Evlilikte bu önemlimi?

Nişanlınızın cinsel organı küçük olabilir fakat kilolu olması dezavantajdır. Kilolu erkekte küçük olan organ daha da küçük görünür. Zayiflamasi için destek olmanızı tavsiye ederim. Ereksiyon olmaması heyecandan kaynaklanmış olabilir.
Yalnız şunuda söyleyeyim, evlilikte cinsellik tabiki önemli ama tek basina bu özellik yetmez.15 senelik evlilik tecrübeme dayanarak söylüyorum ; saygı, sevgi, birbirinizi anlayabilme, güven ... Gibi konularda en az cinsellik kadar önemlidir.
Kararını hemen verme acele etme derim canım.

Konu açıp uzvunu incelemesi değil,mideniz bulanıyorsa bakmayın,okumayın :KK34:
Kişinin cinsel hayatı kendisini ilgilendirir,değer yargılarınızı lütfen kendinize saklayın. İyi akşamlar.

çok tşk ederım cnm düşüncelerıme ortak olmuşsun :)aynen katılıorum

2. üyelikmiş ama ben yine fikrimi yazmak istedim..

Evlilikte ten uyumundan daha önemli olan çok nadir durum vardır.
Önemlidir cinsellik, hem de çok.

Ama tabi bu penis boyuyla bilmemneyle alakalı bir durum değil. Uyum önemli..

E pipi boyu sizi tatmin etmediyse, görünce :KK53::KK53::KK53: diye kalıp buralara kadar konu açtıysanız, o evlilikteki cinsellikten bir halt olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. üyelikmiş ama ben yine fikrimi yazmak istedim..

Evlilikte ten uyumundan daha önemli olan çok nadir durum vardır.
Önemlidir cinsellik, hem de çok.

Ama tabi bu penis boyuyla bilmemneyle alakalı bir durum değil. Uyum önemli..

E pipi boyu sizi tatmin etmediyse, görünce :KK53::KK53::KK53: diye kalıp buralara kadar konu açtıysanız, o evlilikteki cinsellikten bir halt olmaz.

yahu med gülsem mi ağlasam mı bilemedim 2. üyelik işte ne yorum yapıyosun :KK53::KK53: hepimiz bekliyoruz :KK53:

Bekliyoruuuuzzzzz bekliyoruuuuzzzzzzzzzzzz bekliyoooruuuuuuuuuuuuzzzzzzzz :KK24:

Hadi açıklayın gitmiyoruzzz :KK53::KK53:

Dibinnotu:Müdürüm beni cımbızıyla kovalıcak valla :KK9::KK9:

ahah bi arkadaş yorum yapmış ya orda koptum :KK53:

nişanlınız şişman olduğu için şeyi daha küçük görünür
zayıflatırsanız büyük görünür

bi tarafa bastırırsın diğer taraf şişer ya hani aklıma o tür bişey geldi :KK60:
ay ayyh :KK60::KK60:

kimmiş kimmiş ikinci üyelik sahibi :KK31:

Okuduklarıma inanamıyorum..
Güzelimm senin bu konuyu danıştığın arkadaşın warya
demek ki çok görmüş geçirmiş ki sana kalkmış böyle konuşuyor..
Şimdi sen hayatında hiç cinsellik yaşamamışsın, belki mutlu olucaksın bu adamla
tatmin edicek seni nerden bileceksin..
Bazı adamlar vardır, şeyi kocamandır tövbe yarabbim ama karısını partnerini memnun edemez..
Ama bazılarıda minyondur küçüktür fakat, karşısındakini memnun etmesini bilir...
Ya yazarken bile utandım he :KK17:
Ama böyle yani, madem iyi biri senin için dewam et..
Hiç kalkmıyor değil ki adam sağlıklı biri..
Bana saçma geldii düşüncenn kusura bakmaa !!!

Cinsellik evlilikte çok çok önemli, hiç kimse kalkıp burada "aman canım yok önemli değil "demesin. Ayrıca erkekler yatakta erkekliklerini kanıtlayamadıkları zaman, bunun acısını farklı çıkartabiliyorlar. Kadına şiddet gibi, aşırı kıskançlık gibi, sizi mutlu görse içine kuşku düşecek gibi. Eşini yatakta mutlu edemeyen erkek illa ki ileri de psikolojik sorunlar yaşamaya başlar ve acısını siz çekersiniz.

Nereden mi biliyorum, bizzat kuzenimden.Balayında bile hastanelik oldu. Kuzenim avukat eşi de doktor. Ama maalesef ereksiyon sorunu ve penisin aşırı küçüklüğü sebebiyle birleşme yaşayamamışlar. Sonra mı? dayak, kavga, kuzenim eve biraz güleryüzlü gelse "ne o ben mutlu edemiyorum kim mutlu etti seni " diye iftira ve hakaretler. Sonuç boşanma.

O yüzden yol yakınken dönün. Asıl sorun cinsellik değil, cinselliği tamamıyla yaşayamayan erkeğin bozulan psikolojisi.
Bılemedımkı be dıyecegımı

X