- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
- 198
- Konu Sahibi magrur_prenses
Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminle sarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
valla her adam aynı degil. Biz rahattan yanayız. Dişardan baktıgında eşim takım elbiseli hergün traşlı bir devlet memuru eve geldiğimizde bildiğin hıyarlı baba ile havuçlu ana..Yırtık eşofman altım,tepeden toplanan saçlarım
Kıl tüyde sorun olmuyor normal kuru düzen devam. sonuçta erkektede var kıl her an elımızde cımbızla ağdayla gezemeyiz.
Çok dert etmeee annem salaş halime kızardı kocam pasaklı raziyem diye seviyor..Anamın evinden daha rahatım