- 26 Ağustos 2022
- 323
- 152
-
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Eşim tam destek kendisi de okumuş memur oldugu için engel olmaktan çok destek ama tabiki çamaşıra bulaşığa yardım edeyim gibi bı destek değil sözel destek://Hepsini bir arada “iyi bir şekilde” yürütmek imkansız. Ama şartları zorlarsanız bitirirsiniz bir şekilde okulu. Eşiniz devreye giriyor burada.
Lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef. İcraate geçmesi lazım.Eşim tam destek kendisi de okumuş memur oldugu için engel olmaktan çok destek ama tabiki çamaşıra bulaşığa yardım edeyim gibi bı destek değil sözel destek://
Ah böyle güçlü hemcinslerimin hikâyelerini dinleyince çok mutlu oluyorumOlur ya neden olmasın ki. Benim çocuğum var, üstelik ev işleri tabii. Bunlara rağmen mühendislikte yüksek lisans yapıyorum. Yoruluyorum ama keyif aldığım için sorun olmuyor. Bence gerçekten istiyosan tabiki yapabilirisin.
İnşallah hayallerine kavuşursunAh böyle güçlü hemcinslerimin hikâyelerini dinleyince çok mutlu oluyorum
Vet sırayla olmalı ama bence zararın neresinden dönersek kardır diye düşünüyorum..21 yaşında evli olmak yeterince zordur diye düşünüyorum.
Her şey sırayla olmalı benim görüşüme göre.
Evlilik ve okulun birlikte yürütülmesi için açıköğretimde okuyor olmak gerek. Örgün eğitim çok zor.
Eş desteği, yardımı değil görev paylaşımı olmadan aşılacak bir durum değil.
Çocuk yapacaksanız hatadan dönmek olmuyor bu. Örgün okuyacaksanız bir süre korunun. İş ve ev bile birlikte zorken okul, ev, çocuk mümkün değil. Hasta olursunuz valla.E
Vet sırayla olmalı ama bence zararın neresinden dönersek kardır diye düşünüyorum..
Okurken evlenenlere cok kiziyorum. Ama evlendikten sonra da okumaya devam edenlere tam destek. Coluk cocuk yokken hersey daha kolay emin ol. Hic dusunme hazirlan yerles. Cocuk icin daha cok kucuksun.Merhabalar ben 21 yaşındayım lise mezunuyum aynı zamanda bir yıllık evliyim üniversiteye hazırlanıyorum kısmet olursa üniversite okumak istiyorum Sınıf öğretmenliği bölümünü çocuğum yok ailemden çevremden saçma sapan şeyler duyuyorum okumadın evlendin bilmem ne ! Evet üniversiteyi erteleyerek hata yapmis olabilirim hatanın neresinden dönersen kar derler. Düşüncem şu ki üniversiteyi kazandım diyelim çocuk olursa hem çocuk hem ev işi hem okul böyle yürüten varmı zorlukları neler sizce evlendikten sonra okumak mümkün mü?
Daha 21 yaşındasın zaten 20 yaşında koşa koşa evlenmişsin okumadan. Çocuk için ne acelen var? Okuyup mesleğini eline alıp işe girip çalışsana önce. Amacın çalışmayın evde oturup koca parası bekleyip, koca eline bakıp çocuk pışpışlamaksa hiç bulaşma zaten okul işine.Merhabalar ben 21 yaşındayım lise mezunuyum aynı zamanda bir yıllık evliyim üniversiteye hazırlanıyorum kısmet olursa üniversite okumak istiyorum Sınıf öğretmenliği bölümünü çocuğum yok ailemden çevremden saçma sapan şeyler duyuyorum okumadın evlendin bilmem ne ! Evet üniversiteyi erteleyerek hata yapmis olabilirim hatanın neresinden dönersen kar derler. Düşüncem şu ki üniversiteyi kazandım diyelim çocuk olursa hem çocuk hem ev işi hem okul böyle yürüten varmı zorlukları neler sizce evlendikten sonra okumak mümkün mü?
Üslubunu terbiyesizliğine veriyorum :)Daha 21 yaşındasın zaten 20 yaşında koşa koşa evlenmişsin okumadan. Çocuk için ne acelen var? Okuyup mesleğini eline alıp işe girip çalışsana önce. Amacın çalışmayın evde oturup koca parası bekleyip, koca eline bakıp çocuk pışpışlamaksa hiç bulaşma zaten okul işine.