Evlilikte bu önemlimi?

KIZLARRR öncelikle bu adam evlilik için adım atıyorsa demekki bir problemi yok yani birleşme yaşayabiliyor. aksi olsa nişandan önce zaten bunu söylemek zorunda kalırdı.

dogru olabilir. sonucta hic utanmadan cikarmis gostermis te konu sahibine :). Demek ki problem olarak gormuyor.

Bu arada konu sahibim, kilolu diyosun, kilosu baya varmi ? cunku kardesim de kilolu biriyle evlendi seviyorum diye ama su an kilolarindan nefret ediyor esinin. bunu da dusun.

Heleki türk erkeğine git estetik ol büyüt denilir mi sizcee

İşte sorun orada zaten kadında herşeyin mükemmel olmasını isterler kendilerine gelince haşa...
Ama tatmin olamamak büyük sorun olur ileride
Cinsellik yüzünden bir çok sorun çıkar evde
Tahminimce şiddetten sonra büyük boşanma sorunlarından biridir tatminsizlik

valla 5 yaşında yazmışta biriside 5 cm yazmış, ben 5 yaşındaki çocuk pipisi 5cm sandım bilmediğimden

arkadaşlar şöyle netleştireyım kaç cm ölçmedım ..fakat ereksiyon olmuş halı çok çok ufak ..ereksıyon olmadan oncekı halıde zaten hıç yok kdr kçk 5 yaşındakı çocuk gbı dyım..ereksıyon olmuş halıde sert dıldi zaten yanı özur dılerım açıklamak zorunda kaldım umarım konu kapatılmaz

Çok ayıp olacak ama önemli olan boyutu değil işlevi demişler
Ben evli değilim, bilemiyorum ama bence bu ayrılmak için bir neden değil bana göre. Boyuna göre davranılacak olursa nişanlınız kimseyle evlenemez.

Mutluysanız çok da önemli olmaz herhalde.

evet cnm kılolu ama çok şişko durmuor ...spora da gıdıyor ınşallah zayıflar bugn dıyestısyene başlamasını tavsıye edecem

ereksiyon olduguna eminmisin ?

Cunku sert deyilse ereksiyon olmadi demektir bu. Ve ereksiyon oldukca buyur zaten.

Eyer kucukse cok bisey diyemicem gormeden ama sertlesme olmuyosa o zaman bunun hakkinda emin ol derim.

bide eğer mune bizi işletmiyorsa konu sahibi sana tavsiyem nickin eğer gerçek adın ve soy adından oluşuyorsa onu değiştirmen..

ereksiyon olduguna eminmisin ?

Cunku sert deyilse ereksiyon olmadi demektir bu. Ve ereksiyon oldukca buyur zaten.

Eyer kucukse cok bisey diyemicem gormeden ama sertlesme olmuyosa o zaman bunun hakkinda emin ol derim.

cnm şöyle dyım konu kapatılacak bılıorum ama son ereksıyon olmş halı bıle bırleşme ıçn yeterlı sertlıkte deıldı anladın dımı

edaozen .!.:
cnm şöyle dyım konu kapatılacak bılıorum ama son ereksıyon olmş halı bıle bırleşme ıçn yeterlı sertlıkte deıldı anladın dımı

Evli falan değilim ama haydar dümen miydi neydi o hep boyutu çok önemsiz diyordu her yerde..

Hatta en iyi nasil olur tarif bile etmişti eğer ona uygun olsa demek herkes boşanacak..

Daha önce iliski yasamadim bilemiyorum ama böyle duymuştum..

boyutu değil işlevi önemli diye bir epsiri yapsam çok mu kötü olur
bu işlerden anlamıyorum ama şuna takıldım ilk sevgilim kadar sevmiyorum mu ne demişsin . eğer aklın başkasındaysa adam düzgün biriyse hiç onu üzme ayrıl .. büyük şeyli adam bul ne diyeyim tövbe töve akşam akşam çok güldüm

kusura bakma da adam sana ah etse sen başkasıyla evlensen onda da böyle bir sorun olsa ne yaparsın duydugum kadarıyla şeker hastalarında zaman zaman oluyormuş mesela evlenmeden önce genetiğini ailesinde olan hastalıkları vs araştırman mı lazım ? evet önemli kesinlikle bunu inkar edemem kimse edemez ama garip geldi bana bu kadar net söylemen,senin için ilkse bu yakınlaşma belki onun içinde ilktir ve heyecanlanmıştır..

ayni sey mi?

bir erkek atiyorum karisinin vajinasi yok diye bosansa ona haksiz diyebilir miyiz?

KIZLARRR öncelikle bu adam evlilik için adım atıyorsa demekki bir problemi yok yani birleşme yaşayabiliyor. aksi olsa nişandan önce zaten bunu söylemek zorunda kalırdı.

yoo, iktidarsiz olup bunu saklayan bir suru insan var. guya evlenip erkekliklerini ispatlayacaklar, sonra da kadin mutsuz tabii.

(bu konu icin soylemedim bu arada, genelden bahsediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…