlaştık..Nasıl anlatacam bilmiyorum inanın çok utanıyorum ama nişanlımın penisi aşırı ufak..5 yaşındaki bir erkek çocuğu gbi afedersınız ama sönük hali zaten hiç yok desem yeridir...ben çok şaşırdım tabı belli etmedım..durumu çok samimi olduğum evli bir bayan arkadaşıma anlattım..çok dalga geçti benımle hevesımı kırdı...salakmısın sen dedi hayatta mutlu olamazsn yatakta,evliliğin en önemli yanı cinsellik ,asla tatmın etmez senı dedi ..ereksıyon sorunu bile yaşar dedı..(ve bu kısmı doğruydu)..yol yakınken dön diyor evlilikle ılgılı butun heveslerımı kırdı..kendısını kaybetmekte istemiorum , tam evlenılecek kdr duzgun biri .sevıyorum kendısını ama ılk aşkım kdr deıl.... aılesıde çok ıyıler ustelık ben nışanı atsam ne bahane bulucam ve böyle bır konu ıçn nışan atmak ıçmden gelmıor ama gelecekte ne olur onuda bılmıorum..onu terk edıp vıcdan azabıda çekemem...lütfen bana biraz akıl verin biliyorum olumlu olumsuz yorumlar yapacaksanız ama mühim deil herkese sevgiler
Konu sahibi zaten arkadaşına bahsetmiş, ben de geç de olsaNişanlıyken böylesi bir üstünkörü yakınlaşma ile kendine ön yargı oluşturma. Bari ereksiyon halini görseydin diyicem de neyse. 5 cm'lik penisin 10 cm'lik ereksiyonu olur, cinselliğinize de olumsuz bir etkisi olmaz. Nişanlını beğendiğini yazıyorsun, severek huzur içerisinde yaşayacağın bir evlilik bence daha önemlidir. Arkadaşınla nişanlının penis boyunu paylaşmışsın ama onun tecrübesini paylaşmamışsın :) :) :) Çok samimi, güvendiğin arkadaşlarınla bile yatak sırlarını konuşacaksan iki kere düşün, bir kere paylaş çünkü kocanı gördüklerinde akıllarına gelebilir.
Boy ölçümü genellikle erekteyken yapılır ve o şekilde yazılır. Ayrıca konu sahibi erekte hali 5cm demiş. Okuduğunuzu pek anlamamışsınız bence.
Şu laflarla burada ban yemeden çok kalamzsınız bilginiz olsun.
Savunma mekanizmanız pek güçlü maşallah ama size güzelce açıklama yapılınca çemkirmeseniz güzel olur
Zahmet etmeye ihtiyacım yok. Vakıflarla derneklerle değil genellikle toplumsal yaygın bilgilerle bakıyoruz olaya. Ürologların açıklamalarında genellikle erekte boy yazıyor. Biz de buna bakıyoruz. Şahsen bölge bölge inceleme ihtiyacı hissetmedim.Bo
Penis boyu normalken de erekteyken de yapılır ve kaydedilir. Türk Üroloji Derneğinin istatistiği de bu değerler üzerinden. Zahmet buyurup bir bakıver. Gevşek ve gerilmiş olarak ortalamaları yazmışlar.
Bo
Penis boyu normalken de erekteyken de yapılır ve kaydedilir. Türk Üroloji Derneğinin istatistiği de bu değerler üzerinden. Zahmet buyurup bir bakıver. Gevşek ve gerilmiş olarak ortalamaları yazmışlar.
Doğru bilgi ve bilimsel kaynak bir ihtiyaçtır. Toplumsal yaygın bilginin bile bir temeli vardır. Fikirsiz, bilgisiz asla olmaz.Zahmet etmeye ihtiyacım yok. Vakıflarla derneklerle değil genellikle toplumsal yaygın bilgilerle bakıyoruz olaya. Ürologların açıklamalarında genellikle erekte boy yazıyor. Biz de buna bakıyoruz. Şahsen bölge bölge inceleme ihtiyacı hissetmedim.
