- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
- Konu Sahibi sevda_yakar
Ama kesinlikle eklemek istediğim bişi var,aşik değilseniz asla evlenmeyinn yukardakiler bile işe yaramaz ozaman hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen haklı olmakla o kadar çok uğraşırız ki, mutluluğumuzu arka plana atarız; hatta kendimizi ve eşimizi mutsuz ederiz. Her tartışma öncesinde bu soruyu kendimize sorarsak, haklı olmak uğruna yaptığımız pek çok gereksiz-önemsiz tartışmayı engelleyebiliriz.
MERHABA HERKESE:1hug:a.s.
CİDDİ Bİ İLİŞKİM VAR EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA AKLIM KARIŞIK SÜREKLİ ÇEVREMDE EVLENDİKTEN Bİ SÜRE SONRA PİŞMAN OLAN ARKADAŞLARIM VEYA YAKIN AKRABALRIMIN EVLİLİKLERİNİ GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM ACABA BU Bİ HAYAT STANDARTIMI DER OLDUM. TABİ HERKESİN EVLİLİĞİ BÖLE OLMAZ. AMA GENELDE BUNLARA RASTLIYORUM KİME SORSAM NE VAR EVLENCEK DİO SİZİNDE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM ÖZELLİKLE ERKEKLER HAKKKINDA OLANLARI YANİ ÇOĞU İNSAN ŞUNU DİYOR. ERKEKLERİN TÜRLÜ TÜRLÜ HUYLARI ÇIKIYO EVLENDKTEN SONRA Bİ EVİN İÇİNDE OLMADAN KİMSE KİMSEYİ TANIYAMZ DİYOLAR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUMM