- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
KIZLARRR öncelikle bu adam evlilik için adım atıyorsa demekki bir problemi yok yani birleşme yaşayabiliyor. aksi olsa nişandan önce zaten bunu söylemek zorunda kalırdı.
Heleki türk erkeğine git estetik ol büyüt denilir mi sizcee
valla 5 yaşında yazmışta biriside 5 cm yazmış, ben 5 yaşındaki çocuk pipisi 5cm sandım bilmediğimden
dogru olabilir. sonucta hic utanmadan cikarmis gostermis te konu sahibine :). Demek ki problem olarak gormuyor.
Bu arada konu sahibim, kilolu diyosun, kilosu baya varmi ? cunku kardesim de kilolu biriyle evlendi seviyorum diye ama su an kilolarindan nefret ediyor esinin. bunu da dusun.
arkadaşlar şöyle netleştireyım kaç cm ölçmedım ..fakat ereksiyon olmuş halı çok çok ufak ..ereksıyon olmadan oncekı halıde zaten hıç yok kdr kçk 5 yaşındakı çocuk gbı dyım..ereksıyon olmuş halıde sert dıldi zaten yanı özur dılerım açıklamak zorunda kaldım umarım konu kapatılmaz
ereksiyon olduguna eminmisin ?
Cunku sert deyilse ereksiyon olmadi demektir bu. Ve ereksiyon oldukca buyur zaten.
Eyer kucukse cok bisey diyemicem gormedenama sertlesme olmuyosa o zaman bunun hakkinda emin ol derim.
edaozen .!.:cnm şöyle dyım konu kapatılacak bılıorum ama son ereksıyon olmş halı bıle bırleşme ıçn yeterlı sertlıkte deıldı anladın dımı
bide eğer mune bizi işletmiyorsa konu sahibi sana tavsiyem nickin eğer gerçek adın ve soy adından oluşuyorsa onu değiştirmen..
ÖLÇÜ verip bunu sorun yapan ben değilim
ölçmeden sevdim ben canım
8 senedirde evli barklı çocukluyum
ayrıca boşanma sebebi olarak görülmesi de hiçççç hoş değil
o halde erkeklerde eşinin ölçülerinden dolayı mahkemeye başvursunlar
bir erkek çıksa ve deseki karım çok şişmandı boşandım
aynı mı düşünceksin
yada sevgilimin gögüslerinden biri diğerinden daha büyük
terkettim.
KIZLARRR öncelikle bu adam evlilik için adım atıyorsa demekki bir problemi yok yani birleşme yaşayabiliyor. aksi olsa nişandan önce zaten bunu söylemek zorunda kalırdı.
cnm şöyle dyım konu kapatılacak bılıorum ama son ereksıyon olmş halı bıle bırleşme ıçn yeterlı sertlıkte deıldı anladın dımı