- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi magrur_prenses
Canım charlize "Monster" filmi için bu hale getirilmişti..
Yazdı afacan millan
Az daha kalbime indirecekti.
Kız Millan benzete benzete kendini buna mı benzettin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım charlize "Monster" filmi için bu hale getirilmişti..
sir ağda tüyleri zayıflatması açısından iyi bir yöntem. ama fırsatınız varsa lazer epilasyon deneyin derim. seanstan sonra tüyler büyük oranda dökülüyor, bir sonraki seansa kadar geç uzuyor ve bir süre sonra büyük oranda bitiyor. %100 biymiyor tabii, ama ben baya bi rahatladım. zira ben de biraz üşengeç bir insanım ve tüylerim kesinlikle ayda bir falan değil, resmen haftasına çıkıyodu.
bence sürekli bakım, her ortamda frklı bir kılık kıyafet-saç-bakım modeli şu aşamada (birden başlamak yönünden yani) sizi yorabilir. yavaş yavaş başlayın isterseniz.
[sıze=3]charlize theron mu o? Hayallerim yerle bir oldu. Ben bayılıyordum bu kadına yaaa
Bana da aşırı makyaj yakışmıyor ya. Annesine özenmiş kız çocukları gibi oluyorum
Rimel, ruj fazla koyu olmayan allık. Far falan sürersem eğreti duruyor hep.[/sıze]
bakımlı ve bakımsız halim aynen bu şekıl olduğundan..
utanma belası bakımlı olmak zorundayım..
Eki Görüntüle 1168248
bune yav:26:
Bacım film için çirkinleştirmişler Charlize'i.
Ben de şaşırdım önce de.
biraz once bakkala gittik oğluşla ben pantolon tşört giydim..oğluşta.genç kız 20 yaşlarında bayağı gösterişli bir elbise giymiş ..bakkala giderken bile bakımlı olanlar var yahu..kıskandım sanırsam
biraz once bakkala gittik oğluşla ben pantolon tşört giydim..oğluşta.genç kız 20 yaşlarında bayağı gösterişli bir elbise giymiş ..bakkala giderken bile bakımlı olanlar var yahu..kıskandım sanırsam
Yazdı afacan millan
Az daha kalbime indirecekti.
Kız Millan benzete benzete kendini buna mı benzettin
Ben de dışarı çıkacağım. Tabi totomu kaldırabilirsem inşallah Az saçıma falan şekil veririm. Saçlarım kıvırcık, yok öyle banyodan çıktığın gibi gez.
Yoluk yoluk oluyor, millet bakıyor sonra
Önce kendine saygı..
Başkası için değil kendin için yapacaksın o bakımı,temizliği..
evet millet podyuma çıkıyor erkekleri baktırtıyor hayran hayran
napım yaa,sarısın olunca aklıma charlıze geldı
yoğsam cebımden çıkarırım onu..
tabı monster dakı halını..
elbise falan giy..elbise daha bakımlı gösteriyor..
Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminle sarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,