Bende bir şüphelenmedim değilSen de bamya eksperi çıktın be abla
Ben de diyorum ki ürologların yazılarında erekte hal ölçüsünden bahsediliyor. Derneğin bilgilerine gerek duymayabiliriz. Sönük hali erkeği ilgilendirir kadını değil. Bu durumda bilmek zorunda değiliz. Hesap mı yapacağız elimizde mezura. Sönük hali şu kadar o zaman erekte hali bu kadar olur diye. Ayrıca sönük halini neden incelemek gereksin ki, çişe mi tutacağız adamıDoğru bilgi ve bilimsel kaynak bir ihtiyaçtır. Toplumsal yaygın bilginin bile bir temeli vardır. Fikirsiz, bilgisiz asla olmaz.
Konu bu kadar düşmemeliydi. KudrAlobar da her şeye beğenmedim emojisi atıp duruyor. Daha fazla polemiğe girmeyeyim. İyi geceler kankiler.Sen de bamya eksperi çıktın be abla
Mahmut abi kendini iyi hissetmeye çalışıyor, ellemeyinBen de diyorum ki ürologların yazılarında erekte hal ölçüsünden bahsediliyor. Derneğin bilgilerine gerek duymayabiliriz. Sönük hali erkeği ilgilendirir kadını değil. Bu durumda bilmek zorunda değiliz. Hesap mı yapacağız elimizde mezura. Sönük hali şu kadar o zaman erekte hali bu kadar olur diye. Ayrıca sönük halini neden incelemek gereksin ki, çişe mi tutacağız adamı
cinsellik bölümünden başka yere yorum yapmayan ve bütün yorumları dünyanın sırrını çözmüş edalarında olan biri mi söylüyor bunları?Konu bu kadar düşmemeliydi. KudrAlobar da her şeye beğenmedim emojisi atıp duruyor. Daha fazla polemiğe girmeyeyim. İyi geceler kankiler.
Ya konuşacağım şimdi. Görüntüsü 8cmdir ama üzerindeki damar ve deri miktarı fazladır, erekte hali olur 18cm bunu tutturamazsın ki. İmkansız demeyin gayet mümkün.Mahmut abi kendini iyi hissetmeye çalışıyor, ellemeyin
Ya da derdi epeyce küçükYa konulacağım şimdi. Görüntülü 8cmdir ama üzerindeki damar ve deri miktarı fazladır, erekte hali olur 18cm bunu tutturamazsın ki. İmkansız demeyin gayet mümkün.
Mahmur abi üroloji derneğine kadar indiğine göre derdi epeyce büyük
Üroloji derneğinin istatistiklerini gönderen kudrAlobar hanımefendiydi.Ya konulacağım şimdi. Görüntülü 8cmdir ama üzerindeki damar ve deri miktarı fazladır, erekte hali olur 18cm bunu tutturamazsın ki. İmkansız demeyin gayet mümkün.
Sizin söylediğinize binaen gönderdiÜroloji derneğinin istatistiklerini gönderen kudrAlobar hanımefendiydi.
Böyle bir konu açsam bende fake hesaptan yazmayı tercih ederdim. Bazı kişiler birbirini tanıyor çünkü. Yarın bir arkadaşım karşıma çıkıp naber kız bamyayla işler nasıl desin istemem
Konu bu kadar düşmemeliydi. KudrAlobar da her şeye beğenmedim emojisi atıp duruyor. Daha fazla polemiğe girmeyeyim. İyi geceler kankiler.
Ya konuşacağım şimdi. Görüntüsü 8cmdir ama üzerindeki damar ve deri miktarı fazladır, erekte hali olur 18cm bunu tutturamazsın ki. İmkansız demeyin gayet mümkün.
Şaka mısın kaç senelik konuyu hortlatmışsınız ne yazcmAhuu14, bu emojiler ne böyle? İki cümle yaz da meramını anlayalım.